Yüreğinizden mutluluk yüzünüzden tebessüm eksik olmasın mutlu pazarlar diliyorum...
Türk kızları neden trip yapıyor?
Yüreğinizden mutluluk yüzünüzden tebessüm eksik olmasın mutlu pazarlar diliyorum...
Uzun uzun açıklama yapmıştım ama geri sildim. Açıklaman gözüme çarptı, demişsin ya sıfır trip sonsuz mutluluk diye, mutlu olduğun için mi birsürü sevgilin oldu ve hepsinden de ayrıldın acaba? ;) "Bir çok Rus ve İngiliz sevgilim oldu, hiç trip yok sonsuz mutluluk", ama yine de tekmeyi yemişler :) Bırakın bu işleri, Türkiyedeki kızlar başka... Bırakalım bu boş beleş kıyaslamaları. İnsan ancak önemsediklerine trip atar, senin Rus ve İngiliz güzelleri ilişkiyi fazla önemsemiyor olduklarından tribe ihtiyaç duymamıştır. Buradaki kızlar boş işlerle ilgilenmez, kalben sahiplenir, triplenmeleri de bu yüzdendir, ama tabiki Ruslarla takılmaya alışan, kolay elde ettiği ve kolaylıkla başından savabildiği insanlara alışmış bir bünye, böyle ağır durumlara gelemez, boğulur, sen de haklısın...
helal +1
Bir kişi bile eksi basmaz mı? Yok, yok, yok! Basmamış işte.
Neyse, ben buradayım..
Yine işinizi ben öğretiyorum, budala zekalar.
Adı üstünde Türk Kızı..! Rus, İngiliz, Alman kızları kadar rahat olsalardı...Adı Türk Kızı olmazdı...Siz Türk kızlarından rahatsız olan erkekler kızlarınızı bacılarınızı Rus kızları ve İngiliz almam kızları gibi yetiştirin ki sizde. Sonra ki Türk erkeklerine faydanız olsun. :))) Rahat rahat milletle takılıp versinler.Gelecekteki Türk erkeklerine faydanız oldun. ;)
güzel cevap +1 "anlayana"...
Beyin yok ki, beyinleri bacak arasına monte edilmiş gibiler.Sürekli Türk kızlarından yakınıyorlar. Madem Avrupa'nın kızları çok iyi Türk erkekleri de kendi kızlarını o şekilde onlar gibi yetiştirsinler değilmi ya :) Dengesiz bizi. Erkeklerimiz :) Türk kızları yabancı erkekler diye diye ölmüyor ama erkeklerimiz yakında ölecek kendi soylarını analarını bacılarını aşağılayan tuhaf bir varlıklar. :)
Bravo!
Nick Size hadi ordan ama bayan olsun erkek olsun.insan kendini soyunu asagilasini digerleriyle kiyaslayip durmasi hos degil bunu Turk erkekleri cok yapiyor.Turklerin orf ve adetleri gelenekleri ahlak anlayisi onlarinkinden daha farkli onlar genis mezhepli insanlar cixs cixs yaaa aaa o degilde klavyenin dili degismis ust uste iki noktayi daha bulamadim gulumseme atamiyorum oofss catlicam benim yerime gulucuk atsanizaa
Suskun_deli, ben anlayamadım,
anlatır mısın?
Trip atmasına fırsat vermemek lazım. o yüzden
1- baska kızlara bakıyorsan ki bunu en azından caktırmadan yap. ama baska kızlara normalde bakma. zaten sevgilin var. yanında olsun olmasın bakmamaya calış. göz dalar gider bazen. kızlar da bakar kızlara ya da erkekler normalde
2 - telefon acarsa mesaj atarsa cevap ver cok geciktirme ve soracagı sorulara mantıklı cevap ver
3 - onun yerinde oldugunu düşün ona göre hareket et. ki o da senin gibi hareket etsin
4 - ona güven ver ve güvendigini de kanıtla ki trip minimuma insin
5 - birileriyle buluşup gezeceksen falan haber ver ki trip atmasın sonra
Temel baslıklar bunlar var 2-3 eklenecek. ama bunlar dısında kolay kolay trip atmazlar.
ha unutmadan asla ama asla aldatma , süphelendirme, baskalarıylasan ilk onu farket.
Güncelleme: sitenin kızları soruya trip yapıyor:))...Türk kızlarına merhaba söylüyorsun söylediğine bin pişman oluyorsun hemen trip yiyorsun yok böyle bir şey dakika bir gol bir...merhaba söylediğin için ya salak damgası yiyorsun ya sapık damgası yiyorsun ...Rus kızları öyle mi hayır..."merhaba"söylüyorsun medeni bir şekilde "merhaba" söylüyor oturuyorsun bütün hislerini duygularını açıklıyorsun ve çok güzel dinliyor ya evet cevabı ya da hayır cevabı alıyorsun ve mutlu bir şekilde ayrılıyorsun...
asfafadfasdasda yeminle doğru tespit kanka :D:D:D
Cevap
85Cevap
yabancı kız larrahat çünkü kendisiyle seni aynı statüte görüyor. yani senin yapabileceğin şeyleri o da yapabilir böyle yetiştirilmişler, yapıları böyle rahatlar. türk kızları böyle bir lüksü olmadığını biliyor bu yüzden ipleri elinde tutmaya çalışıyor. ''bak giderim korkusu'' vermeye çalışıyor. hem seven insan trip atar bu yaşa gelmişsin ama hala kavrayamamışsın. sizde biliyorsunuz rus kızıyla bir ömür yapamayacaksınız. (rahatlık yüzünden) her türlü türk kızına mecbursunuz boşuna laf edip durmayın. ya da git evlen rusun biriyle hayat senin çekmek zorunda değilsin sevgisi için trip atan kızı.
Japon bayanlar hakkındada müsayit olur ve isterseniz yorumunuzu alabilirmiyim ? cevab olumlu ya da olumsuz olsa ya da cevab yazmasanızda teşekkür ederim bu yazımı okuduğunuz için bir tanıdığım insanlık gereği ağır eşya taşıyan bir japon bayana yardım etmiş bayan telefonunu istemiş vermiş sonra konuştular vede evlenip japonyaya gittiler neredeyse sıfır sorunlu bir tanışma nişan ve ilerisi vede mutlu ve huzurlu bir evlilik...
Neden sürekli Türk kızları triple suçlanıyor..?Neden?Hem bir kere nedir bu trip?Erkekler istedikleri yerine gelmeyince hemen ''Kız değil mi?Hemen trip atar.''der.Yahu bir anlayıp dinlemeden sitem etmesinin nedenini anlamadan hemen Türk kızları (genelleme yapıyorlar bide işe bak) suçlu olur.(TÜRK)lere has bir şey mi bu?Herkes yapabilir sitemi namı diğer tripi.Benim erkek arkadaşımda bazen 3 saatte bir rapor almayı geciktirdiğim için bana sitem eder.Onu aramadığım için trip atan bir sevgilim var.Lütfen bu konuda genelleme yapmayalım.Naz yapmak güzeldir abartmadığımız sürece.
rus kızları niye trip yapsın ki erkek degiştirmek ,sevişmek, öpüşmek onların elinin kiri , tripte atmazlar çünkü onlar türk kızları gibi sevmezler nasıl ki bazı erkekler kadınları bir seks objesi olarak görüyorsa aynı o şekildede rus kızları sizi bir seks objesi olarak görüyor bu yüzden ne sizi kıskanırlar nede trip atarlar :D
İşte buu :D
Woww :)
bizi seks objesi olarak görmeleri hoşuma gitti ^-^
Bıkmıyormusunuz bu sorulardan. Hep aynı şeyleri soruyorsun...Bir çok Rus ve İngiliz sevgiliniz olmuş diyorsunuz. İşte Türk kızının kalitesi burada...Bir çok olmazlar...Evlenirkende o bir çok amaçlı Rus sevgililerinizi tercih etmenizi ümid ediyorum...
en iyi cevap bu olmalı.
Seni çoook iyi anlıyorum,
2000 den 2007 ye truzim sektöründeydim,
Rus diye ayırmamak lazım yani türk kızlari ve diğerleri desek daha doğru,
Türk kızlarinin g.tünü kaldiran yine biz türk erkekleriyiz,
Sende bilirsin tatile gelri ilk gün bütün herkez etrafinda döner bir kızın ve g.tü kalkar kimseye yüz vermez falan,
Gitmesine 1-2 gün kala bir çalının arkasında bir komiyle yiyişirken görürsün :))
Neyse soruya gelince,
Trip atan kızlara kendimce geliştirdiğmi bir yöntem var,
Ve çokta baaşrılı ;)
neymiş o yöntem kanka
- leyenler bende sizi seviyorum kızlar :))
Yöntemi söylersem ayıkırlar, uyandırma kerizi bulandirir denizi şşş ;)
Eee bu - basanalra söylediğim fazla dokunmuş olsa gerek sağlam geydirmişmi belli ki :P
Çok doğru söylemişsin biraz trip atıyoruz galiba ama bu bazı kızlar için ailenin yetiştirme tarzından kaynaklanıyor bazıları içinse gerçekten "bazı" türk erkeklerinden , yurtdışında yaşadığım dönemde cafede tanımadığım erkeklerle konuşup gayet medenice sohbet ettim defalarca gülümsedim bir sorun çıkmadı ama bunu türkiyede yapmam ve yapamam çünkü gayet medeni insanlar olduğu gibi , çok artniyetli de var. Kimse de suçlanmamalı ama bu konuda ,kızlar içinde erkekler içinde tamamiyle yetiştirilme tarzı ile ilgili bir durum bence
Soruyu soran kişi bende sana bisey sorucam TÜRK KIZLARIYLA DERDIN NE ? Daha öncede Türk kızlarını küçümseyen bir soru sormuştun amacın ne ? SEN TÜRK İNSANİNA KURBAN OL GÜZEL VATANIM BENİM BEĞENMIYOSAN GIT BAŞKA ULKEDE YASA SENİN ANAN BABAN BACIN TÜRK DEĞİL MI ? NE BU KÜÇÜMSEME !
Abazan Türk erkeklerinin, free takılma içgüdüsü ile bastırılmış kadınlık eğitimi arasında kalan Türk kızlarının üzerine fazlaca gelmesinden dolayı oluşan '' Ne oldum deliliği '' ile '' Olası bir manevi tecavüzden otomatik olarak korunma '' durumu sonucu oluşan geleneksel hale gelmiş bir bayan sendromudur trip..
Genetiktir, bulaşıcıdır..
Sizdeki bu rus sevdası ne böyle? Ne zaman sorunuza denk gelsem türk ve rus kızı kıyaslaması yapyorsunuz. Ayrıca kim demiş rus kızı tripsiz dye? size denk gelenler tripsz çünkü size trip atacak bir durumları yok!
katılıyorum
Of yettiniz sizde Rus kızları şöyle Rus kızları böyle. Türk kızları trip atmaktan çok verilen değeri ve sevgiyi hissetmek ister bu da tavırlarına yansıyabilir ki bu da her zaman trip değildir. Rus kızları başka bir taraflarına değer verilmesini istediği için onlarla o kadar mutlu olmuşsundur sen o da basit olan zatem. Boşver sen hayatı basit yaşamaya devam et ama Türk kızlarına da çamur atma bilip bilmeden. ;)
he barzo he öyle.
ayrıca soran güncelleme yapıp duruyorsun insanın ağzını açtırıcan illa, madem ruslara o kadar tapıyorsun sen o tiple git bir rusla evlen biz Türk kızları olarak toptan ülkeyi terk edelim. :)
Herseyin bir sebebi oldugu gibi tribinde bir nedeni var.Yabanci ulkedeki kizlar trip yapmiyo cunku ordaki erkekler Odun degil.Kadn ruhundan anliyo kibar ve romantik. Turk erkeklerinde bu yok hepsi kutuk oldugu icin tiribi hakediyo.
Senin sevgilin de bulmusta bunuyo derim.
Yada seni sevmiyo ayrilmanin yolunu ariyo.
Gercegi duymak acitti galiba bazilarimiza.
Oleeeyyyy Kezban oldummm aslinda kezban ismini cok severim gobek adim olsn.
Kekolar sizi Ben saf temiz Kezban olim sizde hayvan bile olamiycak olan Keko.
1. cisi Trip yapan Türk kızları gerekli cevapları ziyadesiyle vermişler.. ..Pardon düzeltiyorum.. Kapak yapmışlar puhahahahahah
2. cisi. Ben hiç trip yapan Türk kızına rastlamadım. Bna da kimse Trip yapmadı !
3. cüsü.. Evet Rus ve İspanyol kızlar süperdir.. hele yatakta.. ama farkedeceğiniz gibi.. hayat sadece yataktan ibaret değil :-))))
Istanbul kizi barbidir trip atar
Ankara'nin kizi harbidir akilli ol fena carpar ;)
Hep genelleme hep genelleme ?
Anneniz de mi trip atiyor ?
Madem turk kizlarindan memnun deyilseniz ingiliz ya da rus kizlariyla hayatinizi surdurun turk kizlarinin yapisi boye zorla onlarla sevgili olun diyen var mi size ?
Türk kızları karşısında ki eşini sevgilisine bağlandığı zaman trip ortaya çıkar. Yani eğer biri sizin her dediğinize tamam olur peki diyorsa sıkıntı vardır arkadaşım. Rus kızları niye trip atmaz biliyor musun evlilik amaçlı düşünmez sevgililiği yani nasıl olsa bulurum bir daha der aşık olmaz yani yapıları böyle.
Türk kızına;
-Neden bu kadar nazlısın? diye sormuşlar. Türk kızı: Nazlı olmasam Türk kızı değil, rus kızı olurdum demiş.
Buda bizim özelliğimiz o rus kızları diyorsun ama güvenilmez bakire değiller genelde Türk kızları naz yapıyor felan ama namuslular hiç olmazsa ilerde evlenicegin kişinin bakire olmasını istemezmisin o zaman isin Türk kızlarına kaldı kardeş kolay gelee
O zaman gidin 'O RUS'larla evlenin.. Madem Türk kızlarını bu kadar beğenmiyorsunuz.. Bizle evlenmeyin. herkes özgür sonucta, bızle bırlıkte olmanız ıcın kımse bogazınıza bıcak dayamıyor dimi?
kıroo
Duygu ve hıslerden bahsedıyrosun, sızın durup dururken merhaba dedgınızın nedenını bılıyoruz o yuzden rus kızları kadar medenı olamıyoruz kusura bakma. rus kızları ne halt oldugunuzu bılmıyorum safım heralde.
böyleyiz dostyum ısıne gelırse. gelmıyorsa turk kızlarıyla degıl bundan sonra rus kızlarıyla omrun boyunca takılırsn.
Sen işsizsin yemin ederim. Kaç tane rus kızlarıyla yatmak harici ciddi ilişki yaşadın merak konusu bu. Ya çok içten diliyorum ki türk kızlarına muhtaç kalirsin...
amin : ))
:D maalesef insanlarımızın zihniyetinden dolayı bu :)
Yolda biri görse begense tanışmak istese ve kızda tanismak istese tanisamiyor.. Çünkü etraftaki insanlar ne düşünür hakkmda diyor geri çekiliyor.. Tersliyor..
Ama sen erkeksin o psikolojiyi anlamazsın.. Hakaret edilecek bir namusun ve seni yıkacak zayıf noktaların yok ..
O yüzden sen Ruslarla devam et :)
Türk kızları trip atarlar çünkü severler. Rus kızları trip atmazlar çünkü onların ki gündelik ilişkidir. Senden ayrılsa nolucak ki gidip başkası bulur rahatlıkla.
Türk kızları hemen başkasıyla çıksa kaşar diye adı çıkar. Çünkü bizde namus önde gelir. Onlarda öyle değil. Biz türk kızları severek çıkarız, onlarsa ilişkiye girmek için felan.
Evet bu soruyu cevaplıyan 100 kızımızdan da Trip yedin bu arada :D Sanki bızım kızların Ruslardan bir farkı kaldı da bok atmazlarmı bırde ruslara onlara bunlara :)))))))) Ruslar işi cozdu 1.000 lira bizimkiler iki yemek 1 gece clubu yaptınmı tamam :D
"Genelleme yapmıyorum"
gerçekten kirici olmak istemiyorum ama bu tipinle nasil o kadar sevgilin olmus merak konusu..
link
örnek işte ne sanatan anlarlar ne baska biseyden hep tripler bir egolar rus kızları öylemi be armi adamsın :)
siz rus kızlarını översiniz ama cenazenize biz geliriz.
noktayı koyar :)
kapak bence:D
can evinden vurdun herkesi :)
Biri galiba ruslarla kafayı bozmuş bu tür sorularınız bitmek bilmiyor :D Tripliysek ruslara devam belki içinden helal sùt emmiş bulur evlenirsiniz ...
kardeş türk kızları maşallah öyle havalılar öyle havalılar ki sanki hepsi bana Haseki Sultan. :) dediğin şeyler çok çok doğru. bende yabancı bayanlarla konuşuyorum sürekli.. Onlarda trip falan hiçbir şey yok. O kadar rahatlar ki.
Ama bizim kızlar maalesef öyle değil. Nedenini tam olarak bende bilmiyorum ama bence bu durum birazda bizim türk erkeklerinden kaynaklanıyor.
Çünkü yabancılar için sen bir su gibisin ihtiyacları oldugu icin cinsel ihtiyaç giderimlerini yapıp seni kullanıyolar aşk falan pek bekleme barda tatilde tanıştığın birinden ne bekliyosun unutma kadınlar sevdiklerine trip atarlar.onların deger verme sekli bir nevi naz gibi bisey
Trip yapmak değil. Trip atmak diyoruz arkadaşım.
Ayrıca Türk kızı candır. Karalamaya çalışma.
Rus kızları da trip atar. Ama onlarda trip attığında tutacak adam yok.
Ha ayrıca :D sana hangi kız trip attı onu da anlamış değilim. :D
Türk kızları trip yapıyor deyip en sonunda Türk kızlarıyla evlenmenizde bizim soru işaretlerimizden biri malesef
ama beğenmeyen küçük oğluna almasın ya
alo aloo Kıvanç Tatıtuğ mu hımm pardon yalnış oldu !
çünkü adı üstünde türk kızı tamam mı başkasıyla kıyaslayaman bizi ona bakarsan yabancı erkeklerde çok romantik sizde odunun tekisiniz biz diyozmu
aynen +1
kimsi öyle ala ala yarası olan gocunur :D
ama yinede bizi tercih edersin değil mi:)
kütük odun olmayında :DD
kezban sana benzer dingonun ahırından kaçmış hayvn
Abi bak genelleme yapamazsin bu konularda hepsi yasam kalitesi yasam standartlari sosyal ve kulturel farkliklara dayaniyo acikcasi ulkemizde evet trip sayisi fazla ama sana oyle ornekler gosteririmki agzin acik kalir ne rusu necerkezii solda sifir kalir yanlarinda hem soyle bisey vardir kizlar sevdikleri kisilere trip atar kiskanir simdi eksi yiyecegim bolume geciyorum :) ya sen bu tribe layik olamamissindir ya da senin kafa nato kafa nato mermer :D
Nerden biliyorsun yapmadığını kaç tane rus hatunla birlikte oldun bir öte gidin mk.
Türk kızları kendini sana layık görmüyor demek ki
boşver sen Ruslarla duja devam et
aaa olur mu :((
ben herkese veriyorum
Vermezsin kezban olursun verirsin kaşar olursun kullanılmış mal olursun bozan düşünsün derler arkandan acaba neden tripliyiz bir düşünelim
Bu adama katılıyorum.
Ukrayna'ya onlarca kez gittim:
Hiç orada trip atmıyorlar. O kadar kız arkadaşım,sevgilim oldu ama
1 Kez olsun Ukrayna'lı kızlar trip atmazlar.
AÇIK SEÇİK VE NETTİRLER. Sen sevdikçe onlar üzerine üzerine gelir daha çok sevgisini belli ederler.
TÜRK KIZLARI NEDEN TİRİP ATAR?
Çok dogru bir tespit, tebrikler arkadasım..bence cevap ne istediklerini kendilerinin bile bilmemeleri ve amacın mutlu olmak, mutlu etmek yerine acı cekmek ve cektirmek olması.belki yaşam tarzımızdan, belki geleneklerimizden, belki eğitim şeklimizden..ha yaptıklarını kabul de etmezler ama öyle..(sitede gördüğüm en iyi 2-3 sorudan biri)
Türk kızları sana bakmıyor diye şimdi burada onları kotuleme :D
Her kıza kezban diyen yavsak.
1800'lü yıllarda ülkemizde baş gösteren ve zaman içinde evrim geçirerek günümüze ulaşan kadınsal hastalık "trip" elbette ilk adı bu değildi "asab-ı vesvese" tabi dogru bunlar :D bilimsel sonra işte sosyal medya havadis-û cemiyet var o zamanlar tabiki iste o sekilde artmis gelmis yapacak bisey yok ruslar guzel ruslar tripsiz ahh ruslarr
Rusya'da ki kadınların toplum içindeki konumuna, bir de Türkiye'de ki kadınların toplum içindeki konumuna, yetiştirilme tarzlarına, her şeyine bakarsan anlayacaksındır. Mesela şunu örnek vereyim, burada sokağa çıkan bir kadına güzel çirkin genç yaşlı hiç seçim yapılmadan laf atılıyor. Rus ve ingiliz sevgilililerine de bir sor bakalım toplum içindeki konumlarını, neler yaşadıklarını ve nasıl yetiştirildiklerini.
Bak şuraya yazdığım yorumdan sonra bile üç erkek ekledi :D sen düşün artık neden şımardıklarını
gizli kullanıcısın ve üç kişi ekledi öylemi :D
Oha zekaya bak. Cevap yazdıktan sonra gizliyi işaretleyerek gizli kullanıcı olabiliyorsunuz. öylemi:D:D:D:D:D:D::D:D bu zekayla buralarda harcanmayın lütfen
türk kızlarının trip atmasının nedeni cahil ve entellektüel birikimi olmadığındandır.
zaten akıllı bir insan saç baş yoldurtmaz.
trip atmayan bir kız tınlamıyo, umursamıyo demektir. ve o kişi boynuzları takar keyfine bakar.. sende demkki o rusların umrunda değilsin
Öncelikle Nedir Bu Türk Kızlarının Çektiği? Neden kendi ülkemizin kızlarına hep laf edilip,hor görülüyor? Tamam anlarım bir, iki kız öyleyse bütün kızlara tripli diyemezsin.
Bokunu çıkarmadığı sürece trip çekicillik katar kadına.
Hay rus kizina da sanada sıktın artik bee .. şunu biri rusya ya shtlasin hayrına
tanımadığınız türk kızlarının da peşinden koşuyorsun tanıyana kadar canım cicim tanıdıktan sonra sövüyorsunuz.
o kızlarda size fazla katlanmadığı için bu sözleriniz hep
tshı tshı tshı :D:D:D
adam arı kovanına çomak sokup karıştırmış :D
hatunlar cevap verirken bile trip atayım mı atmayayım mı ikileminde boğulmuşlar...
ahuzahuzahahzuahzuaha diye güldüm istemsizce lan :D:D
Trip yeri geldiğinde yapılmalıdır bence. Her dakika da trip yapılması yanlış yani. Fazla naz aşık usandırır sonuçta. Kızlarımız neden böyle bilmiyorum ama kendim adıma konuşayım ; boş şeyler için trip atmam.
Tenkit etmek gibi olmasinda sizin gibi beyler kizlara baskida kusur etmedigi icin kendilerini ifade eetmeyi bilmiyorlar. bu sefer anlatmak istediklerini tavır yaparak gostermeye calisiyorlar. sorunu gormekte birseyde cozmesine niye katkınız yok ?
Meraba söylüyorsun nedir ya. Git önce Türkçe konuşmayı öğren dobrovina bozuntusu özenti devrişirik.
ruslarla devam et o zaman... yaa bir penis boyu sorularından bir de rus kızı türk kızı muhabbetinden bıkmadınız gittiniz
yav he he 1.si sen bu kafayla gidipte afrikadaki kızlara yaklaşmaya çalıssan anca seni sağ elin mutlu eder.
2.si bu tiple olmaz armageddon vesikalık fotoğraf koymussun türk kızlarına b.k atıyon hadi abim hadi büyüde gel :D
çünkü bazıları cahil yetşiyor tirip atamayı bişey sanıyor ama bazı kızlar erkeğin bırakıp gitmesinden korkuyor oların bu hareketini erkekler tirip sanıyor bunu
kardeş ülkelere tek tek bak arkasından koşturan cins trip atar rusyada erkekler türkiyede kızlar trip atıyor bunun nedeni sen ben arkasından koşmuyacaksın
Ahaha :D Türk kızıyız trip atmasaydık ne farkımız kalırdı rus kızlarından ;)
:D hala fark kalırdı arada :D
yani ne yapsın her teklifi kabul etsin herkesle yatağa girsin vesaire beklenti nedir :)
n bende turizimciyim ne rusu ne almanı bizim kızlarımız dan tatlısı güzeli yok unsere frauen sind di beste,
ist aber so danke
çünkü bu ülkede ruslar gibi davranırsak kaşar veya o* oluruz :))
anlamsız gidişle vede tripler yapınca o ruslarda 1000 kat daha kaşar ve ooo olduğunuzun farkındamısınız?
terk eden her türlü şerefsizdir o konu ayrı birşey :))
anlamsız her gidiş ve anlamsız her trip bu demektir yanii o.. veya kaş.. bu işi para karşılığında yapanlar olarak görmekten vazgeçin artık
konuyu çok saptırıyosun yarası olan gocunur terk edildiğin kişiye hesabını sor bence
ne alakası varya bundan bunumu anladın sen terk edildiğin diyor birdee
valla öyle yerlere çektin ki konuyu napiyim yani :))
en altta anlaman lazımdı ne demek istediğimii
iyi sen terk etmeyenden bul bir tane banada siparis edersiin
Ne Rus delisi çıktın be kardeşim...
Arkadaş Ruslarla ilşki içinde anlaşılan.. Peh...
Senin şu kendini komik sandığın sorularından sıkıldım, bozuk plak.
Azrail'in Rus olup, celladın Türk olduğunda benden bil.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar