Kimseye söyleme diyerek anlatılan bir olayı alakasız birine anlatmak daha kolayken. Yakın çevreye anlatmak olmaz. İnsanlar bu şekilde düşünebilir.
İsim vermeden birinin başına böyle bir şey gelmiş diye anlatılabilecek olaylarda sır saklama olasılığı daha düşük.
İletişim kurmak için yaratıldık. Sırları dinlemek de talep edilen bir şey. Duruma göre davranılır. İnsanlar çıkarları için her şeyi yapabilir. Yeteri kadar büyük bir çıkarı olsun ölümü bile göze alır
Kızların içi bile temiz erkolar çok fesat ve değer vermeyen oluyorlar bide erkekler çok yüzeysel bakıyorlar olayalara çok şey kaçırıyorlar çok üzülüyorum nafile ama
O erko beni sevecek mi peki karakterime değer verecek mi kibar konuşacak mı? Koruyacak mı? Sohbet edecek mi benimle? benim için ağlayacak mı? İyilik yapacak mı? Fedakar olacak mı? Bak ben bunların hepsini yaparım ama değer mi?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
karaktere göre değişir
Kişinin karakteriyle alakalı bi durum o erkek kadın diye sınıflandırmak saçma olur bence
Aynen öyle ama yine de erkeklere güvenemiyorum
Haklısındır kendince
Aynen
bu karakter meselesi
erkek veya kadın olarak ayırmak saçma bence
dedikodu denilince akla gelen ilk kadınlar olduğu için
Erkekler ortamlarındaki muhabbetleri bildiğim için…
maç ve askerlik dışında ne olabilir ki
Yani denk geldim testesteron falan bişeyler diyorlardı bide saçma sapan gerçekten söylenmemesi gereken şeyler dediler
onlar ergendir daha takılma
Bu arada gerçekten ergenlerdi
biliyorum ben bu işi desene
Biliyormuşsun
kutlamam lazım kendimi
Cinsiyetle alakası yok bunun kişinin karakterine bağlı
Ama sırrın ne olduğuna göre değişir
Neyi söylersin mesela
Mesele ben değilim.
Kimseye söyleme diyerek anlatılan bir olayı alakasız birine anlatmak daha kolayken. Yakın çevreye anlatmak olmaz. İnsanlar bu şekilde düşünebilir.
İsim vermeden birinin başına böyle bir şey gelmiş diye anlatılabilecek olaylarda sır saklama olasılığı daha düşük.
İletişim kurmak için yaratıldık. Sırları dinlemek de talep edilen bir şey. Duruma göre davranılır. İnsanlar çıkarları için her şeyi yapabilir. Yeteri kadar büyük bir çıkarı olsun ölümü bile göze alır
Ben sır tutamam ya söylerim bir mahalle birbirine girer
Neyse en azından Dürüstsün
Cinsiyetten daha çok karakter meselesi bu iş
Erkek tutar çünkü unutur xd
Biz erkolar
Erkolar güvenilmez bence bana borçlanıpta ödemeyen çok erko var mesela ama kızlar ödüyor ya da yalan söyleyen erkekler de var çok
Valla kızoların ağzında bakla ıslanmıyor. Bir kıza anlattığın şeyi hemen en yakın arkadaşından dinliyorsun.
Biz erkoları sevin. Erkolar çiçektir.
Kızların içi bile temiz erkolar çok fesat ve değer vermeyen oluyorlar bide erkekler çok yüzeysel bakıyorlar olayalara çok şey kaçırıyorlar çok üzülüyorum nafile ama
Boş ver kezoları. Sen de sev bir erkoyu mutlu olun
O erko beni sevecek mi peki karakterime değer verecek mi kibar konuşacak mı? Koruyacak mı? Sohbet edecek mi benimle? benim için ağlayacak mı? İyilik yapacak mı? Fedakar olacak mı? Bak ben bunların hepsini yaparım ama değer mi?
Yav işte değecek biriyle mutlu olacaksın. Sonra kalmaz bu erko düşmanlığı
Açtım ellerimi ettiğim duayı gerisi allahtan her önüme gelen kanmadım kanmam