Ben özgüvenimi kaybettim nasıl toparlanacağım?

Çok sevdiğim biri var ve o da beni seviyor.Ama ben ona hayatı zehir ediyorum çok kıskanarak ve kontrol altında tutmaya çalışarak.Dün gece yine tartıştık.Arkadaşının sevgilisine mesaj atıp nerde o ne yapıyor diye sordum.Arkadaşı da sevgilisinin telefonuna bakmış ve mesajı okuduktan sonra benim sevdiğim insana göstermiş.Bizim kız arkadaşlarımız bizden habersiz birbirlerine ajanlık yapıyorlar diye ben daha o kızla yüzyüze tanışmadım.Telefonda tesadüfen tanıştık.Benim erkek arkadaşım onlarla birlikte çalışıyor.Bendeerkek arkadaşımın arkadaşının sevgilisini tanımıyordum ama hep bir arada olmalarından rahatsızdım.Sürekli araştırıp bulmaya çalışıyordum ne yaptıklarını.Aslında böyle düşünmem saçma o kızın erkek arkadaşı yanında ve beni de biliyorlar.Ama ben rahat durmadım içim bir türlü rahat etmedi.Ya bu kız evli boşanma aşamasında ve ordaki erkek arkadaşıyla yaşıyor.Tabi benim erkek arkadaşımda sürekli yanlarında.Neyse dün o kızla biz gizli gizli konuşurken yakalanınca bana çok kızdı.Bana yardımcı olan kızda benim yüzümden erkek arkadaşıyla tartışmış.Bana kız mesaj attı artık bundan sonra sana bilgi vemeyeceğim erkek arkadaşımla sorun yaşadım sen beni gereksiz yere kıskanıyorsun diyip arkadaşlığımızın bittiğini söyledi.Ben ne yapmalıyım ilişkimi tekrar yoluna sokmak için dün geceden beri konuşmuyoruz.Daha doğrusu onun telefonu kesik bugün ödemesini yapar ararmı bilmiyorum.Ama ben utanıyorum yaptıklarımdan ve aramaya korkuyorum
Ben özgüvenimi kaybettim nasıl toparlanacağım?