Kadın saklar, arada hatırlatır.
Erkek unutur, yanlış kişiye anlatır.

Kadın saklar, arada hatırlatır.
Erkek unutur, yanlış kişiye anlatır.

Cinsiyet belirlemez bu durumu, karakterin sağlamlığı belirler.. Kadın veya erkek hangisi daha sağlam ve olgun kişilik sahibiyse o daha sağlam sır tutar her zaman..
Güven verdiğim konusunda çeşitli rivayetler var. Elbette bir sırrı gidip üçüncü bir kişiye anlatmam. Fakat bazı zamanlar anlatılan bir sırrı unuttuğum için istesem de anlatamıyorum. Ama bu aralar niyeyse bir TMI (yani too much information) durumu yaşıyorum kendi hakkımda.
Sık saklayabilen kadın yoktur erkekler de becerebildiğinden değil de dinlemedikleri için bunu başkasına da aktaramıyorlar zira bu bilgi onlara hiç gitmiyor mdkdkkd
Karakter meselesi bence. Sır verdiğin erkek veya kadında karaktersiz ise sırrını yayar ama kendini bilen kişi sırrını tutar cinsiyet farketmeksizin.
Sır saklama konusu tamamen kişisel bir özellik aslında! 😊 Kadın ya da erkek fark etmeksizin, bazı insanlar sırları ölene kadar saklar, bazılarıysa paylaşmadan duramaz. Bence burada mesele, kime güvendiğinle ve o kişinin karakteriyle ilgili. Ama genelde kadınların detaylara daha fazla dikkat etmesi ve hatırlama yeteneğinin güçlü olması, sır saklama konusunda bir avantaj olabiliyor. Erkekler de bazen ağızdan kaçırma konusunda biraz daha rahat olabiliyor 😅. Ama tabii herkes farklı, cinsiyete göre genelleme yapmak haksızlık olur. 😊✨
Haklsıın haksızlık yapmak istemeyiz tabi ki de
Cevap
17Cevap
Karaktere göre değişir genellikle. ben sır aldıysam kimseye anlatmam ölsem bile bende kalır o sır mutlaka.
Sen sır saklarsın eminim ya senden
Karakteri sağlam insan saklar kadını erkeği yok...
Çoğunun artık sır saklamak gibi bir derdi yok o halde.
İşte bu yüzden kimseye vermeyin sırrınızı...
Ziyan ediyorlar. Doğru...
32 dişten çıkan 32 kişiye türkü olur der annem...
Neyse ki sadece 28 dişim var. 28 kişiye türkü olacağım, şanslı mıyım?
Çookk.😀
Erkekler saklar diye düşünüyorum inşallah öyledir 🤣
Cinsiyeti yok haysiyet meselesi.
Bence kadını erkeği yok... Mesela çoğu erkek umursamaz "amann boş ver" kafasındadır, böylelikle de bir sır verilirse unutma olasılıkları yüksek. Kadınlar da tam tersi😅 Misal, sevdiğimizle tartışma esnasında bile bana şu gün şu saatte şu cümleyi söylemiştin diyerek virgülüne kadar hatırlarız. Yani bize verilen sırları, unutmadığımızdan istersek alenen söyleyebiliriz bir başkasına. İşte bu da kişinin karakterine bağlıdır. Sır saklamayı bilen kadar bilmeyen de çok insan var maalesef ki.
Bence de kadını erkeği yok. Mesele hassas konularda ağzı sıkı olmak. Yoksa kadınlar dedikoduya başlayınca ohohoo
Hemcinslerim bu konuda maalesef evet, bazen ipin ucunu kaçırıyor...
Sır saklamak diye bir şey yoktur. Konunun önemine göre kimle paylaşacağımıza karar veririz sadece😅
Prens = Sen
Evet😂😂
Ne agzı gevşekler gördüm hem kadın hem erkek olanından.. Cevabım BEN daha iyi saklarım. Gerisi ilgilendirmiyor.
Haklısın bence de
Ağzı sıkı olanlar bunun cinsiyetle ilgisi yok, şahsiyet meselesi bazı şeyler.
Her duyduğunu her yere yetiştirenleri geçtim. Bir yere bir şeyler yetiştirmek için eşeleyenler var. Hayır yani eline ne geçecek onu da anlamıyorum.
O halde sen de konuştuğun insanların bu yüzü olduğunu idrak edip buna uygun davran 💫
İdrak konusunda problemim yok ya. Denemeye çalışan karşılığını almıştır mutlaka :)
Kim bu şahıs ahahah
:)
Kim lan hahah
Sensin jsjs
Yürü git 🤣
Tm
Bak hele zengin uyak filan yapıyorsun artık 😅
Zenginleşiyorumdur
Aruz ölçüsüne kadar yolu var ha?😅
İşimiz hecelere mi kaldı gecelere mi bilmiyorum. Ama bir an önce mısraların arasından sıyrıltılmalı :)
Şiir sevmem
ok
Karakter meselesifir bence bazi erkekler vardir kapali kutu gibir bildigini bilmemeslzliktrn gelir bazi kadinlarda sanki ilk defa duymus gibi tepki vermyide bilir ayrica biri sana guvenip sirrini veriyosa sende kalsin benim gorusm boyledir guveniysa guvenini sarsmam
Bir sırrı herkesin duymasını istiyorsan bir kadına söylemen yeterli, bir kaç saat içinde tüm arkadaş grubuna yayılır zaten
Koray'ın patavatsızlığı beni benden alıyor xjkdm
Kadınlar daha iyi sır saklarlar. Erkekler ise hemen unutur, hatırlasa da hemen söylerler.
Kimin sakladigini bulamam onu dusundum.
Heralde kadinlarin
Erkeklerin sır saklama konusunda pek güvenilir olmadığını düşünüyorum. Ama asıl mesele yine de cinsiyet değil, güvenilecek insan bulmak zor.
Hemcinslerimi bilmem ama ben ketumum.
Sen hala burada mısın ya jsjs
Evet nerde olcaktım ki fjfjf
cinsiyet değil karakter meselesi...
Çok haklısın
Haklıya haklı demesini, gerektiğinde özür dilemesini biliriz kral. Daha çok not alırsın 😅
Belli olmaz o karakter meselesi
Doğru diyosun
Cinsiyetle alakası yok özel olarak sır verildiyse karakteri oturan insan saklar
Bunun kişiye baktığını düşünüyorum çok iyi sır saklayan kiz tanıdığım da var erkekte de var
Erkeğinde kadınında o rus bus undan uzak durucaksın.
Ben 😂
Ben de
Ee ben kadınım sen erkek. O zaman sorunun cevabı ne 🤔 Kafamda deli sorular 😂
Cinsiyet değil, karakter meselesi...
Evvveettt 🥳
Değişir yani bence aman hepsi aynı
Erkekler
Bennn
Bizi bilen bilir bilmeyen ne bilsin bilenlere selam olsun
Karakter meselesi bu
Yorumları okuduktan sonra yazdın dimi bunu. Kpyacı
Bütün yorumları okudun mu. Yuh işsiz jsjs
Erkekler saklar :)
Hem de her şeyi
aynen kadınlar bi süre sonra söyler:)
Karakter meselesi
Neyse ki çoğu insanın artık öyle bir derdi yok
Hayvanlar
Ağır olmuş
İyi olmuş
Karaktere bağlı.
Doğru
İkiside eşit bence
En azından bu konuda
He valla
Kadinindanda erkeğin dende ihanetin Allah'ını gördüm kapatın bu konu yu
Kişiden kişiye değişiyor
Karakter meselesi ağız sıkıysa sır saklar
Az konuşan ve namıslı olan saklar
Biz daha iyiyiz bence
Erkek
Erkekler önemsemez diye sır saklar.
Duruşu karakteri sağlam olan saklar
Kesinlikle erkekler daha iyi saklar.
21 yıldır kimsenin sırrını kimseye söylemedim.
Erkekler
Erkekler
Erkolar
Kadınlar daha başarılı
Erkekler
Erkekler
erkekler
Kadınlar tabiki😅
Belli olmaz o hic
Sır filan tutmuyorm
Erkekler bence
Kesinlikle erkekler