Dilimi bilinçli kullandığıma inanıyorum. Bu sebepten yanlış anlaşılmam belki ses tonumun söylediğim cümle ile uyum sağlamamasından kaynaklanabilir mesela. Ancak çok gelmez başıma. Sadece dün, söylediğime farklı anlamlar yükleyip, sorduğum soruya veya belirttiğim görüşe tamamen uzak açıklamalar yapan bir kadınla bir görüşme yaşadım. Ben birşey söylüyordum, hanımefendi "sanki buna karşı gibisiniz" diyordu, bende öyle birşey belirtmediğimi söyledim, bayan tekrar "söylediniz demedim yanlış anlamayın" dedi ama hâlâ kafasında çizdiği profilde, benim anarşistliğimde ısrarcıydı. Nazikce bir türlü anlaşamadık.
Kimsenin hakkımda ne dediği ya da ne düşündüğü çokda umrumda olmaz , iyi örnek olmak isterim sadece o ayrı. ama sevdiğim insanlara kendimi yanlış ifade edip onları hasbelkader kırmış olursam içim buna yanar işte. hep derim nolur bir hatam olursa yüzüme söyleyin , hatta hesap sorun ama küsüp gitmeyin alınmayın diye...
Evet sinirlerimi bozar yanlış anlaşılmak. Hele bu sitede çok var yanlış algılama problemi olan insanlar. Bir anda kafasındaki aptalca önyargıyla 180 derece dönenler nelerde neler.. Bununla yaşasınlar.
En İyi Cevaplar