O kadar memnunum ki kelimelerle ifade etmem mümkün değil mesela Türkiye'den bir kağıt maske alıyorsun Ama gerçekten maske resmen a4 kağıdı gibi ne kıpırdayabiliyorsun ne de gerçekten vadettiği etkiyi gösteriyor ama Kore'nin Kağıt maskeleri bez oldukları için hem yüzüne tam yerleşiyor yüzünün şeklini alıyor hem de o maskeyi takıp dans bile edebilirsin Yani asla yüzünden düşmez ve gerçekten paketinde ne yazıyorsa vadettiği şeyi uzun süreliğine veriyor Yani bir günlük bir etkisi yok atıyorum paketinde aydınlatıcı yazıyorsa 1 ay boyunca gerçekten yüzün aydınlanıyor veya temizleyici yazıyorsa gerçekten yüzün cidden temizleniyor vadettiği şeyi gerçekten veriyor Bu yüzden Kore cilt bakım konusunda çok başarılı bir ülke cidden gözüm kapalı tavsiye ediyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Kahve tabi ki
Aylık para yüklüyorum.
Kart kullanmiyorum genelde.
Onun için ayrı kart çıkart gerej yok.
Cilt bakımı ve makyaj veee giyiim 😍🤑
Çikolata mesela 😂
parama uygun olarak hareket ederim
Çay, kahve, ekmek, su.
Su 😂 evden çıkmadan içecen diyenler gelmeden😂
Kitaplar tabiki...
Kahve alırım ne olursa olsn vazgeçmem
Çikilataaa
Fast food yiyecek her zaman açım 😂😂
saat veya çanta tatlım
Kapak resmimden belli oluyordur sanırım :D
Uyudınmu
Teknolojik
Çikolata 😋
Kulaklık şarj aleti
Benzin…
Kesinlikle kola
tavuk döner
Ayakkabı çikolata
Cantaaa
Kiyafet
Kahve
Kesinlikle korenin kağıt maskeleri😄
Maskeler nasıl memnun musin
O kadar memnunum ki kelimelerle ifade etmem mümkün değil mesela Türkiye'den bir kağıt maske alıyorsun Ama gerçekten maske resmen a4 kağıdı gibi ne kıpırdayabiliyorsun ne de gerçekten vadettiği etkiyi gösteriyor ama Kore'nin Kağıt maskeleri bez oldukları için hem yüzüne tam yerleşiyor yüzünün şeklini alıyor hem de o maskeyi takıp dans bile edebilirsin Yani asla yüzünden düşmez ve gerçekten paketinde ne yazıyorsa vadettiği şeyi uzun süreliğine veriyor Yani bir günlük bir etkisi yok atıyorum paketinde aydınlatıcı yazıyorsa 1 ay boyunca gerçekten yüzün aydınlanıyor veya temizleyici yazıyorsa gerçekten yüzün cidden temizleniyor vadettiği şeyi gerçekten veriyor Bu yüzden Kore cilt bakım konusunda çok başarılı bir ülke cidden gözüm kapalı tavsiye ediyorum
Peki teşekkür ederim siyah noktalar için napabilirim geçmiyor ya
Yemek
Yulaflı atıştırmalıklar tok tuttuğu için🤗
Biskrem
Kahve cocktail pro
çikolata
Kahve benimde