Arkadaşlar çene ve bıyık bölgemde kaç yıldır geçmeyen kistik akneler var hangi ürünü kullandıysam geçmedi. Dr Roaccutane kullanmamı söylüyor ama sivilce alnımda yanağımda falan yok acaba kullanınca buralarda da çıkar mı yani yüzüm daha kötü olur mu ne yapsam bilemedim yanaklarımda da hep iri gözenekler var
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Gizli Üye(25-29)1 yıl
ilacı kullandığın dönemde normalde cıkmayan yerlerinde cıkabiliyo. benim de mesela çenemde ve alnımda vardı yanağımda hayatımda hiç çıkmadı belki de. ilacı kullanırken yanaklarımda da cıkmıştı ilk başladığında oluyo böyle kusmalar ama bu sebepten tedaviye başlamamazlık yapmanı tavsiye etmem kullan bence. sadece 2-3 ay çekiyosun bunu sonra geçiyo benim şu an bebek gibi oldu suratım tertemiz. sonunda tamamen değiyo
02 Yorumla- 1 yıl
Peki canım senin gözeneklerin var mıydı? Benim geniş gözeneklerim var da sıkılaşma olur mu acaba
- Cevap sahibi1 yıl
bende yoktu ama arkadaşım da kullandı aynısını onun gözenekleri de sıkılaştı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
4Cevap
- 1 yıl
Kesinlikle net kullan bir daha asla sivilce çıkmıyor
12 Yorumla- 1 yıl
Sen kaç ay kullandın canım
- 1 yıl
Ben kullanmadım kız kardeşim 8 ay kullandir doktorun karar veriyor buna
- 1 yıl
Doktorun söyledigini denemelisin senin bu dediğini doktor da düşünüp ona göre önermiştir. sadece sorunlu olan bölgeye uygula kremi tüm yüzüne yedirmene gerek yok. Genelde bu tarz problemler biraz yemek icmeklede ilgili olabilir su içmeye ya da vücudunu arındırıcak şeylere yönelebilirsin. Malesefki cilt hem dıştan hem içten desteklenmesi gerekir
01 Yorumla- 1 yıl
Canım doktorun dediği hap senin dediğin ne kremi
- Gizli Üye(25-29)1 yıl
2 ay aknetrent kullandım
karaciğerimin olduğu taraf ağrıyınca bıraktım
bırakalı 5 ay olmasına rağmen hâlâ eskisi gibi değil
111 Yorumla- 1 yıl
Üçüncü ayımdaydım. Bende tedaviyi sonlandırdım ve devam etmiyorum
- Cevap sahibi1 yıl
@FlowerWoman aynen ben de 2 ay kullandım
3. ayımdeyken bıraktım - 1 yıl
@FlowerWoman neden sonlandırdın peki
- 1 yıl
Çok iyi maşallah
- Cevap sahibi1 yıl
ne çok iyi
- 1 yıl
Eskisi gibi değil demişsiniz ya
- Cevap sahibi1 yıl
sivilce hapını kullanmadan önceki gibi değil demek istedim
- 1 yıl
Anladım ben de kullanacağım
- 1 yıl
İlaç bana fazla ağır geldiği için bırakma kararı aldım. Faydasından ziyade yan etkileri daha çok yordu beni. İlaç kullanmak yerine sivilcelerimle barışmak çok daha iyi hissettirdi, bıraktım bende kullanmıyorum 🌸
- 1 yıl
@depremzede siz neden sonlandırdınız peki?
- Cevap sahibi1 yıl
@FlowerWoman söyledim ya karaciğerimin olduğu taraf ağrıdığı için bıraktım diye
bu ağır sivilce hapları karaciğer yetmezliğine sebep olabiliyor internette araştırabilirsiniz türkiyede bi kadında karaciğer yetmezliğine sebep olmuş
Çıkmaz kilo na göre kullan kullanmadan önce kan tahlili yaptir karaciğer değerlerine baktir
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 3,6b cevap paylaştı. Doktorun söylediğine uy
10 YorumlaCildiyeye görün sonra kullan
02 Yorumla- 1 yıl
3 farklı doktora gittim 3 ü de kullanmalısın dedi
Devamını Gör(1)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi