Erkeklerde öyle fazla sır oluyor mu bilmiyorum da, kadınların çevresi biraz daha geniş olduğu için (samimi-samimi olmayan, erkekler samimi olmayanları pek yanlarında tutmuyor) sırlar daha güvensiz gibi geliyor bana. :D
erkekler liseden üniden arkadaşlarımdan biliyorum çünkü mesela telefon yasaktı lisedeyken toplanıyodu bazı erkekler vermiyodu kızlar hemen söylüyordu hocam şu kişide tel var diye (kız) ama erkekler arama falan olduğunda direk yardım ediyodu yakalanmaması için arkadaşının yakalanınca disipline gidiliyo ve tel alınmıyodu dönem sonuna kadar buda bir sıra girermi blmyrm ama erkekler daha güvenilir birbirlerini kolluyorlar hatalarını kapatıyolar sırlarını kensi sırlaeı gibi saklıyorlar
he bide kızlar da çekememezlik huyu vardır hepsinde değil bazılarında yanında kendinden güzel bir kız taşımazlar o değil ben ilgi çekiyüm diye eğer hoşlanmadığı halde taşıyorsa bütün sırlarını öğrenir ertesi gün herkese duyurr onun gururunu inciltmek için ama erkeklerde bu huy yok sadece bazı kızlarda var nedense
@Kjearxx aynn o yüzdwn takıldığım yalnızca 2 kız arkadaşım vardı gerisi erkekti tüm sırlarımı biliyorlardı kimseyw bişey söylemediler hiç bir zaman onlarda bana anlatırdı bizde kimseye bişey söylemezdik hep aramızda kalırdı zaten sınıftaki erkeklerle hwp beraber takılırdık diğer kızları almazdık çnkü onlar söylerdi herşeyi😂
askeri lisede den dolayi sen üni daha guzel diyorsun askeri lise sıkídır herhalde sen bir meslek lisesinde okusaydin lise daha eglenceli derdin bence bu arada asker misiniz şuanda
@Kjearxx çevik kuvvetim hayır ona bakarsan ünide askeri PMYO ama ünide yaşadığım şehirden başka şehire gittim arkadaşlarımla her gün gezdik bide hepsi lisedeki arkadaşlarım ne kadar eğlendiğimi bilemezsin :)
@Kjearxx biliyorum zaten onlarda evli bir tanesi nişanlı ama sürekli knşyrz aynı şehirlerdeyiz zaten eşimlede arkadaştım ilk önce 11. sınıfta sevgili olduk onun arkadaşları 9 tane erkek 3 tane kızda benim arkadaşm o 3üde bizim tayfayla evli diğerleri başka kızlarla bizim tayfadan olmayan yani :)
yani mesleginiz cok iyi eger profil fotorafindaki sizseniz cok guzelsiniz daha ne olsun 😂😂😂hem iyi meslek hem güzellik bunlarinda degerini bilin bunun 2 si kolay kolay bir araya gelmez
@Kjearxx ben normalde sınavı geçemezdim eşimin dersleri çok iyiydi o çalıştırdı beni matematiğe bende onu ingilizceye çalştrmştm o şimdi özel harekatçı ben çevik kuvvetim arkadaşım askeriyede hemşire biri diğeri teğmen erkek arkadaşlarıma gelince 2 tanesi benle aynı karakolda diğerleri İstanbul'da eşimle ama hiç ayrılmadık çok şanslıyız izin günlerimizde falan beraberiz inş hiç ayrılmayız :)
Bence erkekler diyecemde benim bir erkek kardesim var kadinlardan daha berbat ayni kaset gibi laf tasiyo bnce erkekler kadinlardan daha berbat kadinlar hic olmazsa kendi aralarinda dedikodu yapiyo erkekler olur olmadik her yerde konusuyorlar bunu kardesimden biliyorum:D Iyi sirdas kinusuna gelirsekte bn kendimden baska kimseye sirrimi soylemem annemde buna dahil kimseye guvenemiyorum cunku 😒
Ne yapsin gariban kizlarla takila takila onlar gibi olmus evden ciktigi yokki şu okulu olmasa evde oturup temizlik yapacak bizim aile biraz ters kizlar disari gidiyo geziyo erkekler evde oturup annesine yardim ediyo 😂
yani ben her türlü sır tutarım ama şöle bir sıkıntı var çogu bayanın erkekler sır tutamaz dedigine hak veririm tabi ben bu hatayı bu zamana kadar hiç yapmadım yapmamda genelde bir erkek bir kızla bişiler yaşar ve bu yaşananların sır kalması gerekir ama bşka bir kız bu erkegi kendi tarafına çekmeye çalışır ve başarır çeker ve o sırrı paylaşmasını ister erkekte o sırrı paylaşır yani zaten kimse yanlış anlamasın ama erkeklerin en büyük zaafı bayanlardır kızlardır diyeyim
Insanlar sır iyi bir sırdaş olamıyor oysaki bazen bir bitki bazen de bir hayvan iki ayaklı hayvanlardan daha sırdaş olabiliyor. Sır saklamanın cinsiyeti yoktur bu karakter meselesi zihniyet yapısı ile ilgili.. bunun dahası veya azı yok bir genellemeye ihtiyaç duyurmayan bir durum bu
Karakter meselesifir bence bazi erkekler vardir kapali kutu gibir bildigini bilmemeslzliktrn gelir bazi kadinlarda sanki ilk defa duymus gibi tepki vermyide bilir ayrica biri sana guvenip sirrini veriyosa sende kalsin benim gorusm boyledir guveniysa guvenini sarsmam
Kadınlar saklar dıyemem ama saklar derim bunun sebebı erkekler kadınlara biraz kıyasla serbest ornek turkıyede bır kızın bır erkeklen dolasması bıle ayıp hakaret olarak aılgılanıyorken erkekte bu söz konusu değildir bundan ötürü onlar daha meyilli sır saklamaya ve sonuna kadar saklarlar
Ben pek sır tutan kimse yok yav illa birilerine anlatırlar ve bak aramızda kalsın derler oda aynını başkasına anlatır tek senin bildigin sırdır
5
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Eşimden biliyorum birinin sırrını mesela çokhayati değil ama bir bakıyorum başka bir arkadaşına bak böyle olmuş ama tek sana söylüyorum haberin olsun muhabbeti yapıyor işe varıyorum bir ablabir kıza farklı bir kızı eleştiriyor ve sırrını veriyor diğeri gelince öbürürünün sırırını ona söylüyor hre ikisiylede iyi geçiniyor. Eger bir ortamda kadınlar başbaşa vermiş sinsi sinsi sessizvce konuşuyorlarsa korkacaksın arekadaş. Çok fenasınız çok yatacak yeriniz yok sizin :)
Aslında bunu cinsiyet ayrımı yapmak yanlış olur ama cinste birbirinden daha fazla dedi kodu yapar ve sır saklamak zordur iki kişinin bildiği asla sır değildir iki cins içinde sır saklama yüzdesi bence erkekler ve kadınlar eşittir her yüz kadın ve erkek arasında sadece içinde 2 iki kişi çıkar türk milleti olarak dedi kodu yapmayı çok seviyoruz malesef ve bunla müthiş keyf alıyoruz
Tabiki erkekler kadınlar içinde tutamaz mutlaka birine söyler bide üstüne tembih eder bak kimse bilmiyor sadece sana söylüyorum kimseye söyleme bla bla dedikodu böylece yayılır. Ama erkekler sırları unutur gider düşünmez aklına gelmez bile
Kadinlarin cenesi dusuktur herzmn illa knu acip knusucaklar bos knusmayi doludan fazla knusmak isterler ve sir knusuna gelimce tabiki 5 parmagn hepsi ayni degildir kisiden kisiye dgisir ama geneli saklayamaz. Erkek olarak soyle yorum yapim istiyorum sirri cok iyi icimde tutarim yani neden gerek duyimki bir bakasinin sirini bir digerine soyleme geregi duyimki bence mantik yok yani erkekler daha sır tutabilir..
Valla ben kızlardan yakın arkadaşları hakkında çok sır öğrendim :D dayanamayıp söylüyorlar. Birde şu var iki tarafta karşı cinse karşı daha iyi sır tutucu
Kadınların sır saklama süresi ortalama 48 saat. Erkeklerde ise sır tutmalık bir durum yok. Çünkü değil sırrı anlatmak, erkekler zaten birebir olan diyalogları bile çoğunlukla başkalarına anlatmazlar.
Daha çok karekter meselesi bu. Ama erkekler bana göre daha iyi sır saklayabiliyor çünkü kadınlar vır vır ötüyor biz erkekler yok şu bunu yapmış bu bunan ile evlenmiş i konuşmuyoruz
Yorumları okuyorum sırlar genelde başkasından alınan bilgiler olarak tanımlanmış bu tam olarak doğru değil sizin kimsenin bilmediği bilgileriniz yok mu onlar sır değil mi? Iste siz kızlar tam olarak burda kazanıyorsunuz. Kendinizle ilgili önemli bir şeyi kimseye söylemiyorsunuz. Ama erkekler her arkadaşına anlatılıyor artik sir olmaktan çıkıyor o derece. 😂😂
bu durum cinsiyetle değil karakterle alakalı ama illa bana iki seçenek sunuyorsan ben kadınlar diyorum :) istediklerinde çok da iyi sır tutabiliyorlar :D
Neler neler biliyorum bir konuşsam çevremde herkes birbirine düşer ama konuşmuyorum duyduklarımı gördüklerimi değerlendirip insnalarla mesafemi ona göre ayarlıyorum
En İyi Cevaplar