yapmacik olamadigim icin cok sevilmem ya da ilk etapta degil ama aslinda insanlar bir bilseler o cok sevdikleri yapmaciklarin ne dusundugunu ve onlarin kendilerini oyuna getirdiklerini dunyalari sarsilir. insanlarla karsilasinca direk ruhlarini ve enerjilerini okuyorum bu da benim lanetim :) bu yuzden hayatim boyunca bocaladim ve salagi oynadim koruma mekanizmasi olarak :) bu arada icerden gelistim. yapay insan seviyorsan korkaksin ve duymak istedigin hayale seyirci ariyorsun tabiki beni sevmezsin anliyorum. artik salagi oynamama gerek kalmadi bu arada cunku yol yordam ogrendim ama sonuna kadar kendimim o da kimse artik :) heryerde ben ama biri degilim ozgurluk bu. yapay insanlar biri olmak icin 40 takla atar ama itici gelir bana enerjileri rahatsiz ediyor ve kendileri bunun farkinda degil genelde cunku iciyle uyumlu degil birsey soyluyor agzi yuzu gozu yer degistiriyor sanki diger taraftan enerji baska birsey söylüyor bunu kendiyle uyumlu olan insan hisseder. varsa kendi dusunceleriniz anlatin :)
Para bile vermeye kalksalar yapmacik olamıyorum, bu dunyada yapmaciksan sevilirsin bu sizde nasil veya cevrenizde?
Bende aynı durumdayım 😐, insanlar sözde doğal olmaktan yana, doğal - orjinal insanları seviyorlar, ama sadece sözde. Olamadığımdan değil, bende olmadığım biri gibi davranabilirim, ama bu şekilde bişey kazanmak doğru gelmiyor
bunun adi insan sarrafligi sarraf dedigin elindeki malin kalitesini anlar busarraflik bendede var insanlarin bir cogu icinde pislik barindiriyor iki sohbetten sonra hemen anliyorum ne mal olduklarini bence güzel bisey dünyayi oldugu gibi yasamak
Asla yapmacık olamıyorum. Görmemezlikten gelemiyorum. İnsanlara duymak istediklerini söyleyemem doğruyu söyler çekilirim. Kimi eyvallah kimi de tersler. Beklentilere göre hareket etmem yani nokta kadar menfaat için virgül kadar eğilmem..
Dürüstlük herkeste yok. Malesef.. Kendimede çevremede dürüstüm her daim. Ama karşıma kimseyi almıyorum artık. Kendine saygısını yitirmisler. Değil ki dürüstlük kalsin
Valla gidelim abla. Artık insanlar dan iki yüzlülüklerinden gülüşlerinin altlarinda yatan sonradan farkettigimiz çıkarlarindan hayal kirikliklarina ugramaktan biktim.
Mutlaka bulurlarda zoruma gidiyo abla. Ben kendimi biliyorum zaten ama onlara anlam veremedim. Herkes kotü abla sende bende herkes zamaninda birilerini kirmis o yüzden yasanmaz artik buralarda ben söyleyeyim arastirmala hız versinler 😂
Herkes ayri ayri maskeler kullaniyor. Ozelliklede ozel sektorde bu tip insanlar cok fazla prim yapiyor. Fitne fesat yalakalik cok fazla. Kurallari olan biri gercekten cok zorluk yasiyor.
yapay insanlar beni heryerde tanir law of polarity zit ararlar cunku ve kendi gibilerini sevmezler tanirlar birbirlerini :) sen hic rahatsiz olmuyosan neyi savunuyon ki herkese gore konusan adamin dusmani olmaz.
koruyup kolla sende :) tepkilerime takilma tamamen bilincli yazdim alingan degilim evlilik meraklisi olsalar suc olmasalar suc sizin taraftan bakinca :) iyi geceler.
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Para bile vermeye kalksalar yapmacik olamıyorum, bu dunyada yapmaciksan sevilirsin bu sizde nasil veya cevrenizde?