Dolar 3-4 ay kadar önce 7 iken 10 bin param vardı... Dolar aşağı düşüşünde alayım dedim 7.5 oldu... Biraz bekleyeyim dedim düşer 8 oldu...çok yükseldi geri döner diye bekledim 9 oldu... hiç olmadı 8’e geri döndün alayım artık dedim 10 oldu... Artık dini gördü geri dönme zamanı dedim 11 oldu... Bu saatten sonra hiç alınmaz zarar ederim çünkü geri dönüşü muhteşem olabilir dedim 12 oldu... Bu kadar yüksekli beni korkuttu düşerde çakılırım dedim nihayet 13’ü gördü ve elimdeki 6 milyar zararla kalakaldım :)
2017 de 1 kanada doları yaklaşık 2.60tl idi ve ben yatırım niyetine 5500tl lik 16tL kağıt başına ödeyerek THY borsa kağıdı aldım. Geçen bi baktım bizim 5500tl hem rakam olarak o fiyatın altında hem de Kanada doları 10tl yi geçmiş. Şimdi artık Türkiye’ye bırak para göndermeyi YATIRIM kelimesini bile ağzıma almıyorum.
Zamlara yetişemiyorum kartlar şişik kaldıki para nerede gelen gidiyor yetmiyor Durum vahim ama üzerine alınanda yok sanki ülkeyi 20 yıldır ben yönetiyorum
Dolara altına yatırım yapmam yaparsam bu emlak olur kı bu zamanda en ıyı yatırım alanı.. Ayrıca merkez bankasının faız arttırımına gıtmesı gerek.. ıhrac olmadığı mudddetce dışa bağlıyız. Eldekı öz kaynağı mantıklı kullanmak zorundayız doların ateşi açıl sekılde dusurulmelı
Tüm param dolar ya da altında.. Bunların olacağını tahmin etmiştim
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Akaryakıta 1 er lira daha zam bu gece. Tabi elektriğe doğalgaza gelen zamlardan kimsenin haberi yok. 1 çuval un 1 ayda % 70 zam gördü... E maaşlar... Aynı yerinde... Valla bilmiyorum nereye gidiyoruz.