Her şeye trip atan başka bir şey daha görmedim yani. İnsanın keyfinin içine ederler.
Cevabın nedir?
Düşük zekalı tiplere prim verme Hamdullah, sal iplerini gitsinler
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılTürk erkekleri neden bu kadar prenses
274 Yorumla- 1 yıl
Ailemin en prensesi benim sjssjsjsn
Soran1 yılSiz de öğrenmişsiniz bir şeyi papağan gibi tekrarlayın.
- 1 yıl
Öylesiniz yalan mı
Soran1 yılBen prenses falan değilim. Size keko, torbacı, serseri lazım. Öylelerini seversiniz.
- 1 yıl
Hayır tabiki Allah korusun. Prenses derken atılan tripten bahsetmiştim
Soran1 yılİnsanı bıktırıyorsunuz çünkü. Yoruyorsunuz.
- 1 yıl
Asıl biz yoruluyoruz ya da sesimiz çıkmıyor ve sizin yarattığınız sorunu dile getirince de mağdur rolü yapıyorsunuz
Soran1 yılValla Buket sizin tribinizi çekmek gerçekten çok zor. Hele böyle sevinçli olduğumuz anda trip atarsınız ya birden. İnsanın moralini bozarsınız yani. Heves meves bırakmazsınız insanda.
- 1 yıl
Ya ben bir kere bile trip atmadım sırf hevesi kırılmasın morali bozulmasın diye ayrıca siz tribi hak ediyorsunuz ama ben kıyamadığım için yapmamıştım
Soran1 yılTrip atmadım diyen kızın 10 lafından 9'u triptir. Tribi hak etmiyoruz. Trip bizi yoruyor. İlişkiyi yoran bir şey bu. Bırakın trip atmayı artık. Akışına bırakın.
- 1 yıl
Ya atmadım ben
- 1 yıl
Ama oda hak etmedi işte
- 1 yıl
Keşke atsaydım siz onu hak ediyorsunuz
Soran1 yılAman atıyım deme. Bıktırma adamı. Tası tarağı toplar gider sonra.
- 1 yıl
Gitti zaten
Soran1 yılBıktırmışsın adamı demek ki, iyi yapmış
- 1 yıl
Bıktırmamıştım aksine neyse ya iyi yapmış
Soran1 yılBen kadınlara güvenmiyorum. Bir erkek boş yere terk etmez. Kim bilir ne yaptın adama.
- 1 yıl
Bir daha o kadar sevilmeyecek o kadar değer görmeyecek yemin edebilirim buna kısacası sevmekten başka bir şey yapmadım birine bir şey yaptıysam da kendime yaptım yazık ettim
- 1 yıl
Her kadın aynı değildir ama erkeklerin tek özelliği hepsinin aynı olmasına neden olur
Soran1 yılAşk tek başına yaşanmaz. Sen sevmiş olabilirsin. Ama o sevmemiştir. Bunun için onu suçlamanın anlamı yok ki. Seni sevip de senin sevmediğin erkekler de aynı şeyi yaşıyordur. Empati yap.
- 1 yıl
O zaman sevmiyorum deseydi neden tam tersini söyledi mesela harbiden aklım almıyor ben niye bir anda bahanelerin arkasına sığınarak terk edildim neden adam olupta doğruyu söylemedi ve ben neden terk edildiğimi bile bilmiyorum
Soran1 yılSevebileceğini düşünmüştür ama yapamamıştır.
- 1 yıl
Ben oyuncak mıyım o zaman bir ilişkiye başlamasaydı
Soran1 yılKaç ay sevgili oldunuz
- 1 yıl
8 9 ay
Soran1 yılAyrılırken ne sebep söyledi sana
- 1 yıl
Bi arkadaşım bana nasılsın yazdı diye midesi bulanmış benden kafalarımız uyuşmuyormuş
Soran1 yılArkadaşın erkek mi, muhabbet ettiniz mi, gerçekten arkadaşın mı yoksa eski sevgilin miydi? Detaylar bazen önemlidir
- 1 yıl
Arkadaşımdı ya bana konuşmanı istemiyorum dese konuşmayacaktım beni umursamadı bile sen nasıl istersen dedi
- 1 yıl
Nasılsın yazdı iyi çok şükür sen dedim iyi Allaha şükür dedi konuşma bundan ibaretti
Soran1 yılBu duyguyu biliyorum. Kıskanmış seni. Kendine yedirememiş. Senin özür dilemeni beklemiş. O söylemeden senin konuşmaman lazımdı. İlla onun söylemesi gerekmiyordu ki.
- 1 yıl
Şaka mı yapıyorsun ya hayır ağlıcam ya cidden bak anlamıyorum ben. Kendisi kız arkadaşlarınla buluşuyor ben sesimi çıkarmıyorum güveniyorum gidiyor gece alkollü mekana susuyorum kırılmasın diye hayır neyse ya
Soran1 yılBi dakka bi dakka
Soran1 yılBak ben seni şimdi anladım
- 1 yıl
Umarım doğru anlamışsındır
Soran1 yılBak o eşşekliğin hasını yapmış. Gece alkollü mekana giden birinden ne hayır bekliyorsun ki sen zaten yani. Böyle biriyle sevgili olmak mantıklı mı sence Buket. Sana karışıp da aynı şeyleri kendi yapıyorsa o tam bir g*rizekalıdır yani. Bak şimdi hak veriyorum sana.
- 1 yıl
Bekarlığa veda alkollüydü gitme demiştim ama arkadaşlarına ayıp olmasın diye bana yazık etti biliyor musun
- 1 yıl
Ya ben o geceleri işte üşüyor diye battaniye ördüm ona ayağına kadar götürdüm bakmaya bile tenezzül etmedi bir iki gün sonra beğendin mi dedim bakmayı unuttum dedi
Soran1 yılBekarlığa nasıl veda bu Allah aşkına. Bahane bu bence. Bekarlığa veda edip sevgilisinden ayrılan da ne bileyim
- 1 yıl
Sevmedi galiba dediğin gibi
Soran1 yılGerçekten mi, Allah onu bildiği gibi yapsın. Benim sevgilim bana öyle şeyler yapsa ben kullanmaya kıyamam, saklarım. Kokusu sinmiş diye koklarım. Ya ne vicdansız duygusuz insanlar var
- 1 yıl
Bunlara rağmen ilişkiyi sürdürdüm alttan aldım ben. Ve üşüdüğünü geçen sene bana lafın arasında demişti. İşte şimdi anlıyorsun dimi kim olsa dediğin gibi yapardı
Soran1 yılŞimdi anlıyorum seni Buket. Bu sefer sana hak veriyorum. O sevgiyi hak etmeyen hanzonum tekiymiş. Ve seni sevmemiş. Seven insan böyle davranmaz. Senin çok sevdiğin belli. Bunu davranışların belli ediyor zaten. Anlıyorum. Ama o bunu hak etmemiş. Ayrılmanız daha iyi olmuş. Düşünsene bunun gibi biriyle bir ömür geçirdiğini.
- 1 yıl
Razıydım aptal olduğum için cidden iyi oldu ayrılması ben ayrılamazdım zaten
- 1 yıl
Ama bu kadar emeğim çabam boşaydı dimi
Soran1 yılİyilik yap denize at, balık bilmezse Halik bilir. Emeğin çaban boşa gitmedi. Ders çıkardın. O yönden bak. Kötü yönden bakarsan yorulursun. Ayrılması gerçekten iyi olmuş. Ömür geçmezdi öyle biriyle. Seni aldatabilirdi bile. Sen sadık birine benziyorsun. Karakterin iyi gibi. O seni hak etmiyordu asla.
- 1 yıl
Ben ders çıkarmam ki yine birini sevsem yine aynı davranırım. Ama ben unutsam da Allah unutmaz doğru diyorsun. Ya ben başka erkeklere göz ucuyla bile bakmıyordum erkekli ortamlardan kalkıyordum. Evet beni hak etmiyordu ama ben de bu olanı hak etmedim ya o kadar istiyorum ki pişman olmasını ama bi tarafım da gülsün istiyor.
Soran1 yılO pişmanlığını mutlaka yaşayacaktır. Hiç merak etme. Sen kurtulduğun için şükret.
Ve iyiliğinden hiçbir şey kaybetme. Sen iyi olmaya, sadık olmaya devam et. Yemin ederim sen bulunmaz Hint kumaşısın. Değerli ve kaliteli bir insansın. Sadakatlisin. O aptal senin kıymetini bilmemiş. Senin gibi birini bulmak bu devirde zor çünkü.- 1 yıl
Kurtulduğuma şükrediyorum ama özlüyorum. İstesem de kötü davranamıyorum zaten içimden bir ses durduruyor. İltifatların için teşekkür ederim. Umarım Allah onun gibileri bana uzak ona yakın tutar
Soran1 yılUmarım. Ne kadar oldu ayrılalı
- 1 yıl
2 ay
- 1 yıl
1.5 aymış
Soran1 yılYeni mi baktın tarihe 😂 Yavaş yavaş unutacaksın emin ol. O seni hak etmedi. Sen onu hak edecek kadar küçük de değilsin. Sen daha iyisin. O sevmiyormuş. Bu yüzden ayrıldı. Bence öyle yani. Sevmeyen birini de sevmeye zorlayamayız. Bir şey olduysa hayırlısı budur deriz. Mevlam görelim n'eyler, n'eylerse güzel eyler.
- 1 yıl
Evet ya daha uzun geliyordu süre zarfı🥲 Unuttuğum an geri döner biliyor musun hep böyle oluyor. Tabiki de zorlamazdım zaten söyleyip gitseydi ama kırıldığım nokta aldatmışım gibi davranmasıydı. Evet kesinlikle hayırlısı budur Rabbim bilir biz bilemeyiz. Bunun da arkasında yatan bir sebep vardır illa ki
Soran1 yılO durumda ben olsam ben kıskanırdım. Ama ben de başka kızlarla konuşmayacağım tabii ki. Yoksa kıskanmaya hakkım yok.
Geri dönerse asla kabul etme. Aynı şeyleri bir daha yaşarsın çünkü.- 1 yıl
Ya kıskanmadı ki bildiğin başından savdı. Geri dönerse ölsem de kabul etmem aynı şeyleri yaşamak istemiyorum gerçekten. Allah beni ne için terk ettiyse ordan sınasın onu başka da bir şey istemiyorum
Soran1 yılSenin duan kabul olur. Ya ne bileyim gerçekten çok aptalmış yani. Senin gibi bir kıza da yapılmaz ki bu ya. Gerçekten bak ben de sinir oldum
- 1 yıl
Allah her duaya icabet eder ki zatenn. O aptal değildi asıl aptal olan bendim ben. Sinir olma boş ver değmez ben hiç sinirlenmedim kırıldım sadece
Soran1 yılSana böyle davranmasına sinir oldum ben. Sen bunu hak etmiyorsun çünkü. Estağfurullah. Sen aptal falan değilsin. Sen temiz kalbiyle seven temiz birisin. Aptal olan o. Gözünün önündeki güzel kalbi görmeyen aptal.
- 1 yıl
Çok çok teşekkür ederim düşüncelerin için ama böyle hissetmeme o sebep oldu. O kadar çok şey yaptım ki onun için babama bile bahsetmişken ortada bıraktı gitti dokundu bi tık. Bu yüzden böyle hissetmem de normal değil mi
Soran1 yılÇok normal. Ben bunu normal karşılıyorum. Özlem, kırgınlık, ağlamak. Bunlar çok normal şeyler. Sen gerçekten onun için fedakarlık yapmışsın. Bu onun kıymetini bilememiş. Zaten dünyanın adaleti bu. Kıymet gösterenler hep yanlış kişilere kıymet veriyor. Kıymet bilmeyenler de doğru kişilerin kıymetini bilmiyor.
- 1 yıl
İmtihan dünyası işte başka açıklaması yok
- 1 yıl
Fani olan dünyada baki sandım onu e buda benim hatam olsun
Soran1 yılÖnemli olan hatadan ders çıkarmaktır. Sen hayattan asla umudunu kesme. O güzel kalbini de kimsenin bozmasına izin verme. İyi olmaya devam et.
- 1 yıl
Yok Allah’tan ümit kesilmez zaten. İnşAllah dediğin gibi olur. Ve umarkm Allah’ta hayatını gönlüne göre şekillendirir
Soran1 yılİnşallah inşallah Buket.
Sana ön yargılı davrandığım için özür dilerim bu arada.- 1 yıl
Yok yok önemli değil ben de özür dilerim hakkını helal et
Soran1 yılHelal olsun, ne demek. Sen de helal et. Ben şimdi yatıyorum. Eğer sen de istersen gündüz yine konuşuruz. İstemezsen de saygı duyarım.
- 1 yıl
Helal olsun, Allah rahatlık versin. Çok nadir oluyorum burada eğer olursam konuşuruz tabii. Teşekkür ederim sohbetin içinn
Soran1 yılÇok teşekkür ederim. Rica ederim, ne demek. Seninle sohbet etmek güzeldi. Umarım burada olursun. Sana da Allah rahatlık versin.
- 1 yıl
🥹🌸
Soran1 yıl🌺🕊️
Soran1 yılMerhaba Buket, nasılsın?
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
0Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 374 cevap paylaştı.
1 yılNaz yapmasak agzimiza siciyonuz ezilen taraf biz oluyoruz
056 Yorumla
Soran1 yılDilan bu nasıl makyaj gözüm kör oldu
- 1 yıl
Sana inat yapacam knki
Soran1 yılMalayla sıyırmak istedim makyajını
- 1 yıl
Sende yap kiskanma
Soran1 yılRuj sürüyorum şu an
- 1 yıl
Kırmızı tercihin olsun çekici durur
Soran1 yılKırmızı yaptım zaten. Güzel durdu. Az da kırmızı oje süreyim
- 1 yıl
Oje de kırmızı kötü duruyor bence nude tonlar kullan
Soran1 yılBen kırmızı seviyorum. Senin dudağında 10 kilo dolgu var herhalde.
- 1 yıl
Yüzümde işlem yok😜 iltifat olarak algılıyorum
Soran1 yılİşlemi Allah yapmış. Doğuştan dolgu yapmış sana. Gerek kalmamış yaptırmana.
- 1 yıl
Çevremde Allah'ın vip kulu diyorlar bana
Soran1 yılAllah sana Cennet dolgusu yapmış belli ki. Vip kul musun sene
- 1 yıl
Değilim ya güzelim de bahtım kötü sakarim filan herşeye de ağlayan sulu gözüm... Allah bir yerden verip bir yerden alıyor işte
Soran1 yılSulu göz olman normal. Bu merhametli bir kalp olduğunu gösterir. Sakarlık da kastın çay dökmek mi? 😂 Bahtın niye kara, sevgili işleri mi
- 1 yıl
Annem beni mutfağa sokmuyor desem bahtım da öyle erkeklerle çok muhattap olan biri değilim yani sevgili işleri değil hiçbir şey gönlümce olmuyor ona yakınıyorum
Soran1 yılTalihim yok bahtım kara desene. Gönlünce olmayan şeyler hakkında hayırlı olmayan şeylerdir belki de. İyi tarafından düşün.
Mutfağa girince annen iş yaptırmasın diye sakarlık yapıyor olmayasın. 😂- 1 yıl
Ay yok gerçekten sakarim her girdiğimde tabak çanak kırmadan çıkamıyorum
Soran1 yılTabak çanak neyse de kaynamış suyu kafandan aşağı dökme yeter ki. Sen çay falan da taşıma. Yakarsın insanı 😂
- 1 yıl
Onu da yaptım QPQMQMAKQLQM
Soran1 yılBinali Yıldırım aklıma geldi. 😂 Kimi yaktın kız. Sen çaydanlık şakası da yapma tamam mı, boş diye dolu çaydanlığı dökersin falan 😂
- 1 yıl
Halıya döküldü geri cekilmeseydim üstüme dökülecekti
- 1 yıl
Ama o anın korkusu tarif edilemez
Soran1 yılAnnen dövdü mü doğru söyle
- 1 yıl
Niye dovsun diğer gün sadaka verdi üstüme dokulmedigi için NAMAKAOAPQPM
Soran1 yılGülüşe bak ya 😂😂😂 Halı daha değerlidir anneler için 😂
- 1 yıl
Hep nazardan yoksa hiç sakar biri değilim
Soran1 yılNeye nazar değiyor acaba, ben pek bir şey göremedim de nazar değecek 🤭😂
- 1 yıl
Hani tabak filan kırıldığında "nazar çıktı" derler ya esprisine
Soran1 yılSendeki nazar çıkmaz, VIP kulsun sen
- 1 yıl
İyi geceler
Soran1 yılEyvallah
Soran1 yılSen Sivaslı mısın?
- 1 yıl
Hayır değilim
Soran1 yıl58 ne peki
- 1 yıl
Rastgele koydum sayıları bir anlamı yok
Soran1 yılAllah Allah. Nerelisin peki
- 1 yıl
Çok daha kötü NWKWOQLWM
- 1 yıl
Aslen Van doğma büyüme konya
Soran1 yılİsminden tahmin ettim zaten doğulu olduğunu. Ama çok güzel ismin ve soyismin var maşallah. Konyalısın o zaman
- 1 yıl
Kendime Konyalı diyemiyorum ama kurtte diyemiyorum açıkçası
- 1 yıl
teşekkür ederimm 💓
Soran1 yılSen PowerPuff Girl'sün o zaman 😂 Her şeyden karışık.
Rica ederimm 🌺
Soran1 yılPowerPuff Girl'sü bilir misinn
- 1 yıl
Bilirim ama pek hatırlamıyorum açıkçası
Soran1 yılŞeker, baharat ve iyi olan her şey
Bunlar mükemmel küçük kızlar yaratmak için kullanılan malzemeler.- 1 yıl
Ay dur ilk bölümün başını hatırladım şimdi
Onları yaratan babalariydi değil mi
Soran1 yılBabaları ama babaları değil yani. Babaları sayılıyor onları yarattığı için. Profesör Utonium. Hatta bu profesör şeye benziyor, Samuray Jack'e.
- 1 yıl
Dur hemen gidip bakayım hiç hatırlamıyorum gerçekten
Soran1 yıl18 yaşında mısın sen
- 1 yıl
Evet
Soran1 yılHatırlamaman çok normal. Cartoon Network'ün eski çizgi filmlerinden bu
- 1 yıl
Muhtemelen
Soran1 yılHatırladıkların var mı peki çizgi filmlerden
- 1 yıl
Cille, damlanın dolabı, power Rangers, dinozor treni...
Soran1 yılYaaaa. TRT çocuk çizgi filmleri. Keloğlan'ı zaten bilirsin. Peki şeyi biliyor musun, onu çok severdim ben. Laura'nın Yıldızı
Trip bir sevgi göstergesi ve daha çok ilgi ver bana sonra dırıdırı benim görüşüm de
112 Yorumla
Soran1 yılKusura bakma ama size yaranılmaz. Her gün ilgi gösteremeyiz. 364 gün ilgi göstersek 1 gün göstermesek hemen trip atarsınız.
- 1 yıl
Çok sevgi de verdim olmadı hediye almak istedim saçmaladın mi diyip gitti şimdi de dönmek istiyor ben soğudum o ne olacak
Soran1 yılYakında ayrılık görürsünüz. Tribinizi hiçbir erkek çekmez kusura bakmayın da.
Soran1 yılİlgiden kastın ne mesela?
Soran1 yılSen nasıl bir ilgi bekliyorsun mesela
Soran1 yılTrip attığınız zaman size yaklaşsak mesela yaklaşma, uzak dur, beni sinir etme der durursunuz.
Soran1 yıl%99,99 aynı kızların. Ben gerçekten hiçbir fark görmedim aranızda.
Gizli Üye(18-24)1 yılerkek cirkin diyedir
01 Yorumla
Soran1 yılOooo maşallah
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği