Selamlar... Yanlış anlaşılmak sizi korkutur mu yoksa umursamaz mısınız?

Selamlar... Yanlış anlaşılmak sizi korkutur mu yoksa umursamaz mısınız?
En korktuğum şeydi. Özellikle “sevdiğim” insanlar tarafından yaşamak baya zor oldu.. Ama son zamanlarda yaşadığım bazı şeyler, sevdiğim insanlar tarafından yanlış anlaşılmanın çok da önemli olmadığını öğretti bana :)
yani artık yanlış anlaşılmaktan korkmuyorum. Çünkü ben ne kadar düzgün davranmaya çalışırsam çalışayım yine yanlış anlaşılıyor, anlaşılmasa bile kullanılıyor ya da ima ediliyor her neyse ya uzatmanın da anlamı yok korkmuyorum işte sjfjsjcjsj
Umursamam. Çünkü her zaman doğru ve net bi şekilde ifade ederim kendimi, eğer bir yanlış anlaşılma olduysa ben yanlış anlatmamışımdır, o yanlış anlamak istemiştir.
Yanlış anlaşıldıysam ve karşımdaki kişi doğru mu anladım tarzı bir soru sorup yanlışını düzeltmeden hemen soğuk yaparsa o kişinin zeki olmadığı çıkarımını yapıyorum ve otomatik olarak bendeki değeri düşüyor diyebilirim, Kısacası korkmuyorum.
Cevap
28Cevap
Hayır korkmam ve umursamam da çünkü beni tanıyan bilen bilir yani ben kendimi tanıdığım kişilere pek açıklamıyorum zaten bana inandıkları için yanlış anlamazlar. diğer kişiler de yanlış anlasa bile sadece gerçeği bir kez söylerim gerisi onlara kalmıştır yani inanmak zorunda değiller ya da beni yanlış anladılar diye bunu dert etmem.
İnsanlar genelde anlamak istediklerini anlarlar. Sen farklı bir şey anlatsan bile kafalarında senden duymak istediklerine yakın bir cümle kurduğunda hemen kendilerine göre yorarlar. Bende yapıyorum bazen, günler sonra başka bişey demek istediklerini anlıyorum.
yanlış anlaşıldığım oldu, kötü sonuçlara yol açtığı oldu ama artık şöyle düşünmeye başladım: yanlış anlamak isteyen her şekilde yanlış anlar, seni anlamak isteyen de aynı şekilde..
Bazı insanlar var hayatımda çok alıngandır. Çok değer verdiğim ve yanlış anlaşılmak istemediğim için kurduğum cümlelere çok dikkat ederim. Önemsemediğim insanları umursamam ama değer verdiklerim için yanlış anlaşılmak istemem.
Aman isteyen istediğini anlasın o öyle anladı diye ben öyle olmayacağıma göre düşünmek serbest😃
Öyle yapmasan nolacak o onu dedi bu bunu bana yaptı vs vs anca kendini yoruyon karşındakinin umrumda değil düşman sevindiriyon
Bazen nasıl anlarlarsa öyle anlasınlar diyorum, bazen önemsiyorum.
Evet korktuğum zamanlarda olur ama karsimdaki kişiye bağlı bu. Pek de önemsemediğim biriyse yanlış anlaması umrumda olmaz açıkçası.
Bir ara korkuyordum, artık umursamıyorum. Zaten herkes anlamak istediğini anlıyor.
Erkenden tecrübe ederek öğrenmişsin, bu büyük bir şans. Ben yıllar geçtikten sonra öğrenebildim.
Umrumda olmaz kim nasıl istiyorsa öyle anlasın
Ben anlatırım. Gerisi beni enterese etmez. İşine geldiği gibi anlamakta serbest...
Eskden korkardım. Şimdi hayır. Kim ne düşünmek istiyorsa düşünsün, nasıl anlamak istiyorsa ankasın. Boşuna dememişler anlatttıklaron karşıdakinin anladığı kadardır. Uğraşmak gereksiz…
Benim hakkımda Kimin ne düşündüğünü asla umursamam, yanlış insan yanlış anlar, ve bu beni alakadar etmez.. Benim değil kendi sorunlarıdır
Bazen korkarım iyi bir şey yapmak isterken bir şeyler ters giderse diye korkarım
Değer verdiğim insanlae tarafından yanlış anlaşılmak istemem sadece. Geri kalanını önemsemem.
Değer verdiğim birinin beni yanlış anlamasını hiç istemem.
Amaan onu mu dert edecem. İsteyen istediğini anlasın 😂
Konuya göre değişir ama genel olarak umursamam. Açıklama yapmak yorucu geliyor artık.
Sevdiklerime karşı korkarım. Onu açıklayana kadar uğraşırım..
Korkarım evet. Bu yüzden ona göre konuşurum.
yok be, hep öyle anlaşılıyom zaten, benim elimde olan bir durum değil, karşı tarafın işine öyle geliyor.
gerek yok elimde olmayan şeyleri kafaya takmaya.
Maalesef beni de tedirgin ediyor ve açıklama yapma durumunda kalıyorum , biraz galesiz olabilmek isterdim
En korktuğum şeylerden bir tanesi de bu
Korkmam ama böyle bir durum istemem
Doğru anlaşılmaktan korkarım. Çözülmek istemem
Bugüne kadar hiç doğru anlamadılarki
hiç korkmam. yanlış anlarsada karşımdakinin zekası bu kadar der giderim
Çok umursamıyorum
Evet haksızlığa gelemem
Isteyen istedigi gini anlasin
Korkmam
İster istemez korkuyorum anksiyete varda
Korkarım takıntılıyım da zaten
Yanlış anlaşılmak istemem kötü bir durum bence