+1 yılZararım kime
Mutlusunuz diye paylaşmaya niçin ihtiyaç duyuyorsunuz
Ben hiç karamsar düşünceler empoze diyor muyum, umutsuzluk empoze ediyor muyum
Şimdi ben buraya neden çıktım? Niçin çıktım? Nasıl çıktım? Bunu izaha gerek yok. Gördünüz, yürüdüm çıktım. Ama çıkmamış da olabilirim. Çıkmışsam çıkmışımdır, çıkmamışsam, çıkmamışımdır. Görünen köy uzakta değildir. Buraya çıktık da, sonradan çıkmadık mı dedik? Bunlar birtakım uydurma laflardır. Sahi ya, ben buraya neden çıktım? Kim çıkardı ulan beni buraya? Okul... Yol... Tapu... Bırakın onu beni dinleyin. Ve de şunu unutmayın, atasözüdür, oylarınız damlaya damlaya, dağdan kestim kereste. Bağımsız bir muhtar olaraktan prensibim az iş çok laf, o kadar!25 Yorumla- +1 yıl
Şaban ya ❤️
Mutluluk paylaşınca çoğalır. Mutluluğumu paylaşmam neden birini rahatsız etsin ki? Mutsuzluğunu paylaşanda beni rahatsız etmez. Sadece onlar için üzülüyorum. Çok fazla karamsarlık var ve buna hiç gerek yok 🤧🤧🤧 - +1 yıl
Diğer yandan da çok insan var. Karamsar sayısına odaklanmak yanlış Hayriye Hanım
Benim açımdan baktığım zaman kaliteli bir hayat tutkunun şu yüzyılda olduğunu söylemek gerçekten zor. İşsizliği, iletişimsizliği başka şeylere atıyoruz, ama biraz daha geniş baktığımız zaman bunun dayatıldığını görüyoruz. Klişe olacak bu söylediklerim zaten biliyorsunuz; Battaniyemizin altına kadar giren iletişim ağları bizi iç denetimden ve tefekkürden uzaklaştırıyor.
Yani şunu bize atma biraz sisteme at...
Bilirsin Erich Fromm - Sahip olmak ya da olmak :) :)
Prekarya - Yeni Tehlikeli Sınıf - Guy Standing
Ne demiş şair;
Herkes gibi yaşasaydım
eğer, yaşamı onlar gibi görebilseydim çarşılar yeterdi
avutmaya beni. Bir gömlek, bir ayakkabı, bir elbise; bir
yemek lokantalarda; televizyon, halı, masa ve daha nice
eşya yeterdi yalnızlığı örtmeye, kendimi göstermeye, va-
rolmaya, 'dar çevre yitikleri'nde önem kazanmaya... :) :) - +1 yıl
Diğer yandan bakar isen Dünya'da çok insan var. Özgünlük yok*
- +1 yıl
Herkes gibi yaşamaya gerek yok. Özgün ol ama mutlı ol. Zor olmamalı 😄
- +1 yıl
Hayat gayem o olsa idi olurdum Hayriye Hanım
En İyi Cevaplar
Bazen insanın yaşantıları buna engel oluyor. Toz pembe hayaller vardı, pembesi gitti tozu kaldı. Hayata pozitif bakmak lazım. Evrene mesajla göndermek lazım.
26 Yorumla- +1 yıl
Ne yaşıyor olabilir ki? O kadar mı kötü bir halde
- +1 yıl
Herkesin olayları algılayış biçimi farklı, dışarıdan basit gözükse de, kimsenin iç dünyasını bilemeyiz. Kimisi ergenlik, kimisi pesimistlik olarak adlandırıyor olabilir ama ben anlamaya çalışıyorum. Şöyle de bir durum var; beterin beteri var. Şükür etmeyi bilip gülümsememiz lazım. Hayat kısa, kuşlar uçuyor.
- +1 yıl
Bak mesela son dediklerin negzeldi 😄
- +1 yıl
Evet yaşasın! 😂🎉
Hayat gittikçe zorlaştığı için mutlu olmakta başarması zor bir görev haline geldi. Ama detaya da eklediğin gibi gülmek, mutlu olmayı başarmak zor değil. Çünkü insan gerçekten mutlu olmayı isterse başkalarının mutluluğundan bile pay çıkarabilir. Her zaman bir amacınız, pozitif bir bakış açınız olsun.
12 Yorumla- +1 yıl
Keşke herkes senin gibi düşünse. Güzel düşünceni benimle paylaştığın için çok çok teşekkür ederim ❤️❤️❤️🙏🏻💐
+1 yılBeklentiler her zaman olumlu yönde olucak diye birşey yok.
hayatın en güzel noktası gülerek, eğlenerek geçirdiğin dakikalardır.
Tam bana göre bir soru gülmek deyince ben dayanamam tutamam kendimi zaten 😄23 Yorumla- +1 yıl
Şu görüşünü okumak o kadar mutlu etti ki beni inanamazsın 😂 Aşırı sevindim şu an anlamsızca
- +1 yıl
Sevinmene sevindim 😂
- +1 yıl
💜💜🌸
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
51Cevap
+1 yılErasmus+ sayesinde 15 arkadaş Parise gittik. Ben zaten plan yapmıştım: Kıza Eyfelin altında açılacaktım. Romantizm hesabı. Beklenti yüksek, hava güneşli, Eyfel kulesi heybetli, Vertigo hazır, Vertigo çoşkulu, 6 aylık emeğin sonucunu bekliyor. Sonuç: Hatunun sevgilisi çıktı
https://youtu.be/acCzIUE8qwc
Sonra telefonumda bu şarkıyı buldum
Mutluluk ha mutluluk... O günden beri maske takıyorum amk!!!31 Yorumla- +1 yıl
Allam dram resmen 😂😂😂
İnsanlar karamsar olmayı tercih etmezler o insanlar mutlulugu bilirler ama hissedemezler mutlulugu görmek isterler mutluluga bakma koklamak dokunmak isterler ama mutluluk dokunmak görmek degildir mutluluk sevmektir ama karşılıksız sevmektir karamsar insanlar mutlu olmuşlardır lakin tatmin olamamışlardır yaşadıklarından bu söylediklerim aşkla alakalı değil hayatla alakalı herşeyle alakalı
21 Yorumla- +1 yıl
Tatmin olamadılarsa daha fazla çabalasınlar. Parktaki çocukları seyretsin. Güvercinlere yem versin. Bir yetimin karnını doyursun. Belki de hiçbir şey yapmadığımızdan dolayı mutsuzuzdud
Psikolojide bir Açıklaması vardı Tam Hatırlamıyorum. İnsanlar Mutsuzluklarını Paylaşmak isterler ki İlgi Görsünler.
İnsan Psikolojisi Mutluyken Kimsenin ilgisini istemez Mutsuzken ister
Bazıları ilgi Delisi Mutluyken bile mutsuz gibi Davranıp İlgi Çekmek İstiyorlar Falan filan Diyim Benim Uykum Gelmiş Cümleleri Bağlıyamıyorum :D22 Yorumla- +1 yıl
Yok yok güzel açıkladın gayette. Teşekkür ederim 😄💐
+1 yılHayallerine ulasamayan her insan mutsuz olur. Basit dusunun cocukken magnum dondurma hayal edip elinize buz parmak verildiginde yasadiginiz hayal kirikligini hatirlayin. İnsanlar bunu hayatlarinda yasiyorlar. Sevdigi kisiyle evlenme hayalleri kuran birini elin adamiyla evlendiriyorlar. Hayati boyunca eksik kaliyor o insan. Nasil mutlu olsun, onun her mutlulugu yarim.
20 Yorumla
+1 yılGüzel düşünüp mutluyken insanlara değer verip değer görmediğinde iyi niyetli olup kötülük gördüğünde zamanla o yüzünüzdeki gülümse kayboluyor hak etmediğin şeyler yaşatıkları için hayata küsüyor daha farklı bakmaya başlıyor karamsar oluyor insan
12 Yorumla- +1 yıl
Evet elbette. Ama iki insanın yaptığı kötülüğü bütün geleceğe ve insanlara pay etmemek gerek 😄
- +1 yıl
Doğru ama iyi insanların kaldığına inanamıyor insan yaşadıkları şeylerden sonra iyi insanların var olup olmadığından şüphe duyuyor umut desen oda kalmıyor
Güzel düşünüp mutlu olmak insanın kendi elinde değil hava şartları İş hayatı ailevi sorunlar birsürü olumsuz etkenler oluyor sürekli pozitif olmaya çalışmak bir noktadan sonra duyguları kaybetme özünden kopuş olur psikolojik vaka çıkar
12 Yorumla- +1 yıl
Sürekli pozitif olalım demiyorum ki. Herkesin derdi sıkıntısı var. Ama içimizdeki mutluluk ve ümidi öldürmeden..
+1 yılAslında daima gülümserim. Ama sitede içimizi döktüğümüz olur. Çünkü gece yalnızken gireriz genelde ve aklımızda sorular varken dolanırız. Ondan büyük ihtimalle. E tabi bir de şey var:
Herkesun bir derdi var, durur içerinde. Durur içerisinde oy... :D15 Yorumla- +1 yıl
O zaman ben artık geceleri girmeyeyim 😂
- +1 yıl
Aynen bir de sınav dönemi gece giriyorsun. Dikkat et. Psikolojik havası çarpar mazallah. Seni de kaybetmeyelim. :D
- +1 yıl
Hahahhah sınav dönemlerim ya 💜 Nasıl hatırladın sen öyle 😂 Finalleri bile özledim
- +1 yıl
Sınav topluca sorun olunca unutulmuyor. :D Uu Saat 2 oldu ben sabah kalkacağım.
Nasil kakacağum ben şimdi? Oy nenem. Sjdf :D Ben kaçtım. Hayırlı geceler. :D - +1 yıl
Ben de kalkıcam oy dağlar 😂 İyi geceler 🌙
+1 yılKatılıyorum, insanlar sanki mutsuzlukla besleniyorlar, mutsuz olmazlarsa aç kalacak kafasındalar. Kendisini mutlu edemeyen çevresini hiç mutlu edemez. Batt ın bu arada soru sahibi. Bana sakız fabrikası borcun var
13 Yorumla- +1 yıl
36 taksit yapabiliyor muyuz 😂
- +1 yıl
Vallaha bana borcun para değil fabrika. Bu yüzden fabrikayı 36 taksitle mi alırsın , yoksa 360 ay taksitle mi alırsın orası senin sorunun. bankayla halledersin artık
- +1 yıl
Allah razı olsun. Güzel çözümler 😞
Duygu durumları mıknatıs gibidir. Hangi duyguda. uzun bir süre durursan o duygu seni daha çok içine çeker.. mesela öfkelendikçe öfkelenirsin.. öfke tuzlu su içmek gibidir içtikçe içesin gelir susuzluk gitmez çünkü su tuzlu
21 Yorumla- +1 yıl
Gerçekten de çok haklısın
+1 yılİnsan olamayanlar sağolsun , insanlara , kendileriyle aynı cins varlık oldukları için utandırıyorlar ve hareketleriyle mutsuz ediyorlar işte
27 Yorumla- +1 yıl
Kendi kendisiyle mutlu olmayı becerebilmeli ki başkasının hal ve hareketleri onu bu denli etkilemesin 😄
- +1 yıl
Çinlilerin yaptığı bir deneye göre 1 hafta boyunca bir bitkiye hakaret bir bitkiye de iltifat ediliyor ve iltifat edilen olduğu gibi kalırken haftanın sonunda hakaret edilen solmuş hale geliyor
- +1 yıl
Bir bitki dış etkenlere sadece 1 hafta dayanabilirken bir insan olarak ben bırakın da 18 yıl sonunda laftan ve insanlıktan anlamayanlara kızayım 😄
- +1 yıl
Yani dünya ile iç içeyiz ve sevmediğimiz insanlarla da malesef bundan dolayı etkilenmemek zor gibi 🙂🙂
- +1 yıl
Kız tabi canın sağolsun 😄😄 Ama deney de bombasticmiş
- +1 yıl
Bence deney tarihe geçen çok değerli ve gerekli bir deney olmuş
- +1 yıl
Ki şu da var keşke moral bozan insanlar o bitkiler kadar alıngan olsada tek uyarı ile yola gelseler 🙂🙂vesselam
Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. Gülüyoruz da içten mi acaba. Çunkü gunümuzde içten gülmek zor. Mutsuz olmak için sebepler daha çok.
Herkesin değişik değişik dertleri var.23 Yorumla- +1 yıl
Neden sebepler daha çok olsun ki? Dertler elbet çözülür. Zaten herkesin derdi var. Ama önemli olan umudunu, mutluluğunu yitirmemek. Bilmiyorum belki çok saçma düşünüyorumdur. Ama diğer türlüsünü aklım almıyor sadece
- +1 yıl
Sen de karamsarsın sandım üzülmüştüm he 😂 Gül gül hep gül
+1 yılHayal kurun gerçekleşmez demeyin siz yeter ki kurun belki bugün hayattaki son gününüz o gün hayalinizle bari mutlu olun
13 Yorumla- +1 yıl
Ağzından bal damlıyor resmen ya 😍 Bu sitenin pembikleri mavişlere göre çok daha pozitif 💜
- +1 yıl
Teşekkür ederim kuzum, hırs üzüntü kişiyi bitirir mutluluk neşe uzenleri bitirir
- +1 yıl
Ben teşekkür ederim 💜🙏🏻
İnsan yoruluyor be hayricim... Yaşamaktan, yaşadıklarından...
Her ne kadar dışarı iyi görünmeye çalışsak bile içimiz ölmüş...16 Yorumla- +1 yıl
Ne yaşamış olabilir? Gencecik insanlarız yahu. Nasıl ölebiliriz
- +1 yıl
Olsunlar. Zor bir şey değil ki 😞 Mesela şu an senden kocaman bir gülüş istiyorum 😄😄😄💜
- +1 yıl
Pıff sende :/ ben hissediyorum merak etme 😄
Düşündüğü güzel şeyler yerine karamsar olanlar gerçekleştiği için olabilir.
34 Yorumla- +1 yıl
Ama elbet güzel şeyler de oluyordur. Saf mutsuzluk diye bir şey yok ki
- +1 yıl
Bu çok mu çok stresli 😄
+1 yılBen dikkat ettimde çoğunun ask ile dertleri var
Hazır değilsen iliski yasama ya da free ol
Allah sağlık verdiyse yatacak bir yer birde yiyecek ekmek varsa nankörlük etmeye gerek yok gecici seyler icin.20 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 440 cevap paylaştı. Umursamaz oldugumu takmadigimi soyluyorlar; "hayir, siz abartiyorsunuz" diyorum.
24 Yorumla- +1 yıl
Çok mu çok haklısın 😄
- +1 yıl
Teşekkür ederim ve iyi geceler dilerim 😍😘🌹
+1 yılBenim gibi yaşlı aksi huysuz nalet biri nasıl olurda olumlu düşünür pozitif düşünür. Bana ters
34 Yorumla- +1 yıl
Benim babaannem bile buradaki çoğu insandan daha enerjik ve pozitif 😂 Sinirim bozuldu resmen 😂
- +1 yıl
Babanneye selam söyle ellerinden öpüyorum 😘
Demekki bizim bu sitedekilerin içi çürümüş 😊 - +1 yıl
Sağolasın iletirim görünce mutlaka 😄 Hımm bak bu olabilir
- +1 yıl
İlet tabi babanneler bir tanedir 😊
+1 yılPesimistliği yaşam felsefesi haline getirmiş insanlar var :D Allahtan öyle değilim
11 Yorumla- +1 yıl
Allahtan 😍
+1 yılAynen öyle. Ayni fikirdeyim. Cok sükür saglikliyiz, daha ne isteriz ki.
12 Yorumla- +1 yıl
Ne güzel konuştun ya 🙏🏻🌸
- +1 yıl
Insan gercekten saglik problemleri cekince, daha önceki dert olarak görüdügü seylerin gercekten bos oldugunu farkediyor.. ki öyle de. Sadece ölüme care yoktur bu hayat da. O da takdir-i ilahi.
+1 yılKaramsarlık bir tercih değil aslinda insani yaşadıkları umutsuz kılıyor
15 Yorumla- +1 yıl
Bence bir tercih. Her şeyi olup da mutsuz ve karamsar olanı da görüyoruz 😞
- +1 yıl
Her şeye sahip olmakla karamsarlığın ne ilgisi var :) belki bir trajedi yaşadı belki çocukluk travması var
- +1 yıl
Ama atlatılmayacak bir şey yok. Geçmişe takılı kalmamalı bir insan. Şahane bir sevgiyle atlatılır. Yeter ki bunu isteyebilmeli insan. Her şeyi derken de kesinlikle maddiyat olarak düşünme. Orada kast ettiğim sağlık, mutlu bir aile, onu seven insanlar 😄😄😄💐
- +1 yıl
Şahane bir sevgiyle'den sonrasını okuyamadım pollyanna hakkini helal et kardeşim 😊👋
- +1 yıl
Haha helal olsun 😄🥀
- Kişilik & Karakter konusunda 903 cevap paylaştı.
+1 yılTercih değildir bu, gülmemek için çok sebeb var ama gülmek içinde var olaylara hangi perspektifden baktığınla alakalı birşey
32 Yorumla- +1 yıl
Evet elbette. Ama neden kötü taraftan bakar ki? Yanş ben bunu anlayamıyorum sadece
- +1 yıl
Elinde olan birşey değil bu insanın, çocukluğundan gelen travmatik olaylarda olabilir doğuştanda, insanlardan aldığı darbelerde veya hassas olmasına binlerce sebebi olabilir, sen bardağın dolu tarafını görürsün bir başkası boş diğeri için ortada bir bardak yoktur kimse kendini mutsuz etmek istemez
Pesimistlik bir hastalık çevreme de bulaştırıyorum. Bardak boş işte boş hani dolu tarafından bakıyım diyorum ama boş 😄
13 Yorumla- +1 yıl
Peki bunu tedavisi var mı? 😄
- +1 yıl
Kaslı kocayı hemen ayarlayalım. Yeter ki mutlu ol ya 😄🎈
+1 yılMutlu olmak olabilmek dünyanın en değerli duygusu. Bunun için öyle çokta büyük şeylere ihtiyaç yok.
14 Yorumla- +1 yıl
Ne de güzel konuştun ya :)
- +1 yıl
Bunu yazarken bile mutluydum. Mutlu olmak zor değil. Güneşin gözünü kamaştırması bile mutlu eder insanı. ya da yağmurdan sonra gökkuşağını görmek. Yoldan geçen bir amcaya halini sormak , bir çocuğunun oynadığı topa dahil olmak , bir hayvanı sevmek , ummadık bir anda arkadaşa mesaj atmak , annene sarılıp seni seviyorum annecim demek , bir ihtiyaç sabine gizliden yardım edebilmek , Kuşlara yem atmak... bunlar gibi yüzlerce şey sayabilirim mutlu olmak için ya da mutlu edebilmek için kendimi...
- +1 yıl
Keşke herkes senin gibi düşünebilse. Hep mutlu olursun umarım. 🙏🏻🌸
- +1 yıl
Herkes hepimiz mutlu olalım. Mutlu geceler size , mutlu bir sabah için 😊
Bilemiyorum, belki iyi düşünsekte iyi gidemediği içindir 😐
13 Yorumla- +1 yıl
Bugün iyi gitmeyen yarın iyi gider 😄
Karamsarlık bir tercih meselesi değil, yapı meselesidir.
Nasıl ki insanlar göz rengini sac rengini boyunu kalıbını önceden seçemiyorsa, karamsar insanlarda bunu seçmemıştır.
Yapısı böyle olduğu için karamsardır.
Ayrica karamsar insan mutsuzdur diye birşey yok.
Onların mutluluk anlayışı biraz farklı olabilir. Huzunlu müzik dinlemekten zevk alır. Kapali havayı sever falan.
Yeri geldimi çok güzel eğlenebilir. Eglenceli olabilir.
Karamsarlık mizaçtan ibaret olabilir onun icin.
Şöyle bir durumda varki Hayatı berbat bir insandan polyanna cilik oynamasını bekleyemezsin.
Karamsar insan bunu hep belli edecek diye birşey yok. Ama ne kadar denesede o hep karamsar kalacaktır.00 Yorumlaaraba sürerken en ondeki araç yeşil yandıgını fark etmediğinden arkadakileriden sadece bir kişinin korna calıp sonra diğerlerininde korna caldıgına sahit olmusuzdur yani sürü psikolojisi aynısı gülmedede geçerlidir ortamda birisi kahkalar atıyor ya da cok keyifliyse bu diğerlerinede geçer ister istemez bulaşıcıdr yani ben bunu sabahları işe giderken otobüsümde çok denerim ve insanların suratlarının değiştiğine cok sahit olmusumdur keyif alıyorum bunu yapoarken
00 Yorumla
+1 yılfark etmişsiniz hayatı böyle geldi böyle gitmiyeceginidebilmen lazım sadece nefsin düşnüyorsan dedigin dogru komşunu ve ülkeleri bir tara ülkeni bir de tara ondan sonra güle biliyorsan aşk olsun derim sen gemisini kurtaran kaptan gibi konuşuyorsun tuzun çok kuru derim at gözlüklerini atta kalp gözünle beşeri gözlerin lebirde tekrar izle derim vesselam hayat öyle toz pempe degil efendim bence
00 Yorumlaİnan hiç anlamıyorum ama karamsar olanlara tahammül edemiyorum. Yanındakileride mutsuz ediyor karamsar tipler.
00 Yorumla
+1 yılArtık güzel düşünüyorum. Karamsar olmayı bıraktım ve iyi gidiyorum :)))
12 Yorumla- +1 yıl
Yuppiii 💃🎉 İşte buna bayıldım. Hep gül ama hep tamam mı 😍 bana bir gülücük borçlusun unutma 😄
- +1 yıl
Tamam sen de hep gül :)) Teşekkür ederim borcumu ödeyeceğim 😄😍🌸
Huzur yoksa? Herşey okadar basit değil bence kendini biyere kadar kandırabiliyorsun hayat zor ve acımasız.
11 Yorumla- +1 yıl
Bence zorlaştıran bizim düşüncelerimiz. Huzuru elde etmek zor olmasa gerek
+1 yılAynen ask acisi mahvediyor iste gereksiz sacma bisey ustelik ben sevgili de olmadan aci cekiyorjm hep sacmalik
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Valla anlamis değilim karamsarlikta ne buluyorlar acaba.🤔 😊😊😊
00 Yorumla
+1 yılBilmiyom karalari baglayip abovv fışş aney diye aglamak daha kolay belki de
10 Yorumla
+1 yılEtrafında güzel düşünen bir insan yoktur, edinememiştir. Şahsen benimde etrafım karamsar insanlarla dolu olsa bende karamsar olurum. Her şeyden şikayet eder ve hiç bir şeyden zevk alamam. Karamsar olmayın ayol zgzkxbxjxj
00 Yorumla
+1 yılİnsanları mutlu edecek sebepten çok, mutsuz edecek faktörler çok. Tam mutlu oldum derken, başka bir mutsuzluk sebebi daha ortaya çıkar. Keşke herkesin gözünden eksiltmediği gözyaşları yerine, yüzünden eksiltmediği tebessümleri olsa...
00 Yorumla
+1 yılKim mutlu edebilir seni,
sen hazır değilsen.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 590 cevap paylaştı. İşte ben de bunu diyorum. Gülün ya. Karalar bağlamayın.💃💃💃
10 Yorumla
+1 yılHanımefendi hayat size göre güzel olabilir ama biliyorsunuz ki herkes sizin hayatınızı yaşamıyor. Siz gülmek için bir uğraşmıyor olabilirsiniz lakin bazı insanlar gülmek isterken bile acı çekiyor.
10 YorumlaEğer güzel düşünürsen herşey iyi olacak dersen kötü birşey oldugunda daha çok üzülür ve hayal kırıklığı yaşarsın bu yüzden kötü düşünüp iyi olunca sevinmek daha iyi bence
00 YorumlaBazen insanlara ağır gelen durumlar olur. Yaşamayan anlamaz denilen durumlardan bu. Duygularına yön veremediği de hayat güzel olsa da takılı kaldığın yerler oluyor. Haliyle fikrin, yapın değişiyor. Gülümseme konusuna gelirsek te kimin iyi niyetle yaklaştığını anlayamaz hale gelmekten bunlar hep.
00 Yorumla
+1 yılBu saatlerde oyle... mutlu insanlar uyuyorlar... ya da sevdikleriyle yazisiyorlar... burada takilan depresif ve mutsuz insanlar geceleri genelde... benim gozlemim bu...
02 Yorumla- +1 yıl
@Myra66gy 3,5 yildir bu sitedeyim ve gayet aktif uyelerdenim... ben genelliyorsam birsey bikiyorumdur... iyigeceler. .. arada istisna olmasi beni haksiz cikarmaz
+1 yılHayata her daim pozitif baktım ve pozitif bakacağım. Bazı kişiler gibi yüzüme söylenen " Ben mutlu değilim " lafının ardından gelip burada mutlu olmalıyız diyenler var yahu 😅
00 YorumlaHayati boyunca hic bir istedigi olmamis ve artik iyi dusunup iyi seyler olmadigini gorup üzülmek istemeyen biri
00 Yorumla
+1 yılHayattan beklentisi kalmamıştır artık yorulmuştur
24 Yorumla- +1 yıl
Daha ne yaşamış olabilir ki? Her gün yeni bir gün yeni bir umut
- +1 yıl
Her defasında bir darbe aldıysa artık ümidi kalmamıştır. Her gün yeni bir umut değil her gün yeni bir karamsarlık olmuştur
- +1 yıl
Belki bir sonraki gün ona darbe değil şahane bir sürpriz hazırlıyordur. Bunu neden görmek istemiyor?
- +1 yıl
Umudu yok ihtimal vermiyor artık. Öyle bir karamsar olmuş ki gözlerine perde inmiş iyi şeylerin olacağını sanmıyor.
+1 yılBelkide alışkanlıktan dolayı
12 Yorumla- +1 yıl
O zaman pozitif düşünmeye de alışsınlar 😄😄
- +1 yıl
Ee yani yerine göre olabilir neden olmasın 😉😊
+1 yılDetaya katılıyorum hemde sonuna kadar 👍
12 Yorumla- +1 yıl
Bende seni seviyorum falan 💃💃🌙
- +1 yıl
Yerimmmm ya 😍
Kalplerimiz gümbür gümbür 🙈
Şüphesi melankolik olmanın da ayrı bir tadı var :)
11 Yorumla- +1 yıl
Biber o biber. Şeker tadı değildir 😄
İnsan nankör yaratılmıştır
13 Yorumla- +1 yıl
Kendine bile mi 😞
- +1 yıl
Tercih meselesidir
+1 yılBöyle daha güzel Hayri.
12 Yorumla- +1 yıl
Mutsuz olmak daha mı güzel? Ama neresi?
- +1 yıl
Kalemime mutluyken ilham uğramıyor. Hayatım güzelken düş kuramıyorum. Böyle güzel.
Hayal kırıklığı çoksa demek ki
11 Yorumla- +1 yıl
Yeni sayfalar var doldurulacak
- Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılBelki de gerçekten mutlu olmak istemiyordur.
11 Yorumla- +1 yıl
Mazoşistlik ama bu
- Kişilik & Karakter konusunda 8,2b cevap paylaştı.
+1 yılBen sonsuz sakızlarımı rica edeyim. :)
13 Yorumla- +1 yıl
Hep gül ve mutlu ol ❤️🌸
- +1 yıl
Hep beraber inşallah :) :)
https://www.youtube.com/watch?v=5yXQJBU8A28 - +1 yıl
İyi geceler. :)
Yolun sonunda karamsarlar daha haklı çıksalar da, iyimserlerin yolculuğu çok daha zevkli geçer.
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. vucudum aciya ac. aci cekiyorum cekiyorum doymuyorum
00 YorumlaHissettiği ya da gördüğü şeylere kula tıkayamaz bir insan
01 Yorumla
+1 yılBunun genetik olduğunu düşünüyorum, pesimistlik gibi sonradan oluşan haller olsada genelde kalıtsal bir durum.
00 Yorumla
+1 yılGelecek olumsuz seylere hazırlık bendeki. Boyle iyi
00 YorumlaElimizde olsa zaten karamsar olmayız. Kimse bilerek kendini üzmez
00 Yorumla
+1 yılGülüyorum zaten ama etrafımda ki insanlar sinirlerimi zıplatıp enerjimi emmeye çalışıyor inatla.
00 Yorumla
+1 yılBeklentilerin yüksekliği mutsuzluk sebebi, şükürsüzlük sebebi, kanaatsizlik sebebi..
00 Yorumla- Devamını Gör (42)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat