Korkak insan sizce mutlu olabilir mi
korkuları yüzünden harekete geçemeyen insan belki mutlu olamaz
sizce mutluluğu cesur insanlar mı elde ediyor daha fazla?
Korkuların mutluluğu etkilediğini düşünüyor musunuz?
Siz korkak mısınız yoksa cesur mu?

Bence korkak insanlar da Mutlu olabilir ama onlar Mutlu olabilmek için önüne gelen bazı adımları atmaktan korkarlar ve Mutlu olamazlar veya çok uzun süre sonra atabilirler ama cesur insanlar bide akıllı olurlarsa her adımı atmaktan yeniliklerden Korkmaz ve mutlu olur tabi cesurlarda İllaki mutsuz olabilir ama kıyaslama yaptığımız Zaman cesurlar yenilik konusunda daha önde oldukları için mutluluğu korkak insanlara göre daha hızlı yakalayabilirler
Beklentiyi sıfıra indirgemek mutlu eder insanı.
Cesurlar ki gene birşey bekliyor korkaklarda öyle.
Sessiz olun, sessizliği dinleyin.
Mutluluk orda, yani gecede.
Şşş, bırak ay gitsin sen kal bu gece..
bence korkak insanin mutlu olamadigi kadar cesuru da mutlu olamayabilir cunku hep daha fazlasini ister doyumsuzdur. bide soyle bisey var mutluluk algisi kisiden kisiye degisir herkesin bu hayattan istedigi farklidir bence bu hayattan ne istedigini bilen ve onu elde eden mutludur.
İnsanlar cesaretleriyle mutluluğu yakalar, korkuları sınırları belirler. Eğer bir taraf ağır basarsa ya dar bir çerçevede sıkışıp kalırlar ya da uçsuz bucaksız okyanusun içinde boğulurlar.
Cevap
8Cevap
Şarkı çok güzel. 😊
Soruya gelirsek de mutluluk bazen sadece bir çocuğun gülümsemesidir. İnsan ne kadar çok isterse o kadar mutsuz olur az ile yetinmek deyimi insanın gerçek mutluluğu bence ve cesareti ne olarak tanımladığınıza bağlı.
evet şarkı çok güzel
en az beş soru sorulacak soru sözleride güzel :))
bir çoğunu görmezden geldim bağışla 😊
Korkmak insanı bir duygu. Hiç olmaması delilik, çok olması ürkeklik. Korkular mutluluklari bazen engeller evet ama bazende mutluluk getirir. Fazla gözü karalik çoğu zaman başa beladır çünkü
Ortası diyelim ama bazı korkular gerçekten bişeyleri etkiliyor ve erteliyor sanırım. Umarım bunları zamanla aşarım.
korkular iyidir bazen sınırlarını belirler bazende aşılması gereken korkular vardır. ama hiç deli cesareti göstermedim biraz tuhaf ta olsam...
Evet... Korkmak mutluluğa fazlasıyla ket vuruyor. Korkan insan daima geri adım atar. Geri adım atanın da mutluluğu bulacağı pek söylenemez.
fazla cesaret ve fazla korkaklık zarar. her şeyin dozunu bilmek mutlu eder
Hayat cesur adımlar atabilenlerin kazanabileceği bir oyun..
Cesaretin bittiği yerde esaret başlarmış. Korkaklık iğrenç bir virüs. İyilere bulaşmaması gereken..
Korkak insan değil, korkularının üzerine giden insan risk alsa bile bu hayatta mutlu olur😊
Cesur olan mutlu olur ben korkumu yendim mutluluğa adım attım.
Korkak insan mutlu olamaz sürekli bir tedirginlik halindedir.
cesur insan mutlu olur çünkü korkak insan mutlu olmaya bile korkar hale gelir
cesur insanlar mutlu olurlar çünkü her defasında tekrar tekrar denerler.
Cesur insan mutlu olur... Korkak korkaklığın karanlık kuyusun da kalmaya mahkumdur.
Korkakmıyım çook;)) cesurmuyum? Oda hayır! Ama, mutluyum;)
Mutluluk
cesaretim var ve bu amaclarimada ulastiriyor beni su hayatta korkakligin kayiptan baska getirisi yok
Korkak insan hic bir zaman mutlu olmaz ama cesur insan bazen mutsuz olsada pisman olmaz
Bence cesaretli insan mutludur. Insan zaten korkarken mutliu olamazki.
Korku ile mutluluk bir arada barınmaz.
mutsuz olsan bile cesur ol , korkaklığı sevmiyorum
Kaybetmemek ve yenilmemek için cesur luk diyorum.
cesur insan mutlu olur her türlü
Cesur insan mutlu olur.
İkiside gerektiği kadar varsa mutlu olunur
Korkak olduğum için mutlu olamiyorum
cesur olacaksın
Cesur olmak lazım
Cesur daha mutludur
Mutluluk yoktur
korkağım mutsuzum
Cesur der susarim..
Cesur.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?