cikip gezmek istiyorum ama gezecek pek yer tanimiyorum. zaten cebimde bes kurus para yok. disari yalniz basima ciktigimda herkes ezik gozuyle bakacak gibi geliyo. tekbasima gezemiyorum. zavalli hissediyorum kendimi. ne yapmam gerekiyo? her gun evde pc basindaym. gozlerime zararli. kilo aliyorum. biktim artik. ne yapmam gerekiyo?
Cevabın nedir?
Oncellıkle arkadasım merhaba Cıddıyım bı aralar bende oyleydım resmen ınsanlardan korkardım cekinirdim herkes bana bakıyormus gıbı gelırdı dıger bir degisle kezbandım neden mi cünkü insanlara karsı adildim kimseyi üzmezdim insanlar kırılmasın dıye dusunurdum etegımı kısaltmazdım ailemle iyi gecinir erkeklerle o derece pek samimi olmazdım sigara içmezdim şu an ne degıstı bılıyor musun sadece kendımı ezdırmıyorum ınsanları takmıyorum bı sey derlerse lafı yapıstırıyorum oz guvenle yuruyorum etegım gene dızımın ustunde kımsenın ne demesını takmıyorum degısmıyorum sevgılım boyle oldugum ıcın sevıyor arkadasım sana tavsıyem kalkan her gotun afedersın pılotu bızız ıstersen cırkın ol ıstersen kılolu ol her sey karakterde bitiyor cidden üzülceklermiş diye düşünme oyle olursan üzülen oluyorsun hadi hayatta basarılar :)
04 Yorumla
Soran+1 yılyuh ama artik ! :D iyi geldi bu sagol ya ! :D
Soran+1 yılrica ederim ! :D
En İyi Cevaplar
+1 yılCok arkadas cok kulfettir. Sana seni gercekten iyi anlayan alinmayan kusmeyen her zor zamaninda yaninda olan tek bir arkadas yeter aslinda ama bulursan oylesini. bana da haber ver. Bu arada tek takilmakta bazen iyi geliyo ya. Ben arada sinemaya falan tek gittigim olur yani. Kafa dinlerim iyi. olur.
00 Yorumla
+1 yılGezmek için para şart mı bence şart değil maddi imkanın el verdiği şekilde gezersin. Zaten senin paraya bakacaksalar arkadaş değil bir ona parazit diyoruz. Hoş benim de arkadaşım yok benimde pek takıldığım insan yok benim tek hobim bağlamam enstürman çalmak gez gez nereye kadar geçerim salona alırım elime dostumu vururum tellerine o bana yeter :) Kitap oku dışarda çıkıp gezmek değil ki herşey dost arıyorsan hakikisi bir ya da ikidir fazlası yoktur. Takma kafana daha genciz önüne ne dost diyeceksin arkadaş diyeceksin seni sırtından bıçaklayacak...
02 Yorumla
Soran+1 yılsirtindan bicklayacak... iyi motivasyon ya yalnzlktan geberiyim o zaman :(
- +1 yıl
tesüf ederiz yalnız değilsin sana 7/24 eşlik eden 2 melek senin her yaptığını gören yüce mevlan var ;)
Kişilik & Karakter konusunda 362 cevap paylaştı. Senin yaşadıklarının benzerini yaşıyorum ( sadece tek farkı biraz param var :D ).
Evden çıkmıyor, okula da gitmiyorum. Bilgisayarda takılıyorum her zaman.
Çözüm biliyorum ama uygulayacak birilerini bulamıyorum
Çözüm: Kendine yoldaş olacak 1-2 arkadaş bul. Normal arkadaş değil. Her şeyine koşturabilecek düzeyde biri-birileri. Sonra onunla gez toz eğlen kilo ver vs...02 Yorumla
Soran+1 yılen zor kismi o. arkadas bulmak... hele hele herseyime kosturacak...
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
36Cevap
Arkadaşın yoksa yoktur, edinemiyorum diye de çok hirpalanmana gerek yok, bazen bazı insanların imtihanı da budur, İnan bana o kadar büyük imtihanlar var ki hayatta.. en kolay imtihana sahipsin.. öncelikle bunu düşün ve mutlu ol.. ve tavsiyem yalnızsın diye hiçbir şeyden mahrum etme kendini.. Hangi şehirde olursan ol mutlaka ülkemin gezilmeye görülmeye değer birçok yeri var.. bak elinin altında bilgisayar varmış ne kadar parasız olursan ol mutlaka internete ulasiyosundur.. Araştır bak bakalım nereleri gezebilirsin nereleri görebilirsin. Para kısmına gelince evde bilgisayar başında oturmak yerine para kazanmayı denedin mi ne bileyim garsonluk yap bulaşık yıka harçlığını çıkar en basitinden bahsediyorum hicbi ise giremiyosan kapasitene göre sen belirle.. iş konusunu bı kenara bırakalım cebindeki kadar gez, al çantani sırtına, evde bı sandviç yap suyunu evden al çantani doldur dışardan yemek zorunda değilsin, illa. Her yere otobüs kullanacaksın diye bı kural da yok yürümeyi dene, bak ben bugün Kocaeli'den heybeliye geçtim hem yalnızdım hem param azdı, iki otobüs parası cebime kalsın diye iki saat yürüdüm hatta şu an dönüş yolunu yürüyorum.. benim de yok arkadasim olanlar ya evli ya çocuklu ya da ailevi şeylerden dolayı çıkamayan insanlardan oluşuyor çevrem.. sen kendini eziklersen herkes sana ezik gözüyle bakıyormuş gibi gelir.. önce sen şöyle bı omuzlarını diklestir ve özgürlüğünün keyfini çıkar.. Gerisini hayat hallettim ve İnan olmuyosa istediğin çevre kendini hirpalama bazen gerçekten olmaz.. sen kendini sevmeye kendinle mutlu olmaya bak, beyninin içini rahat bırak devamlı mutsuzlukla kemirme onu.. sen kendini sev ki hayat seni sevsin
00 Yorumlabende senin gibiyim ama asosyal sayılmam arada arkadaşlarla çıkar b
i sadece tek başıma bişeyler yapamıyorum en basitinden alışveriş
onu bile tek yapamıyorm sanki insanlar bana bakıyo beni ezik çirkin gibi görüyolar diye düşünüyorum.
tamamen özgüvensizlik geçmişte yaşadıgımız olumsuzluklar. cocuklığumuzdan beri gördüğümüz acı şeyler parasızlık... şu an cebimde paramda olsa hala kendimi kocaman bir ezik hissediyorum. sanırım psikolojik tedavi almalıyız :)10 Yorumla
+1 yılÇnce kendinle barışık olman lazım diğer insanların lafına pekte aldırmaman lazım hoşuna giden şeyleri millet ne diyecek diye düşünüp yapmaktan vazgeçme kimse seni ezik görmez herlesin kendine bakması lazım buna pek fazla takılmamaya çalış sevdiğin biri olur onunla vakit geçirmeye çalış ailenle ilgilen yavaş yavaş bunu atıcaksın üzerinden
08 Yorumla
Soran+1 yılailem aile degil ki. ne ilgilenmesi :/
- +1 yıl
Sıkıntı yaşamış olabilirsin umutsuzluğa kapılma insan sıkıntı çekerek olgunlaşır sen iyilikle yaklaş ailene bir zarar görmezsin sen yeterki iste içinden gelerek iste ;)
- +1 yıl
Umudumuzu yitirmemek gerekir..
- +1 yıl
Evet
- +1 yıl
Amann?
- Kişilik & Karakter konusunda 813 cevap paylaştı.
+1 yılailen akrabaların vardır sanki arkadaşta olmasın.. benimde arkadaşım pek yok denecek kadar az.. ama kuzenlerim, kardeşimle falan geziyoz.. muhabbet ediyoz.. üzülme sende komşulardan vardır.. sonra klitap oku canım sıkıldımı ben kitap okuyorum hep..
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Yalnız dolaşmak hayata karşı dik durman gerektiğini hatırlatır :) Kulaklığını tak, hareketli şarkılar eşliğinde hergün dolaş biraz. İyi gelecektir :)
12 Yorumla
Soran+1 yıloyle kolay degil
+1 yılArkadas vs. dusunme, bir hobi edin. Kurslara yazil vs. Insan icine cik kisacasi. Ve insanlara canayakin davran. Arkadas edinmemen icin hic bir sebep yok.
00 Yorumlasenin sorunun özgüvensizlik. Arkadaş bulmayı vs. geç önce özgüven kazan. Zaten gerisi çorap söküğü gibi gelir :)
03 Yorumla
Soran+1 yılozguven kazan diyosun da kolay bisey degil. kucuklukten beri asilanmis bisey ozguvensizlik. cevremde de beni ovecek falan kisi yok
- +1 yıl
Bana yazabilirsin
Gizli Üye(25-29)+1 yılbende aynı durumdayım
hiç dostum yok, hiç arkadaşım yok. haftasonu gel şuraya gidelim diyeceğim kimsem yok. ne kız çevrem var ne erkek çevrem. bomboşum
bunu paylaşalı 1 seneden fazla geçmiş. umarım hayatında bir şeyler değişmiştir?10 YorumlaHarfi harfine beni anlatıyorsun canım :( ailenin tek çocuğuyum ben de de aynı durum tek bir arkadaşım dahi yok
04 Yorumla
Soran+1 yılyalniz degilmisim
- Kişilik & Karakter konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılAğır özgüven eksikliğin var. Okul vs. yok mu? Kaç yaşındasın?
112 Yorumla
Soran+1 yıl19. yok
- +1 yıl
Neden yok? Bıraktın mı;?
Soran+1 yıluni kazanamadim. tekrar hazirlanmak icin para gerekti ailemin durumu kotu
- +1 yıl
O zaman bir işe girip çalışsana?
Soran+1 yılbabam izin vermiyo ki. kazansaydin uni diyo
- +1 yıl
Bu kız aynı beni anlatıyor ben de böyleyim hiç arkadaşım yok 24 yaşındayım lise mezunuyum okuldanda arkadaşım yok çünkü annem okul bitti arkadaşlık bitti dedi 6 Yıldır hiç arkadaşım yok telefondanda konuşmuyorum okul Arkadaşlarımla numaralarını sildim maalesef ne bulup ne konuşacaksın okuldayken gezdiğin konuştuğun yetmedi mi diyorlar üstelik ailenin tek çocuğuyum bir ablam olsa ona anlatsam sıkıntımı arkadaşım olsa Yanımda dursa tek bir anlam ya da bir iki YAŞ küçük kız kardeşim beraber gitsek bir yerlere dolaşsak o da yok
Soran+1 yılaynen ben de oyle dusunuyorum. bir tek abim var evli. annem babam anlasamiyo benim. kavga gurultu hep... ne diyim Allah yardim etsin sana da bana da :/
- +1 yıl
Ama sizler çok dışlamışsınız kendinizi dünyaya. Biraz açık olun yahu, tanımadık insanlar kamerada falan konuşun. Kendniize gelin biraz, nereye kadar bu şekilde sürecek?
- +1 yıl
Neden birileriyle konusmayı denemiyorsun? Sanalda..
Soran+1 yıltanimadik insanlarla kamerada konusmak? insanlar bu kadar guvenilrmiydi ya :D
- +1 yıl
Kamerada konuşmak sana hiç bir şey kaybettirmez ki? Hayır, güvenle ne alakası var :D
+1 yılTitre ve kendine gel, özgüvenin yok kendine karşı. Yardımcı olalım.
00 Yorumla
+1 yılSenin durumundayim cikip gezsek tek basima olmuyo herkes biriyle geziyo benimde zoruma gidiyo evlenmeye ugrasiyom kz bulamiyoz care bulamadim ben ojul is falan yok mu
10 YorumlaNiye ezik gözüyle baksınlar herkes neki sana ezik diyecek.
Çık takıl kendin yanlızlık güzeldir10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim de çevrem çok geniştir bazen yalnız takılmayı seviyorum eziklikle ne alakası var?
03 Yorumla
Soran+1 yıldisarida kendim gibi yalniz insanlar goremiyorum. herkes ya sevgilisiyle ya arkadasiyla
Cevap sahibi+1 yılMesela geçen hafta arkadaşlarla kafeye gittik 6 kişi kızlı erkekli çok güzel geçti ama bugün gidesim yok mesela birazdan sigara almaya felan çıkarım kafamı dinlerim. Herkesle arkadaşlık edeceksin diye bir şey yok kendine en iyisinden tane bile olsa iyi bir dost bul arasıra takıl işte. Sosyal medyalara da pek takılma şimdi çık gez mesela... Hiç mi komşu kızı yok ya da okul arkadaşı vs.
Soran+1 yılben sosallikten geberiyim demiyorum ki. kirk yilda bir gezecek kimsem yok diyorum
Yapacak birşey yok hayatımız böyle dua et sosyal fobin yok :/
02 Yorumla
Soran+1 yılvar aslinda
Gizli Üye(36-45)+1 yılKendine başka meşgaleler bulmalısın çalışmak veya iş hayatına atılmak olabilir... işe girince arkadaşında artar izin günlerinde dolu dolu kendine güvenerek gezebilirsin...
00 Yorumla
+1 yılyapmayın be yıl 2014 bir avmde mağazaya başlayın orda çevreniz ister istemez genişler ayrıca arkadaşın yok akrabandamı yok hiç mübarek.
00 Yorumlaspora başla çok iyi motivasyon kaynağı hatta burdan aşk acısı çekenlere de tavsiyem gidin spora ağır bir bacak antrenmanı yapın kaslarınızın ağrısından yüreğinizdeki sancıya fırsat kalmıyor :))
00 Yorumla
+1 yılönce kendi içinde sosyalleşmeyi öğrenmelisin, daha sonra insanlarla kaynaşabilirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende bu dertten muzdaribim kardeşim. Hayattan hiçbir zevk almıyorum. İlaç desen işe yaramıyo. bir çare bulursan banada haber ver.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 6,1b cevap paylaştı.
+1 yılpara olmadanda gezılır dolasılır hersey para deıldır bunu aklına kazı
00 Yorumla
+1 yılTak kulaklığı aç bir şarkı boş boş gez gerçekten arada yapmak iyi geliyor
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 924 cevap paylaştı.
+1 yıltek başına gezmenin neresi kötü? ve nerde oturuyosun
00 Yorumla işe girebilirsin çalışmaya başladığında iş yerinde arkadaşların illa olacaktır onlarla gezip dolaşabilirsin ayrıca paranda olur cebinde :)
00 YorumlaBeni anlatmışsın resmen eğer İstanbul'da yaşıyorsan tanısıp görüsebiliriz
00 YorumlaGel gezelim ya dertleşirik dert ettiğin şeye bak :D
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 364 cevap paylaştı.
+1 yılNiye ezik gözuyle baksınlar ki
Bir insan yalnız başına gezemez mi?01 Yorumla İlk önce gezente bir arkadaş edin derim.
00 Yorumla
+1 yılKız 2 dakikada beni anlattı
20 Yorumla
+1 yılyaş kaç? birlikte çıkalım :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenimde öyle sorunum var insanlardan kaçıyorum
12 Yorumla
Soran+1 yılinsan diyosun da cogu insan bile degil cidden. kendilerinden sogutuyorlar
Cevap sahibi+1 yılAynen öyle
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende öyleyim kanka napak ya
11 Yorumla
Soran+1 yılevde geberip gitcez
+1 yılUzuldum durumuna ama icine kapanma cik gez
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. nerede yaşıyorsun yaş kaç
00 Yorumla
+1 yılgörüşelim uçurayım kuş gibisinden
00 Yorumla
+1 yılbir erkek arkadaş bul gezdirsin seni.
00 Yorumla
+1 yılOzaman beni tanimalisin.
00 Yorumla:D istanbuldaysan sosyallesek
00 Yorumla
+1 yılbir iş bul yaşını bilmiyorumumda
00 Yorumlaaz parayla gayet tabi gezebilirsin
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. iş aramak?
04 Yorumla- +1 yıl
ailenin tek çocuğuysan gezmen daha rahat olur aslında paradan.. Aileden dolayı herhangi bir işte çalışamam diyorsan meslek kurslarını öneririm. Özellikler İşkur'a gözat, olmadı özel ve belediye kursları da olabilir...
https://www.iskur.gov.tr/isarayan/kursarama.aspx
- Kişilik & Karakter konusunda 619 cevap paylaştı.
+1 yılKac kilosun
04 Yorumla
Soran+1 yıl72 kg
- +1 yıl
Kendini kilolu buluyormusun peki boyum 1.80 falansa sikinti yoktur
Soran+1 yıl160 boy
- +1 yıl
Hee anladım kiz arkadasa ihtiyacin var senin
Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. asosyallik güzeldir
00 Yorumla
+1 yılÇirkinsin demek ki
00 Yorumlasağlık olsun