Roaccutane kullananlar cevap verirse çok sevinirimm , tedavimin bitmesine 20 gün kaldı ve hala sivilce çıkıyor arada bi temizleniyor birden tekrar başlıyor tek tek de değil ama baya çok çıkıyor mg olarak da bana düşük verdi hiçte yükseltmedi ilk günden beri 20 mg kullanıyorum ve günde 1 tane kullanıyorum tedavim uzayacak gibi geliyor ama kullananlar tecrübesinden bahsedebilirmi , işe yaramıcak diye hissetmeye başladım ve stres yapıyorum artık çok can sıkıcı :(
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- +1 yıl
Günde bir tane değil sabah akşam olmak üzere günde 2 tane kullanılıyor normalde
Ayrıca o ilaç sivilce değil karaciğer yağlanması için kullanılıyor yani bahsettiğin sivilceler normal ergenlik sivilceleri tarzında da olabilir Çok fazla takılma önemli olan karaciğer yağlanma durumu bunu da zaten her ay kan testi veriyorsundur muhtemelen orada belli olur yağlı olup olmadıgı
Tedavi genelde 6 ay sürüyor ancak işe yaramazsa bir yıla kadar uzatma şansları var01 Yorumla- +1 yıl
Ben 25 yaşındayım ergenlik falan kalmadı da benimde karaciğerimde iltihaplanma vardı o yüzden zaten sivilce leke çok çıkıyor. Bende 1-2 ay 20 mg kullanıcam sandım ama full öyle yazdı ve her ay kan vermiyorum 2 kere verdi ilk gittiğimde iki kutu yazdı 2 ay sonra gel dedi gittim yine kan verdim yine 20 mg 3 kutu yazdı 3 ay sonra gel dedi ve bende adam akıllı bi gelişme görmediğim için randevu alıp gitmek istiyorum ama randevu yok bu konuda aşırı sinirliyim zaten doktor normalde İzmir'de herkesin övdüğü bi doktor olduğu için gittim ama adam akıllı bir ilgilenme görmedim 6 aylık tedavi de 2 kere gittim ilaç yazdı geçti yani şaka gibi şu an 5 ayım çöp olmuş gibi bütün yaz koruncam diye canım çıktı
En İyi Cevaplar
- Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Değerlerin mi yüksekti ki böyle yaptı? 20mg ne ki hiç kullanmamakla aynı şey o alıştırmak için verilen bi doz. Ben 50mg kullanmama rağmen bitmedi 2 ay daha uzattık. Değerlerin nasıl bilmeden cok bi şey diyemiyorum ama senin yerinde olsam başka bi doktora giderdim
02 Yorumla- +1 yıl
Ben 25 yaşındayım ergenlik falan kalmadı da benimde karaciğerimde iltihaplanma vardı o yüzden zaten sivilce leke çok çıkıyor. Bende 1-2 ay 20 mg kullanıcam sandım ama full öyle yazdı ve her ay kan vermiyorum 2 kere verdi ilk gittiğimde iki kutu yazdı 2 ay sonra gel dedi gittim yine kan verdim yine 20 mg 3 kutu yazdı 3 ay sonra gel dedi ve bende adam akıllı bi gelişme görmediğim için randevu alıp gitmek istiyorum ama randevu yok bu konuda aşırı sinirliyim zaten doktor normalde İzmir'de herkesin övdüğü bi doktor olduğu için gittim ama adam akıllı bir ilgilenme görmedim 6 aylık tedavi de 2 kere gittim ilaç yazdı geçti yani şaka gibi şu an 5 ayım çöp olmuş gibi bütün yaz koruncam diye canım çıktı
- Cevap sahibi+1 yıl
Ben de randevu konusunda cok sıkıntı çektiğim için mecbur özele gittim. İlk ay 20 mg başlattı sonra 30-40-50 seklinde artırdı en son bitene kadar 50mg kullandım. En son hala tek tük cıkıyo diye 1 ay daha uzattı ama 40a düşürdü. Son 2 ay hariç hep test yaptı bana. Karaciğerinde sorun varsa ona bi şey diyemem normalde doz az ama senin durumun farklı onu doktor daha iyi bilir tabi ama ben yine de başka bir doktora giderdim senin yerinde olsam. 5 ayım gitti diye de düşünme yaa öyle bile olsa biraz daha dişini sıktıktan sonra ömür boyu rahatsın öyle düşün. Stres yaptıkça o da cilde vuruyo
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
8Cevap
- +1 yıl
Ben kullandım 5 ay sonra karaciğerinde sorun çıkardı bıraktım ama yüzümü ciddi anlamda temizledi arada sivilce çıkıyor yine
04 Yorumla- +1 yıl
Kolesterolum çok yükseldi ve kilo aldırdı bana da
- +1 yıl
Ben kilo almak istiyordum ama. biraz fazla aldırdı 😂
- +1 yıl
Her şeyin başı sabırdan geçer sabırla kullanmaya devam et Rabbim şifanı versin inşallah Şafi ismiyle
02 Yorumla- +1 yıl
Amin
- +1 yıl
Kardeşim kişin kullanin bunlari
Yazin sicakta yazik günah cildiniz kalici iz birakir01 Yorumla - Gizli Üye(18-24)+1 yıl
roaccutane yi nasıl buldun türkiye ye tedarik etmiyorlar dı uzun zamandır
02 Yorumla- Cevap sahibi+1 yıl
bende şu an tedavi gördüğüm için biliyorum roaccutane yok diye zoretanin aknegen aknetrent var dediği gibi
- +1 yıl
dünde sordun o zaman da bilmiyorduk
03 Yorumla- +1 yıl
başka hesapla sormuş da olabilirsin.
hadi ben soruları benzetmiş olayım
- Gizli Üye(25-29)+1 yıl
İse yaramiyor bende hicbir ise yaramadi
02 Yorumla- Cevap sahibi+1 yıl
Kac yasindasin yasla da alakali biraz birde sivilcenin etkisi ne detayli anlatir misin
- +1 yıl
Saglikciyim normal sakin patlatma iz kalir
00 Yorumla - +1 yıl
Geçmiş olsun
00 Yorumla
Devamını Gör(3)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi