"Başına korkunç şeyler geldiğinde, bazen güzel bir şey olma olasılığı bile aynı oranda korkutucu gelebilir."

"Başına korkunç şeyler geldiğinde, bazen güzel bir şey olma olasılığı bile aynı oranda korkutucu gelebilir."
Bu hayatta hiçbir şey yalnızca mutluluk getirmez. Mutluluk getirebilen her şey acıda getirir yeri geldiğinde. Önemli olan hangisinin daha yoğun yaşanacağıdır. Her şeyin yanında acıyıda getirebileceğini yeterince deneyimledik, o yüzden korkuyoruz.
Mutluluk korku yaratabilir. Herkes icin degildir tabi. Mutluluk duygusunu nadiren yasayan kimselerin fikir ve dusuncelerinde ister istemez bu anin bu hissettikleri duygunun ne zaman kaybolacagi dolasir.
Bazen ise mutlulugun kotu birsey getirecegini dusunebilir insan. Cocuklugund
Cocuklugunda tramvatik olaylara maruz kalan kimseler icinde gecerlidir mutluluk korkusu.
Ben mutlu olmaktan korkmam. O zamana ve o hisse odaklanmaya calisirim ve gereksiz dusunceleri uzak tutmaya calisirim.
mutlu olduğum çok nadir anlar var.
Hatta belkide mutlu olmamisimdir hiç ben mutlu olduğumu zannetmişimdir ve evet mutlu olmaktan korkarım.
Cevap
2Cevap
Hayır korku yaratmaz.. zaten mutlu da olmadım hiç
Ay ben korkarım.😨
Sen hep korkuyorsun zaten. 😄
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?