Beyazlarıma hayran hayran bakıp, kendi kendime kuaförcülük oynarken bu soru aklıma geldi 😂

Beyazlarıma hayran hayran bakıp, kendi kendime kuaförcülük oynarken bu soru aklıma geldi 😂

heyecan ve mutluluk direk kaygı kaynağı bence, tekrar o kadar güzel olmayacak diye öd patlatırlar. o yüzden kaygı korku unutturmaz tamamen kesinlikle bana göre
Her zaman değil her zaman değil 😂
Evrimsel olarak hayatta kalmaya yardımcı olduğu için olumsuzları hafızada tutmaya programlıyız.
Haliyle korku ve kaygı daha fazla kalıyor bu yüzden.
O yüzden büyük aşklar kavgayla baslar denir ya. Orada düşman olarak yapılır ilk kayıt ve sonra silinmez.
Çakal erkekler de buraya oynar 🤣
Yioo ben çok güzel siliyorum 😂
Hatta hazmedemeyip havlayanlar oluyor arkamdan ahaha
Hee o oluyor. Lan bu da az şerro değildi diyorum görünce 😂
Kıyaslar net olmamış. Korku ani be yoğun yaşanırken kaygı uzun süreli belirsiz yoğunluktadır. Belirsizlikten hiçbir insan hoşlanmaz. Saçlarda bir kaç tel beyaz gören insanın içine kaygı girince o belirsizlik çok rahatsız eder.
Yoo ben beyazlarımı seviyorum. Hepsi benim bebeklerim 😄
Cevap
5Cevap
Heyecan ve mutluluk daha unutulmaz duygulardır. Kötü şeyleri kolayca unutmak Allah'ın bize verdiği en güzel nimetlerden biridir.
Ben de böyle düşünüyorum ama herkesde böyle olmuyor bu gördüğüm, anladığım kadarıyla.
Yaşadığım kötü şeyleri hatırlamaya çalışıyorum bazen. O kadar zorluyorum yine de o anları hissedemiyorum.
Güzel olan anılarımı, duygu ve düşüncelerimi hatırlamam içinse duyu organlarımdan birinin tetiklenmesi yeterli oluyor 😄
Tekrar tekrar o anları hissedebiliyorum..
Herkese hak ettiğini veriyor demek ki 😃
Ahaha iyiydi bu🤩🫶🌺
Korku ve kaygı yaşam kalitemizi bozar fakat mutluluk her daim sıcak bir atmosfer yaratır.
Aynen öyle 😄
Her ikisi de unutulmaz ama korkular daha kalıcıdır.
İşime hangisi geliyorsa o cevabı olur mu 😂
Olsun bakalım 😄
Ha bu da kafayı yedi 😂😂 hiç biri unutulmaz
Günoo🤣🤣
Sana da güno deli😂😂
Bence korku ve kaygı daha kolay unutulmaz çünkü onlar daha çok iz bırakıyor
Heyecan ve mutluluk tabii ki
kaygı duyduğum ya da üzüldüğüm hiçbiseyi unutmam
Hepsi diyorum
İkisi de içine işler
Heyecan ve mutluluk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?