mahallenin bakkalına verdim manavına verdim kasabına verdim ha verdimde ne oldu gayette namusluyum namus bacak arasında değil beyindedir beyinde mahallenin esnaf teşkilatıda zaten beynimi değil bacak aramı şey yaptı haliyle ben gayette güzel anne olurum o arkadan veren bakirelerede taş çıkarırım heheeeytttt
Siz demeden ben yazıvereyim dedim hızlı ablalar. Yormayın kendinizi.11 Yorumla
Soran+1 yılyoo ben öyle bir şey demedim. namus kelimesini de kullanmadım. zaten kimseden de bu yaptıklarımı saklamadım. ben derdim ben nasıl dürüstsem erkeğin de bana dürüst olmasını istiyorum.
En İyi Cevaplar
artık yapmışsın olmuş.. kendi açından yapman gereken şey bunlardan bahsetmemek.. senin yaptığını bir çok kadın ya da erkek yapıyor.. cinsel isteğin fazla olabilir ama sen yine de kendine hakim olmaya çalış :))
01 Yorumla
+1 yılAferim iyi pok yedin erkek olsan sevdiğin kadinin bedeni başka bir erkek görmüş ne hissedersin? Geçmiş deyip geçme
01 Yorumla
Soran+1 yılhep bedenim toprak olacak diye düşündüm. bedenimi bu kadar sahiplenmedim. sonra herkes internetten televizyondan çıplak kadınları görüyor. hoşlandığım erkek benim bedenimi görmüş çok mu diye düşündüm.
- Kişilik & Karakter konusunda 959 cevap paylaştı.
+1 yılYaptığının arkasında durmanda güzel birşey ama sevdiğin kişiye bunlardan bahsetme
02 Yorumla
Soran+1 yılbahsetmiştim önceden. ben gerçekten dürüst biriyim. kötü biri olduğumu da düşünmüyorum aslında.
- +1 yıl
Hayırlısı herşeyin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Şahsen kalkmaz öyle bir karaktersizlik yapmaz dım. Yaptıkların evlenmeyecek isen düşünmüyor isen sana kalmış doğrusu yanlışı, ama evlenecek veya düşünüyorsan kabul edilebilir değil.
05 Yorumla
Soran+1 yılevlenmeyi düşünüyorum tabiki. ben söylerim bunları hayatımda olacak erkeğe. artık kabul etmeyecekse beni kullanmaya kalkarmı diye endişeleniyorum. çünkü sevdiğim zaman biraz doğruyu yanlışı düşünmeden hareket ediyorum.
Soran+1 yılama ben kendimi biliyorum ben kötü biri değilim. insanlığım ya da yaptıklarımla kötü biri değilim. hayatta amaçlarım var gayretim çabam var. üniversite mezunuyum bir işim var. yani gerçekten düşündüğüm zaman kötü biri değilim sadece hayatıma biri girdiğinde biraz kontrolü kaybediyorum
Soran+1 yıltabi ilişki bitince böyle kötü oluyor. ne bileyim işte.
Merak etme kadınlar her haltı yiyip gene de yalnız kalmayabilirler ;) talep doğrultusunda istediğiniz kadar kötü olun illa ki alıcınız olur
00 YorumlaHayatına alacağın kişi de muhtemelen az çok bunları yaşayan biri olacak. Kabullenememesi bencillik olur
017 Yorumla
Soran+1 yılerkekler böyle ama. beden de dahil her şeye sadece kendileri sahip olmak istiyor.
- +1 yıl
Hayır, bu sadece kendimizin sahip olmasıyla alakalı değil. Senin ilkin olmak bir erkek için çok kıymetli, göze çok masum geliyor o çocuksu masumiyetini ilk defa onunla kirletiyorsun bu bizim için çok değerli. Ama daha önce bir şeyler yaşadın diye de seni istememezlik yapmaz yani dar görüşlü biri değilse
Soran+1 yılniye kirletmek olarak görülüyor. sevişince niye masumiyet gidiyormuş gibi konuşuluyor. bana bu tarz şeyler garip geliyor.
Soran+1 yılben aynı benim. 18 yaşındaki halimden çok bir fark yok. onları yaptım diye ben değişmedim aynıyım.
- +1 yıl
Bence böyle bir şey mümkün değil. Onunla yaşayacakların daha önce yaşadıklarının tekrarı olacak? Aynı duyguları hissetmek mümkün mü, elbette değil. O masumiyet ilklere özel olan bir duygu bir his. İster istemez kirleniyor. Kötü bir şey olarak vurgulamıyorum sadece bizim açımızdan görülen hissedilen bu ama dediğim gibi kalkıpta sevdiğimiz kadından bu sebeple vazgeçmeyiz
Soran+1 yılaynı aynı şey değil herbiri çok farklıydı yani önceden öpüştün diye diğeriyle öpüşmenin bir anlamı yok ya da aynısı diye düşünmek yanlış. bir kere ben zaten tam hissedemiyorum. ilk öpüştüğüm zaman hiçbir şey hissedememiştim. hissedemediğim için biraz da üzerine gittim bu durumun. yani ben hayatıma giren erkeklerden çok etkilenmiş biri değilim.
Soran+1 yılkişiler farklı olduğu her ilişki farklı oluyor. yapılanlara odaklanırsan kötü düşün
lür ama ben kişilere odaklanıyorum.- +1 yıl
Anlattığın gibi hissettirmiyor işte bize, kabullenmemiz lazım bu konularda biraz sığ görüşlüyüz. Hatta ben bu görüşün bize yaratılış gereği bahşedildiğine inanıyorum kadına karşı çok farklı bir benimseme güdümüz var. Ayrıca ilişkilerinde bunları dürüstçe dile getirmen gerçekten takdir edilesi..
Soran+1 yılben hep söyledim ama söylediğim zaman erkekten şüphe duymaya başlıyorum yani söylemesem kendimi kaptırabilecekken söylediğim zaman kafamda bin tane soru işareti oluyor. kullanılmak istemiyorum beni sevmeyen birinin bana yalan söyleme ihtimali beni delirtiyor. ama yine de söylüyorum çünkü bu tarz şeylerden beni sevmeyecek hakaret edecek biriyle de birlikte olmak istemem. kabullenilmek isterim ama zorla değil.
senin kaç ilişkin oldu. belki yaşın arttıkça bu tarz şeylerin o kadar da önemli olmadığını anlarsın- +1 yıl
Küçük mü gözüküyorum, öyle sıradan bir çok ilişkim oldu, hatta sadece sevişmek için olan ilişkilerim de oldu. Sadece bir tanesi özeldi benim için, ve üzerine çok titredim bu her erkekte böyle oluyor ciddi olarak baktığımızda her zaman en derine iniyoruz. Emin ol söylemeyip şüphe uyandırırsan o zaman daha çok soğurlar, dürüst davranmak sana bir şey kaybettirmez, seni seven erkek seni geçmişinle yargılayamaz sana yalan söyleyemez
Soran+1 yılsadece sevişmek için ilişkilerim de oldu dedin ya merak ettim. birini gerçekten sevdiğinde ona sadık kalabilecek misin. yani gözün dışarı kayıyor mu. sadece merak.
Soran+1 yılbu da kadınların önyargısı. erkekleri sadık kalamayacak kişiler gibi görmek :)
Soran+1 yılyazınca ne olacak.
Gizli Üye(30-35)+1 yılBunları evleneceğin adama anlatırsan dürüst birisin kimseyi kullanmadım ben kullanmaya kalkanında farkettiğim an işini bozdum
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 627 cevap paylaştı. Simdi biriyle cikarsan bunlari. soylermisin onlari mi?
06 Yorumla
Soran+1 yılevet söylerim. söyledim de.
Soran+1 yılherkes söyleme diyor ama. ben de tam güvenemiyorum erkeklere ama ben yine de dürüstlük yanayım. söylediğim zaman otomatikman benim kötü biri olduğumumu düşünüyorlardır. yoksa tanımaya çalışırlar mı
Soran+1 yılben gizlenmek saklanmak istemiyorum. tamamiyle bilinmek ve görülmek istiyorum. erkek her şeyimi bilsin beni her şeyimle kabul etsin istiyorum aslında. yani kendimi iyi kötü gerçekleştiremedikten sonra ne anlamı var diye düşünüyorum.
sen kendine ve sevdiğin insana dürüst olduğun sürece ne yapmış olursan ol her zaman sevilecek bir insan olarak kalacaksın
00 YorumlaGecmisin bahsi hicbir zaman acilmamalidir.
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Hangimiz masumuz zaten
00 Yorumla
+1 yılGüvenilecek biri değilsin sebep fotoğraflar.
08 Yorumla
Soran+1 yılniye fotoğraflar. fotoğraflar nasıl güvenilmez yapıyor. o an o erkeklerden hoşlandım ve onları görmek istedim onlar da beni görmek istediler. ama hiçbirisiyle görüşmüyorum yani hayatımda biri varsa başkasıyla hiç görüşmedim
- +1 yıl
Ayrıntılar kulak arkası oluyor genellikle önemli olan fotoğraf atıp atmaman. Yaş kaç
Soran+1 yıl26 yaşındayım
- +1 yıl
Bu yasa kadar sadece fotoğraflarla mı geçindin bulusma cinsellik olmadı mı hiç
Soran+1 yıldediğim gibi kimseyle yatmadam öpüştüm sarıldım ama elleşme gibi şeyler oldu ama ilerisi olmadı. bakireyim yani. zaten kafamda soru işaretleri varken güvenmiyorken onu yapmam.
- +1 yıl
Erkeklerin yaşı kaç oluyor
Soran+1 yılnasıl yani. benden biraz büyüklerdir yaşıtım da vardı.
- +1 yıl
Amaçları kullanmak şüphen olmasın, başkalarına fotoğraf atıyorsa bana verir düşüncesi.
+1 yılSen iyi birsin kendi ne haksızlık yapma
015 Yorumla
Soran+1 yılneden iyi birisin dedin.
- +1 yıl
Seni tanıyorum çünkü
Soran+1 yılallah allah
- +1 yıl
Evet daha önce seninle konuşmustum
Soran+1 yılimkansız böyle bir soruyu ilk defa sordum burda.
- +1 yıl
Senin tarifine uygun biriyle sanal birşeyler yasamıştım sen olabilirsin belkı
Soran+1 yılboluda yaşıyorsun. o kişi ben değilim. benim gibi bir ton kız vardır.
- +1 yıl
Sanal da yaşadım boluda değil
- +1 yıl
Takip et beni
Soran+1 yılbolulu biriyle konuşmadım hiç ne sanalda ne de reelde o kişi ben değilim.
- +1 yıl
Ben aslen bursalıyım bu yeni hesabım :)
- +1 yıl
Çokmu azgın birisin sen acaba
Soran+1 yılbir daha yazma
- +1 yıl
Seni üniversiteli eğitimli kişilerin ikna etti soyundun resimlerini paylaştın ;)
Soran+1 yılbu tarz şeyleri anlayacak zekanın olduğundan şüpheliyim. ama yine de bir makale atayım.
http://www. journalagent. com/phd/pdfs/PHD-18480-RESEARCH_ARTICLE-GURSOY. pdf
Gizli Üye(36-45)+1 yılkaç yaşında yaptın onları peki
08 Yorumla
Soran+1 yıl22-23 yaşlarından sonra yaptım. lisede falan hiç erkeklerle konuşamazdım ben. aslında şimdi bile erkeklerle arkadaşlığım sıkıntılı.
Cevap sahibi+1 yılmerakın var birde isteklisin biraz sanırım dimi
Soran+1 yılaslında hayatımda biri yokken hiç istekli değilim. aklıma bile gelmez. ama biri girdiğinde kontrolden çıkıyorum biraz. aslında biraz da merak ediyorum bir şey hissedecek miyim diye.
Cevap sahibi+1 yılsenin gibi kızlar var evlenince kendin gibi biri olmassa çok zor olur evliliğin biliyorum
Soran+1 yılhep derim zaten umarım benim gibi biri çıkar karşıma diye. yaptıklarımla kötü biri olduğumu düşünmüyorum. cinsellikle de kafayı bozmuş değilim aslında. düşününce gerçekten sadece ne hissedicem diye bir merak var. yani hissetmek istiyorum sadece ve bakıyorum o kişiyle olacak mı diye ama olmuyor. orgazm bile olmadım mesela. acayip bir durum.
Cevap sahibi+1 yılçoğu evli bile orgazm olmaz yani erkeklerdende kaynaklı o durumlar farklı nasıl anlatsam sana özel olsa olurduda anlatırdım
Soran+1 yılözelden konuşmayalım. ben de işte uyum var mı diye bakmak için yaptım aslında birazda. aslında düşündüğün zaman çok büyük bir riskede giriyorsun erkeğin davranışına göre de nasıl biri olduğunu da kestirebiliyorsun. yani erkek bu durumu kullanıp bana zarar vermek istese erkenden gerçek yüzü ortaya çıkardı. sen kabuğundan hiç çıkmayıp çok iyi biriyim dersen ne kadar iyisindir ki asıl mesele böyle durumla yüzyüze kalıp bakalım kadına nasıl davranıyorsun asıl iyi olup olmadığını gösterecek şey bu bence. mesela kadın sarhoş diye istifade mi edeceksin yoksa kadını önemseyecek misin.
Cevap sahibi+1 yılişte onları anlatacaktım sana birkaç geçmiş şeyi anlatacaktım
Bu yaptıkların kabul edilemez
00 Yorumla
+1 yılBelki daha iyi vücut görmek istersen takip diyeyim
00 YorumlaHayır tabiki de gadasi
00 Yorumlaseks hastalığı
018 Yorumla
Soran+1 yılyoo hasta falan değilim. bakireyim bir kere. sadece foto attım. foto atmak hastalık da bakmak değil mi. herkes internetten bilgisayarlardan çıplak kadınlara bakıyor. siz normalsiniz ama ben hoşlandığım erkekle bunu yapınca mı hasta oluyorum.
Soran+1 yılhayır öyle görmüyorum. hayatı bundan ibaret de görmüyorum neye göre böyle diyorsun anlamıyorum. senin demene karşılık diyorum ki herkes çıplak resimlere bakıyor p*rno izliyor bu ahlaksızlık olmuyor mu diye soruyorum.
- +1 yıl
Ve kendini suçlu hissetmene gelince aslında ruhun bunu yapmanı istemiyor bedenin seni ele vereyor nefsin körelmiş bu konuda Buda çok Zayıf bir kişiliğinin olduğu göstergesi yeteri bir olgunluğa henüz erişememişsin kapalı bir kutunun içinde yaşıyorsun çık o kutudan çünkü senin doğruların senin en büyük yanlışın olmuş
Soran+1 yılnasıl böyle bilmiş bilmiş konuşuyorsun. stelik benim dediklerimi de dikkate almıyorsun. neyse sağol cevabın için bu kadarı yeter
Soran+1 yılevet o filmlerin ahlaksızlık olduğunu ben de kabul ederim. ama yaptığım şeyler bana ahlaksızlık gibi gelmiyor. kendimi kötü hissettiriyor çünkü nihayete ermedi bitti yanlış tercihlerdi. o yüzden kötü hissediyorum. ama ne seks hastasıyım ne de cinsellikle kafayı bozdum.
senin eğitim durumun ne bu arada. bu düşünceler hangi eğitim seviyesindeki birinin düşünceleri merak ediyorum.- +1 yıl
Dediğim doğru çıktı senin doğruların senin en büyük yanlışın kesin ve net konuşuyorum buradan yüz Kışı ile konuşalım senin psikolojinin bozuk olduğu kanaatine varırlar acil bir psikoloğa gözük bence çünkü senin yazdıklarını iyice okudum ne demek istediğini Anlıyorum ama sen hala birçok şeyi anlayacak bir olgunluğa erişememişsin bana Kalkıp Eğitimden söz ediyorsun ben hiç birşey bilmiyorum bu şekilde bilmediğimi kabul ederek yaşıyorum çok Öğrenmek istiyorsan ünüversite mezunuyum
Soran+1 yıleğitim durumu ve namusla ilişkili araştırmalar yapılmış al örnek makale.
http://www. journalagent. com/phd/pdfs/PHD-18480-RESEARCH_ARTICLE-GURSOY. pdf
ben burda bir şeyleri sorguluyorum ve anlamaya çalışıyorum. ama sen bana sürekli hakaret etme çabasındasın.- +1 yıl
Üç dört sayfa okudum burada anlatılmak istenen şey ataerkil toplumu yontmaktır erkek Egemen zihniyeti ilgili güzel bir araştırma yapılmış bir kadın gerçektende erkek denetimi baskısı Altın'da yaşamamalı dediğim gibi burada anlatılmak istenen namus kavramı Dürüstlük sadakat ve ahlaklı Olmaktır
Soran+1 yılu dönüşü yapmışsın?
Soran+1 yılbana seks hastası ve ruhen ahlaksızsın dedin sonra da haklı buldun çelişkili.
- +1 yıl
Ben Kalkıp kimseye çıplak fotomu atmadım benim değindiğim nokta burası sevdiğin ciddi düşündüğün sevgi ve sadakat kurduğun bir ilişkide tabikide karşılıklı olarak yapıla bilecek bir ihtiyaç boyutu taşıyor sen diyorsun ki erkekler bana çıplak foto Attı bende erkeklere çıplak foto attım artık kaç tane erkek ile çıktıysan bilemem bu ciddi bir boyut sen ruhen pişman olacak birşey yapıyorsun bu ahlak gerektiren birşey tabiki seviyeli bir ilişkin olursa ileriye taşıyacak bir düşüncen varsa sürdürürsün sen birisinden hoşlanıyorsun ve ilgin her zaman cinselliğe kayıyor seni neden HAKLI gördüğüme gelirsek sen içgüdülerine engel olamıyorsun cinselliğe karşı açlık çekiyorsun bunuda zamanla aşacağını düşündüm çünkü sen araştırıp Öğrenmek istiyorsun
Soran+1 yılkeşke şu açıklamayı en başta yapıp benim moralimi bozmasaydın. şu yazdıklarına hak veriyorum. ben de neden bunları yaptım diye sorguluyorum. ergenken hiç ilgi görmedim 22-23 yaşından önce erkeklerle konuşamıyordum. bunun patlaması gibi bir şey oldu sanırım. ya da erkeklerin bu kadar cinsellikle ilgilenmesi de beni ona itmiş olabilir. tabi en önemlisi de ben de bir şeyler yaşamak istedim. ama ilk üçünde hiç yüzyüze gelemedik bile. belki de yanıma gelsinler diye yaptım. ben de yanlış yaptığımı düşünüyorum. ama ben ciddiyetsiz yaklaşmadım aslında gelselerdi sorun olmasaydı sonuna kadar gidip evlenirdim de. her neyse öyle işte. insanlarla ilişkilerim de sıkıntılı. psikoloğa gitmeyi düşünüyorum.
Soran+1 yılbir şeyler hissetmeyi çok istiyorum onun da etkisi var. tam olarak aşık olduğumu hiç hissedemedim mesela. bu tarz şeyler yaptım ama beni pek etkilemedi. bu hissizlik de benim kafama çok takılıyor. gerçi yüzyüze gelemediklerim var. ama reelde tanıştığım görüştüğümde oldu. ilk öpüşmemde mesela hiçbir şey hissetmedim. niye böyle anlamıyorum. sanki kimseye karşı bir şey hissedemeyecekmişim gibi geliyor.
- +1 yıl
Psikoloğa gidersen sana Detaylı bir düzen hakkında program çizeceğinden eminim umarım karşına gerçek anlamda hoşlanıp sırılsıklam aşık olabileceğin biri çıkar istediğin hislerin oluşabilmesi için tam anlamıyla hoşlanman gerekiyor henüz tam anlamıyla hoşlandığın biri yok seni bu hale getiren Şey Belkide aşırı mastürbasyon yapmandan Kaynaklı elinden geldiği kadar Sabırlı olursan daha mutlu olursun ve gerçek hislerin ortaya çıkar çünkü mastürbasyon seni ilişkilerinden zamanla soğutur ve seni isteksiz bir hale getirir Bunun ucuda senin hislerine dokunur
- Kişilik & Karakter konusunda 461 cevap paylaştı.
+1 yılSen kaç yaşındasın
04 Yorumla
Soran+1 yıl26 yaşındayım
- +1 yıl
Senin yaşlarında bir erkek bir kızı kullanmaz. o ilişkiden ne beklediğini söyler. kız isterse bişeyler olur. bunun adı da kullanmak olmaz.
Soran+1 yılben evlenmek aile kurmak istiyorum. fotoğraf attım diye şimdi bunu haketmiyor muamelesi görmek biraz canımı sıkıyor. yani gönül eğlendirilecek biri değilim. o tarz şeyleri yaptım ama pek gönül eğlendirdiğim de söylenemez.
- +1 yıl
Ben aile kurmayı haketmiyorsun demedim ki. ayrıca yaptıkların normal bile karşılanır. çok büyütüyorsun bence.
Gizli Üye(25-29)+1 yılhayir
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılInternational Masterlik almis biriyim
Yabanci Üniversite bitirdim
5 Lisan konusuyorum
Sen hangi Üniversiteyi bitirdin`?
Soran+1 yılniye böyle dalga geçer gibi yazdın. eğitim durumuyla namus anlayışı arasında bir ilişki var mı diye düşündüm ve merak ettim.
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar