Merhabalar Herkese 🌸

Bazen kendinizi, sırf yanlış anlaşılma veya anlaşılamama korkusu yüzünden dakikalarca açıklama yaparken bulduğunuz oluyor mu?
Merhabalar Herkese 🌸

Bazen kendinizi, sırf yanlış anlaşılma veya anlaşılamama korkusu yüzünden dakikalarca açıklama yaparken bulduğunuz oluyor mu?
Hayır korkmuyorum çünkü beni kim nasıl anlıyorsa anlasın bu beni ilgilendirmez hiç bir şekilde. ben sadece karşımda ki kişinin beni tanıyor mu yoksa tanımıyor mu ona bakarım. eğer bir kişi benim arkadaşımsa beni zaten yanlış anlamaz yani zaten durumu bana açıklar işte aslında şunu mu demek istemiştin gibisinden ya da beni yargılamaz. beni tanımayanlar da zaten istediğini düşünebilir onlara açıklama yapmak zorunda değilim herkes görmek istediğini görüyor bazen.
Var o biraz da çoğunlukla umursamayan yönümü güçlendiriyorum. Ben kendimi doğru anlattıktan sonra gerisi pek önemli değil.
Ben söylediklerimden sorumluyum, anladıklarından değil.. Yanlış anlıyorsa tamamen karşımdaki kişinin problemidir..
Teşekkürler DorothyBabe..
Normal şekilde anlatırım. Karşımdaki insan da durduk yere yanlış anlam çıkaracak biriyse hiç sallamam. Olması gerektiği kadarını yapıyorum genelde. Keyifli akşamlar..
Cevap
5Cevap
Korkmuyorum hatalarımla yüzleşip
kendimi sorgulayacak kadar aklım var
diğer türlü kim ne yapmış yapmamış
inanmış umrumda değil canları cehenneme
Hayır korkmuyorum.
Yanlış anlaşılmak hayatın doğasında var. :D
Korkmuyorum ya o kadar da değil. Yanlış anlaşılmayacak duruş ve tedbire dikkat ederim daima.
Hayır hiç korkmuyorum. Herkes kendi kapasitesine göre anlamak istiyor. Ne konuştuğumu gayet bilen birisiyim.
Tabi ki hayır herkes istediği gibi anlıyor ben doğru anlattıktan sonra kim ne anlamış çokta tın tın
Yok korkmuyorum zaten insanlar anlamak istediği gibi anlıyor
Evet 2 dakikalık mevzuyu bazen yarım saat açıklıyorum
Her zaman anlaşılıyorum 😑 ben Allah'tan başka kimseden korkmam
isteyen istediği gibi anlasın valla herkes herşeyi kendi işine geldiği gibi anlıyor
Yanlış anlayan düşünsün.
Hayır net konuşan biriyim kimse yanlış anlamaz
Umrumun kökünün kökünün kökünde bile değil😒
hayir
evet aşko
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?