Cinler Fısıldamaya Başladi Gerçekten Anlayan yorum atsın yok 1000 TL ver yok 500 TL bende size verecek para yok yaşayan gelsin?

İlk olaylarim lisede başladı aşık cin musallati var dediler çünkü her sabah ihtilam ölmüş halde uyaniyordum Ailemdende çekindim tabi araştırdım iktidarsızlık var dedim Ama dedim bu genç yaş ergenlik desem orta okul son lise başlangıçta geçtim zaten olsa olsa hafta 1 hadi ayda 1 olsun dedim her gün çok saçma rüyama geliyor benle konuşuyor sana kendimi gostermek istiyorum ama sana güvenmiyorum ben diyorum ne garip bilinç altimmi bana oyun oynuyor kimseyi dinlemedim iyice araştırdım. Bir müslüman hoca bulduk bize dua'da bulundun abdestsiz yatma dedi Felak Nas Ayetel Kürsi'leri oku dedi hiç bir şey yapamaz. Çünkü bu içine girmiş bir cin değil. Sonra denilenleri uyguladım Allah'a şükür kurtuldum ihtilam olmadım bı 4 5 sene geçti üni okuduk ettik Bende kızlara karşı aşırı soğuma başladı Bir kızla çıkıyorum daha 1 gün geçmeden soğuyorum Onu elde etmeye çalışırken o kadar yap et bende bı sorun mu var dedim bu böyle 29 yaşıma kadar gitti tabi ben o sırada sevgililerim oluyor Ama kızlar'dan soğuyorum en fazla 1 hafta sürüyor kendi kendime diyorum ben maymun iştahlı'mıyım yani en azından 2 ay sürsün Oda olmuyor o zaman kız tarafı benden durup dururken soğuyor ama bende soğumuş oluyorum. Bende Varlıklıyım Allah'a şükür bir yakınımız işte kendi sahip olduğu ilimde bu varlıklarla bir şekilde bağlantı kurmuş Ama bu ilme'de vakıf değil.24 yaşında bu çocuğa içtiği içeceğe büyü karıştırılmış zaten normal hayattan soğumuş vaziyetteydim kabullenmistim halimi hep tek başıma tek gezmeye sahillere aracımı çekip tek deniz seyretmeye çevrem çok genisken 1 2 arkadaşım kalmıştı o çocuklara nankörlük ettiğimden değil beni çağırıyorlar artık gitmek istemiyordum işden gücten uzak kalmaya başladım hep Bu kişide bunu diyince bir baktım böyle Cinleri İfritleri rahatsız eden sureler vardı onları dinledim rüyalarımda bana konuşmaya başladılar bazen uyanıkken bı ses o duaları okuma falan diyordular Ama devamlı okudum gitmediler üzerine okumalar çoğalınca karabasanlar basmaya başladı rüyalarıma girip yakınlarımın sırlarını anlatmaya başladılar Bende araştırdım dedikleride doğru çıkınca anladım bir hoca düzgün arıyorum Ama hepsi Büyücü resmen dinden çıkaracak herşeyi yapıyorlar müslüman hoca'da bulsam güvenemiyorum öylece kaldım biri yardım etsin

Cinler Fısıldamaya Başladi Gerçekten Anlayan yorum atsın yok 1000 TL ver yok 500 TL bende size verecek para yok yaşayan gelsin?