Türk kızları neden trip yapıyor?

turizm sektöründe çalıştım bir çok rus ve ingiliz sevgilim oldu ama hiç trip görmedim sıfır trip sonsuz mutluluk bizim türk kızları teklif ediyon trip yapıyor hediye alıyorsun trip yapıyor trip yapmak için mi doğdunuz neden çok triplisiniz?
Rus kızları trip yapmıyor...
Türk kızları çok tripli...
Yabancı kızlar trip gibi şeyleri aşıyor....
Rus kızları çok tatlı...
Türk kızları tripten evde kalıyor...
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler
+1 yıl
Cevapları ve yorumları için bütün arkadaşlara teşekkür ediyorum...

Yüreğinizden mutluluk yüzünüzden tebessüm eksik olmasın mutlu pazarlar diliyorum...
Güncellemeler
+1 yıl
sitenin kızları soruya trip yapıyor:))...Türk kızlarına merhaba söylüyorsun söylediğine bin pişman oluyorsun hemen trip yiyorsun yok böyle bir şey dakika bir gol bir...merhaba söylediğin için ya salak damgası yiyorsun ya sapık damgası yiyorsun ...Rus kızları öyle mi hayır..."merhaba"söylüyorsun medeni bir şekilde "merhaba" söylüyor oturuyorsun bütün hislerini duygularını açıklıyorsun ve çok güzel dinliyor ya evet cevabı ya da hayır cevabı alıyorsun ve mutlu bir şekilde ayrılıyorsun...
Güncellemeler
+1 yıl
Türk kızları için trip bir savunma mekanizması "fazla naz aşık usandırır " Adriana Lima olduğunuzu düşünelim kimse dönüp bakmıyor..."Kılıç mı daha keskin yoksa kalem mi" aradaki farkı sölim Rus kızlarının medeni cesareti çok yüksek ifade gücü çok yüksek tribe ihtiyaçları olmuyor kültürlerine hayran kalıyorsun saygı duyuyorsun tabi ayrıca iş güzellik oldu mu bunun kıyaslaması olamaz Rus kızlarının güzelliği dünyada dillere destan?
Türk kızları neden trip yapıyor?