Sevgilim pinti mi gercekten parasimi yok?

2 bucuk aylik sevgiliyiz ve hersey cok guzel hayatimda daha once sevilmedigim kadar sevdigini hissediyorum cok ilgili, bir dedigimi iki etmiyor benim rahatsiz olacagim hicbirsey yapmiyor her planinda ben varim hersey cok guzel fakat 1. bulusmada hesabi ben odedim ben cagirdigim icin 2. Bulusmada onlara gittim bir harcamam olmadi 3. Bulusmada araba kiraladi geldi beni evden aldi ama elimi hic cebime atmadim sonrasinda 1 gun sonra benden araba parasi tutarini borc istedi parasi olmadigini ileterek atmadim tabiki bendede yoktu cunku son bulusmamizda ise sonraki hafta goruselim dedi nedenini sordum zorlada olsa maasim yatsin dedi bende para oldugunu soyledim ve bulustuk haftaya maasi yatiyor henuz yatmadi bugunde benden sigara parasi istedi olmadigi icin sizce beni koparmayami calisiyor yoksa gercektenmi parasi yok bu cocuk 70 bin maas aliyor tek yasiyor gecen gun ss atti param yok dedikten sonra 300 tl borc istemis arkadasindan akbil cikartmak icin sizce ne yapmaliyim? Haftayada gorusucez maasi yatmis olcak

Sevgilim pinti mi gercekten parasimi yok?