Ya 5 aydır aknetrent kullanıyorum yüzüm çok güzel oldu sivilce mivilce hiçbir şey kalmadı çok şükür ama aşırı ruh hali değişimleri yaşar oldum şu ilacı kullandığımdan beri. Mesela ilaçtan önce gayet sakindim şimdi agresif, tembel, huysuz oldum.5 kilo verdim 45kiloya düştüm. Yüzümü kurtardım da psikolojik olarak çok toptandım. Sevgilimle olur olmaz şeylerden kavga çıkartıp duruyorum bir anda aşırı sinirli oluyorum ya da aşırı duygusal olup ağlıyorum ortada bir şey yokken hemde. Bu ilacı kullananlar da aynı şeyi yaşadılar mı diye merak ettim yaşadınız mı ya da bu durumu nasıl aşarım?
Cevabın nedir?
- +1 yıl
Benim yüzümde de bayağı sivilce vardı. doktora gittim yüzüme bakar bakmaz dedi keşe daha erken gelseydin. Bana direkt Aknentrat yazdı.
İste şimdi dörtüncü aydayım. Bayağı bir gelişme oldu yüzümde bundan çok memnunum. izlerin nasıl geçeceği hakkında bir fikrim yok ama tek bildigim pisklojim Altüst oldu. Sürekli aklımda intahara meyilli şeyler var sürekli bitkin ve halsizim. Eskiden bir sürü şeyi rahatça hatırlıyabiliyordum ama şimdi gercekten dün ne yediği mi hatırlamakta bile zorluk cekiyorum. Mesela ders çalışmak istediğimde hevesim yok. ya da çalışırken konuları çok erken unutuyorum. Bide ilacları kullanırken bilmiyom önceden mi öyleydi bilmiyorum ama göz doktoru dedi ilaçlar sol gözünde (bana göre sol) kuruluk yapmış o yüzden sol gözün az bir milim sağ gözden bulanık
görüyor. Ama yanlış hatırlamıyorsam öncededn de sol özüm bulanıktı tabi bunun tek bir sebebi var telefona çok yakından ve uzun süre (belki 9-10 saat) baktığım icin. Evet bayağı uzun oldu ama Aklıma gelebilecek herseyi yazmak istedim maksat bu sorunları yalnız sizin yaşamadığınızı öğrenmeniz için...😯😯00 Yorumla
Ben de benzerlerinş yaşadım sabret biraz, az kalmış
11 Yorumla- Soran+1 yıl
Hadi inşallah
8 ay kullandım ilk dört ay benimde davranışlarimi etkiliyordu hep ağlardım sonra yaz gelince ve kilom düşük olunca dozu yariya indirdik düsuk doz pek etkilemedi
00 Yorumla
- +1 yıl
Ben 1 hafta bile dayanamadım, çünkü bana çok etki etti. Fena yani. Sivilceli olayım aman banane
01 Yorumla- Soran+1 yıl
Hiç sorma ya. Çok yıprattı bu ilaç beni. Hiçbir şey yapasım gelmiyor sürekli uyumak istiyorum sadece. Aşırı agresif oldum sevgilime üzülüyorum sadece :/ umarım geçer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
3Cevap
4. aydayım mental açıdan fazlasıyla negatif yönde etkiliyor vucudu yoruyor hiçbirşey yapmak istemiyorsunuz duygusal ani çıkışlarım oluyor ilaç kullananlar sevgili yapmayın çok nalet oluyosunuz haberiniz olsun =D
10 Yorumla- +1 yıl
Benimde oyleydi ilaci birakigimda duzeldim
13 Yorumla- Soran+1 yıl
Tekrar sakin birisi olurum yani dimi? Cidden hayat böyle çok zor.
- +1 yıl
Olursun hatta ben asiri sakin oldum.
- Soran+1 yıl
Sakinlik iyidir güzeldir ya. Sevgilimle aşırı kavga eder oldum çünkü ona da üzülüyorum anlayışlı birisi allahtan:/
Cok agir bir ilac o kullandigin kendini intihar bile edebilirsin
02 Yorumla- Soran+1 yıl
Yok allah korusun hiç kendime zarar vermeyi düşünmedim ama sürekli uyumak hiçbir şey yapmamak istiyorum. Birde ortada bir şey yokken biranda mutsuz oluyorum sinirli oluyorum :/
- +1 yıl
Aynen çünkü bitkin ve halsiz olduğun için sürekli uyumak istersin.
Bende öyleyim sürekli uyuyorum bazen hic olmadık yerde moraklim. Bozuluyor.😠
- Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Ben kullandım aksine öyle bir durum olmadı
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
En İyi Cevaplar