Sizce sır saklama konusunda kadınlar mı daha sadık erkekler mi? Sizce hangi cinsiyet sevdiklerinin sırlarını daha güzel saklıyor? Siz hemcinslerinizi iyi bir sırdaş olarak görebiliyor musunuz? Sır saklama konusunda kadınlar mı daha iyi erkekler mi?
Sizce sır saklama konusunda kadınlar mı daha sadık erkekler mi?
Ahlak ve karakter meselesi olan işlere kadın erkek diye bakmamak gerekir. Kadın ile erkek arasındaki bilmeyen bu soruya bir cinsiyetle cevap verir. Kadın ile erkek arasındaki tek fark üreme organı. Erkeklerin bir duygusal anlamda farklı yani istenmediğinde kabuğuna çekilir tipi ne kadar el veriyorsa o kadar çabalar. Olmadığı yerde ümidini keser. Kadın ise tam tersi istenmediğinde pişman etmek için savaş verir. Piyasada pek çok makyaj malzemesi var. Uygun olanı bilir elbise seçimi konusunda çok fazla çeşitlilikten dolayı kendini güzel gösterecek her imkana sahiptir. Erkek için imkanlar kısıtlı olması bakımından mi yoksa kadınlar daha çok alışveriş yaptığı için onları hedef alan bir piyasanın varlığından mıdır savaşı kadın hep kazanır. Başka bir fark yok duygusal anlamda.
kadınlar illa ki pot kırıyor, ya ağzından kaçırıyor, ya da dostuyla ters düştümmü illa birisine anlatıyor, erkeklerde bir nebze düşman bile olsalar delikanlılık gereği sırrını kolay kolay kuyruğuna basmazsa kimseye söylemez.
Kadınların sır saklayamadığını düşünüyorsanız muhtemelen sadece buzdağının tepesini görüyorsunuz. Eğer etrafınızda sır saklayamayan bir kadın görüyorsanız söyle düşünün demek ki bir o kadar da anlatamadığı var; sizi su ile götürüp susuz getirecek kadar.
Sır olan birşeyi sadece sırın sahibi bilir. Bir kişiye dostun diyerek sır vermemek gerekir çūnkū her yakın dost olarak gördūğūnūz kişinin de kendine yakın gördūğū başka bir kişi vardır."İki kişinin bildiği sır değildir." vecizesi de tam bu durum için söylenmiştir.
Erkekler daha sadık. Erkeğe bir şey söylersin yayılması bir haftayı bulur ama kızlara söylediğin anda bir bakmışsın 5 dakika içerisinde tüm ülke konuya vakıf.
Erkekler sadıktır, kadınlarda istisna vardır sır tutan , ben de o istisnalardan biriyim 😁 Hemcinslerim alinmasin ama dedikoducu olduklarini dusunuyorum.
Ben bu konuda kimseye güvenmem ama bir çok arkadaşımın sırrı bende saklıdır hatta erkek kardeşim kendi arkadaşlarının sırrını bile bana anlatır yani bence Kadınlar daha iyi
tabii ki de ERKEKLER. kızlara bir laf söylersen diğer kızların öğrenmesi 3 saati bulur. haber yaymak istiyorsan hemen dedikodu masasını topla tamamdır 👌🏼
niye bilmiyorum ama erkekler zaten erkelerde söyle bisey var kendi hayatlarında bile onmeli bisey olunca bunu kimseye soylemeyebilirler ama biz kızlar herşeyi anlatiriz başkalarına
Başkaları ne der bilemem ama ben iyi bir sırdaş olduğumu göğsümü gere gere söyleyebilirim sakladığım sır benimle beraber mezara gider etimden et koparsalar söylemem bişey.
Erkekler çok konuşmazki sır döksün biz bir susmuyoruz ki ağzımızdan yanlışlıkla çıkmasın.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Ya şimdi kadın da erkek de yaklayabilir ya da saklayamaz ama cinsellik ile alakalı ise erkeklerin sevgililerinin her bokunu (genç erkek nüfusunu kast ediyorum) bütğn arkadaşlarına gösterdikleri ya da anlattıkları doğru ama kızlarda cinsellikten çok diğer konular hakkında konuşuyor şimdi yalan yok
Tabi erkekler. İsin komik yani kadinlar sirlarini soylerken kimseye soyleme diye tembihler ancak bir sure sonra kadinin herkese yaydigi ortaya cikiyo tahminen en fazla 2 saat sir saklayabilirler
Bence erkekler. Sohbetlerinde çoğunlukla genel seylerden konusuyorlar spor gibi bilim gibi... Sırları falan ortaya dökmeye sıra gelmez hele o futbolu konusmaktan
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Erkekler. kadınlarin ağzi durmuyor herşeyi yumurtluyorlar. ama erkek yeterki istesin ölene kadar o sır onla gidiyo
En İyi Cevaplar