Kullanmaya başladığımdan beri çok depresif, mutsuz hissediyorum. Umuyorum sebebi ilaçtır sadece. Sanırım en ağır yan etkilerinden biriymiş, sizde de olmuş muydu psikolojik etki?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- 1 yıl
Ben zoretanin kullanıyordum, 2 hafta önce bıraktım. Arkadaşımda psikolojik yan etki yaptığından ara verip bunun psikoloji için başka bir ilaç kullanmıştı. Bende de fiziksel yan etkileri oldu. Eğer böyle bir şey hissediyorsan bırak, doktoruna danış.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Markaları farklı olsada Isotretinoin her ikisinin de etken maddesidir. O ilacın özelliği yan etkisi maalesef psikolojik sorunlara neden olması. Toplamda 18 ay kullanmışlığım var Isotretonoin'i. Yani insanı asabileştirir, psikolojisini etkiler vs. Zaten bir belge imzalatılır başta ve o belge de prospektüste de yazar yan etkileri ve doğabilecek sıkıntılar.
14 Yorumla- Soran1 yıl
Çok uzun kullanmışsınız, tedavi neden o kadar uzun sürdü acaba
- 1 yıl
Başta 2009-2010 döneminde 1 yıl kullandım. Sonra tekrarladı ve 2010-2011 de ise 6 ay daha kullandım. Ancak bazı kişilerde kalıcı çözüm gösterse de bende geçici çözüm oldu bu ilaç. 30'yla birlikte zaten sivilce diye de pek bir şey kalmadı. Tabi 30una kadar da bıraktım kendi haline akneyi.
- Soran1 yıl
Anlıyorum teşekkürler ayrıntılı cevap için
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
3Cevap
Ben kullkandımm bır seneden fazla bende hıcbır etkı yapmadı sonucu cok basarılı oldu
04 Yorumla- Soran1 yıl
Kaç ay sonunda başarılı oldu
- Soran1 yıl
Çok iyi, ne mutlu size
- 1 yıl
Aknetrent kullanmadım o yapabilir sana Roaccutane yapmaz diye biliyorum çünkü bu ilacı önceleri kullanmıştım ben
00 Yorumla Aknetrendi bilmiyorum da roaccutane çok kötü ya yarıda birakmistim
05 Yorumla- Soran1 yıl
Ne tür yan etkiler sebebiyle bıraktınız
- Soran1 yıl
Son cümle aynı ben
- Soran1 yıl
Evet çok zor
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi