AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
87Cevap
Trip atma zor kız işaretidir, ecnebiler gibi olmaması normal, erkek kız ruhundan anlıyorsaa trip yemez zaten. Aşırı trip atmayı demiyorumda, nazlı olmayan kızın ecnebi kızlardan farkı yok.
demek ki türk kızları farklı abi onlar kadar rahat değiller hiç bir konuda
fazla fark yok rahat ol sadece türk kızlar biraz daha nazlı ama yabancılarda naz yapıyor, antalyaya izmire vs gelen ruslarla rusyada yaşayanları kıyaslamamak lazım çünkü çok farklılar...
Siz Rus kızlarına başka Türk kızlarına başka davranırsanız olacağı bu soruyu sormadan önce az düşünün bence.
o zaman git turist kızlarla sevgili ol türk kızlarına neden muhtaç kalıyorsun
muhtaç kalmak derken kastın ''vajina'mı?
Turk kızları yüz vermiyo sonra geliyo burada trip atıyo işte adhjlş
Kızlar çok trip atar çünkü kızlar sevdiği kişiyi bazı erkekler gibi dövemediği için tribe başvurur . Ve türk kızlarının + bir özelliği de budur . Bence sevgiliniz sizi kıskandığı için trip atıyosa , ona kızacağınıza daha çok sevin aha çok teşekkür edin . Saygılar :))
tipe güneş doğmaz sonra neden trip atıyolar diyo :)
:)
evlensende bizde kurtulsak ayrca turk kızlarını begenmiyorsan turkiye de ne işin var git rusyaya ve boyle sorular sorm a
sus kızzzzzzzzzzzz
ruslar geliyor zuahhhhhhh
O kadar mutluydun madem evlenseydin bir rusla sende kurtulsaydın bizde kanki
+ladım...:-)))
senin annen türk değil mi neden bu kadar aşağılıyosun türk kızlarını hemen hemen her sorduğun sorunda ya? anlayamadım yani derdin nedir?
Bence o bir kürt türk erkeği böle olmaz
Ben turk deyil azeri kiziyim trip deyilde surundurmeyi severim turk erkekleri cok var cevremde hepsini surunduruyom ;;;))))guzelliligime saglik...
birde söylüyor aferin sana...
Ne var ya sevgilim de kurd ama kocugu 1aydan fazla surundurdum sonda dayanmadim ilk sevgilim ztn hep surundururdum yuz vermiyodum;;))
Sonra yatağa girdikten sonra o seni süründürür dikkatli ol aşk bu ben yatağa girmem diye büyük konusma sakın
O yuzden ayrildik sonra 3ay falan oldu ama baristim cok sukur o bir hayvan degil ki bana zarar vere
Sen kimsin ilk agzini topla burada sene laf soyleyen oldumu kendini atiyon
Benim vatanimin adini salak yorumlarinda kullanmak bana laf soylemektir. Ne yorum yapiyorsun yap ama bir daha Azerbaycanin adini kullanma. Senin gibiler sayesinde tum dunya Azerbaycan kizlarina kotu bakiyor. Irkini arastirsam belki hic Azerbaycanli da degilsin.
Sen kendi derdini cek tamami bidaha benim yorumlara cvb yazma
Neden benim ilk yaptigim yorumum silindi ? Dogruyu soyleyince demek sikayet ediyirsun. Azeri diye bir sey yok. Azerbaycan turku var ve tum Azerbaycanlilar turk. AMA sen dogru soylemissin sen turk degilsin ve de Azerbaycanli degilsin.
Hec neyi sikayet etmemisem men burada mirta girdim ki kafam dagilsin depresyondayim girmedim ki sinirimi bozasin
eksi
Bu da Türk kızlarının farkı işte.Trip atmak büyük bir samimiyettir.Bana ilgi göster beni önemse demektir.Demek ki bizde bunu istiyoruz o yüzden çok trip atıyoruz
İngiliz kızlarının o bembeyaz tenleriyle kombinlenmiş buz mavisi gözleri ve iri göğüsleri için tripleri bir ömür çekilir ama Türk kızlarında o da yok yani olsa eyvallah trip yapsınlar
iri göğüslü ingiliz kızı mı ? :-):-)
Türk kızları yüzünden 26yıldır elizabethe mahkumum. Keşke ukraynada dünyaya gelseydim. Keşke karadenizin karşı tarafında olsaydım bu tarafında değil :'(
:))
Resimdeki senin şuan ki halinse ben üyeliği silip gitcem.
:D:D:D altıma zıçtım
Adam bir sürü sevgilim oldu diyo :)
Trip en iyi yaptığım şey <3
Ks Şöhret basamaklarını mikemmel ironilerinle hızlıca tırmanıyosun ..
Tebrikler Armican <3
trip de nedir?
türk kizi nazlanir :)
gavur da naz nedir bilmez zaten
kezban
anlamadığım bu adam soruyu 1 ay önce sormuş ama şimdi günün sorusu seçilmiş o nasıl olmuş yaw:)))))))
biri de bunu sormuyor:)
D dedim TVda bir kiz vardi rus mu bilmiyorum ama rus kizi oynuyordu iste sari sac mavi göz ve mavi kazak giydimi tamam yani film yaniyordu.
Neden onlarla kiyasliyorsun? .. demekki onlardan farkliyiz :)
Bu turizm sektöründeydim bir sürü yabancı kızla sevgili oldum, çok temiz kalpliler falan geçin bunları öyle olsa 1 tane sevgilin olmuş olurdu. Neden ayrıldınız madem..
ülkesine dönmek zorunda kalmış o RUS pu lar
Özerr :DD
Dolt11 turk dusmani serefsiz git buradan
saf türküm katıksız
trip aslında bir olumsuzluk durumu yani üzüntülü anlarda olur mesela kırıldığını belli etmek içindir ama siz buna trip dersiniz.
Ya senin bu sorularin beni cok gulduruyor neden surekli rus kizlariyla turk kizlarini kiyasliyosun
çünkü rus sevgilisi var =)
bence yok sallıyor
valla bilmiyorum geçen günde rus sevgilim mini giyiyor diye üzülüyordu
Bence de salliyor gibi :D
eksi
Türk kızları bence kendilerini çok güzel gördükleri için ağıra satarlar kendilerini..sevgilisi olmayanlar senin kadar şikayetçi değiller ne deyim..
Türk kızlarının tripleri olmasa ciddiye alıp ruslar ile kıyaslamazdın zaten...
Çok pis ve ince laf soktum :-)
Ya sen neden bu kadar sacma sapan sorularla kafamızı mesgul ediyosun ? kendi sanki baska bir milletten bir de bizi eleştiriyor utanmadan !
adam soruyu sordu çekildi kenarı,şimdi sinir olun yiyin birbirinizi o uzaktan seyredecek:)
Aynen ben tek bir sorusuna yorum yaptığını görmedim daha ..
oha +20 nin yanında attığın şarkının lafı bile olmaz aadnşffk
^,^
offfff kim demiş bence erkekler tripin kralını yapıyor
kezban
Bir gerçek var her etki bir tepki yaratır al cevap :D
e şıkkı açık ara önde :(:( yurdum güzellikleri yazık size
Egoları aşırı şişikte ondan müdür. +5 puan sana sağlam konu :)
arabayı niye yavaş sürüyon diiye trip atan kız biliyom
Trip atılmak içindir ;) Trip atmayan kızdan korkulur bence ister Rus olsun ister Türk :DD
kadınların genelinde trip var bu türk rus vırt zırt dıye degısmıyo emın ol yengem rus trıbın babasını goruyo dayım genelde var .
Bizim herzaman bir farkımız olmuştur buda onlardan biri .. İşini bilen tripleri convert ediyo.. :D
:Dşu anbu soruya verecek bir cevap bulamadim ama bence bu erkeklerden kaynaklaniyor..
rus kızları kadar kolay olmadıgımızdan olsa gerek ya da türk erkekleri çok anlayışşız oldugundan olsa gerek . kadınları anlasanız trip atmazlar ...!
eksi
ya bu nedr abi ruslar ruslar ruslar e gzl kzlr cekclr bu kisknclk tribi sanmyn hp bu sorulr ne alp vermdgnz var ruslarla ya da turk kzlryla ohhh syldm krtldmm:)
hangi dilde konuşuyosun
:)anlayana
anladim valla :/
Haklisin.. ama hep ayni..
hacı mutluluk demeseydin keşke şimdi madem öyle niye ayrıldın diyecekler :D
oncelikle trip ne ki? anlayamadim bir turlu..ama yapmalarinda bir anlam var demekki?
Aynen bende anlamadim..
anlarsan anlat banada..
Herhalde kendini begenmek
umursamamak.. bende sordum :)
Ya begenmek kotu birsey degil ki..
Rus hatunlarında trip yok belki ama türkiyedeki hatunların genelide öyle değil ..
sadece şunu söyleyebilirim : beş parmağın beşi de bir olmaz.
rus kızı başka türk kızı başka.
Rus kızlarını nerden tanıyosun vesikalık amca ömrümü yedın :D
Türk kızına sormuşlar"niye bu kadar nazlısın?"Türk kızı yapıştırmış hemen 'Naz yapmasam Türk kızı değil rus kızı olurdum'
Olamazdın bu arada rus kızları her zaman daha güzeldir
Seni sectim armageddon ahsjajdhahshahhshahshhahsha cok guluyorum senin sorularina :D
Çünkü onlar Turkish style...apaçi çoğu kezoda çok aralarında :D :D
Bir erkek olarak nefret ediyorum bu adamdan.
+1
rus kızlar tatlı ama öyle abartıldığı kadar türkleri sevmiyorlar
Rusyada kadın sayısı erkeklerin 2 katı , umarım anlamışsındır :)
ruslara gurban. işallah daha da azalırda ülkemiz rus kızından geçilmez böylelikle etrafta kezbanus görmeyiz
Trip yapmak ne demek? Begenmemek naz yapmak gibimi?
Kendini begenmek herhalde umrunda olmamak bende bazi seyleri yeni yeni ogreniyorum :)
Cok teşşekkür ederim anlamını dediyin için.
Bir de Japon kızları neden robot gibi..?
Lan o güzelliğe, o robotluk gidiyor mu arkadaş!?
Umarım rus kızları gibi bir kızın olur .. Madem bu kadar cok seviyorsun onları..
o türk oldugu için mecbur kızıda türlere çekecek yapacak bişey yok :D
Sanmıyorum.
Türk kızları CAnDır... Gururludur onun için trip atar...Hiç bir ülkenin kızına değişmem memleketimin kızlarını..
trip bir yere kadar güzeldir seni sevdiği için sana değer verdiği için trip atar ama fazlası zarardır..
onu allah bilir 5 kilo etmez kezbanlar 7 kilo trip atarlar
Sen hayatında kezban görmemişin mk ayrıca kelime manası yalancı demek onun 3 5 yaşında bebeler haddi olmayan yorumlara girmesin sen yetişemeyeceğin kezbanlara mındar de :)
''Sen hayatında kezban görmemişin mk''
Bu cümleyi kuran kız ise Kezbandır hiç kusura bakma
Kadın yapabilir onu tartısmam hak veriyorum da asıl mesele trip atan erkek :D
En iyisi rus kızları gibi, ne yaptığınzı umursamamak lazım. Hem umursamaynca tripte atmayz
Bu gün türk kızları neden trip atıyor neden nazlanıyor diyen türk erkekleri yarın öbür gün rus kızları gibi sevgilisinin altına yatan kızlarınızı evlatlıktan reddedersiniz.
eksi
mezhebin bu kadar geniş mi. neyini eksiliyosun?
Alttaki yorumlardaki kıskançlık ve isyan serzenişleri çok banal, E dedim armi.
Trip atan kız yerinde ve zamanında ayrıca uzatacağı zamanıda bilirse çok tatlı <3
Domuz eti yiye yiye mezhepleri genişlemiş onların
buram buram ırkçılık kokuyosun =)