Kızlar Bir Adım Öne Toplum önünde konuşunca sesim titriyor. Sebebi nedir, ne yapabilirim olmaması için? (Sayfa 3) Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Toplum önünde konuşunca sesim titriyor. Sebebi nedir, ne yapabilirim olmaması için? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Serkan_yyk Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 82% +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 657 cevap paylaştı. Özguvensizlik 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Utangaçlık 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Nasi atlatirim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Korkunun üzerine giderek Yorumla Soran +1 yıl Kalbimin atişini gör Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Geçer geçer Yorumla
muhammetkaraboga Takip Et Yoda Yaş: 36 +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 482 cevap paylaştı. özgüven eksikliği 0 6 Yorumla yarenistto +1 yıl Nasil düzelie Yorumla muhammetkaraboga +1 yıl @yarenistto aynanın karşısına geçip kendi kendine konuş. bu en iyi özgüven gelişimidir. hemde karşı tarafın seni nasıl algıladığını bir nebze olsa idrak edersin Yorumla yarenistto +1 yıl Nekonusayim ki ve yuksek seslemi Yorumla muhammetkaraboga +1 yıl @yarenistto normal tizde. ama vurgu yapacağın yerde hafif yüksek ses olsun. Yorumla yarenistto +1 yıl Sen öylemi yapiyosun Yorumla muhammetkaraboga +1 yıl @yarenistto bir ara öyleydim tavsiye ederim Yorumla
Gülüşün Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 2,2b cevap paylaştı. Heyecan 0 0 Yorumla
Aserehehaehe Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,2b cevap paylaştı. Özgüven eksikliği 0 1 Yorumla yarenistto +1 yıl Bendede var baya Yorumla
alektamovvik Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 5,2b cevap paylaştı. Hap al yarım 0 0 Yorumla
Smilee35 Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 2b cevap paylaştı. Psikoloğa git 0 0 Yorumla
Depressifli Takip Et Yoda Yaş: 31 +1 yıl özguvensızlık 0 1 Yorumla yarenistto +1 yıl Nasil duzelie Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
89Cevap
Tek değilsin bende öyleyim
Özguvensizlik
psikolojik destek alabilirsin
Alışkın değilsindir.
İnsani duygular.
Ozguvensızlık
heyecan bence
Utangaçlık
Nasi atlatirim
Korkunun üzerine giderek
Kalbimin atişini gör
Geçer geçer
özgüven..
Zamanla alışırsın
Heyecan
Utangaçsınız
Özgüven eksikliği
özgüven eksikliği
Nasil düzelie
@yarenistto aynanın karşısına geçip kendi kendine konuş. bu en iyi özgüven gelişimidir. hemde karşı tarafın seni nasıl algıladığını bir nebze olsa idrak edersin
Nekonusayim ki ve yuksek seslemi
@yarenistto normal tizde. ama vurgu yapacağın yerde hafif yüksek ses olsun.
Sen öylemi yapiyosun
@yarenistto bir ara öyleydim tavsiye ederim
Heyecan
Ben de tam zıttıyım
Utangaclık
Heyecan.
Heyecananma
Heycan korkuu
Alis
Özgüven eksikliği
Bendede var baya
Hap al yarım