Selammmmss 🎈
Yanlış anlaşıldığınızda kendinizi açıklama ihtiyacı duyuyor musunuz?
𝓢 𝓸 𝓼 𝔂 𝓮 𝓽 𝓲 𝓬

Denginiz değilim efendim, dengesizim...
Dostoyevski

Selammmmss 🎈
Yanlış anlaşıldığınızda kendinizi açıklama ihtiyacı duyuyor musunuz?
𝓢 𝓸 𝓼 𝔂 𝓮 𝓽 𝓲 𝓬

Denginiz değilim efendim, dengesizim...
Dostoyevski

Yooo.
Hiç korkmuyorum.
Genelde de yanlış anlaşılırım. İfade tarzım farklı gelebilir diğerlerine. Herkesin zeka seviyesine inip onlara göre konuşmak zorunda olduğumu sanmıyorum. Herkes kendi zekasına göre anlayıp ona göre değerlendirsin ben de içimden kahkahalarla bazen de dışımdan hiç utanmadan gülüyorum.
O kadar umursamıyorum ki yanlış anlaşılmış olmayı..
Bu bana değişik bir haz veriyor.
Baştan sona yanlış anlaşılsam ne olur ki:)
Otör benim kendi dünyamda…
Eskiden korkardım, artık korkmuyorum. Beni bilen beni yanlış anlamaz. Yanlış anlıyorsa aramızda büyük bir sorun var demektir o kişi paranoyaktir net...
Ah eskiden ne aptalmisim ne kadar boş yere yormuşum kendimi
Altın s. csan b. k bulaşmış derler
Tuttum bunu 👌
Tut kız 😇
Paralamayın kendinizi 💅🏿
Ohoo ben o kendini paralama işini çoktaaan geçtim 😃
Bende seni tutuyorum ozaman sosyetik kız 😉
☺️🖤
Eğer anlaşılmadıysam bir daha anlatırım eğer hala aynı tutum devam ediyorsa bir kağıda yazarım veeee... 😅 Yok ya ne kağıdı anlamazsa anlamasın daha napiimm
shsjshsj ben yazamadım, sen yazsaydın. 😃
O da doğru 😅
Ricalar ✌️
Cevap
36Cevap
Korkmuyorum. Sadece bazı kişilerle konuşurken yanlış anlaşılmak istemem.
Benim için değerli olanlara karşı kendimi açıklıyorum. Başkalarının ne anladığı beni ilgilendirmez
Yanlış anlaşılmaktan korktuğum tek bir konu var.
Hayır korkmuyorum
Yanlış anlaşılma korkum yok çünkü kendimi yeterince doğru ifade edebildiğimi düşünüyorum. Anlamak isteyen anlar her türlü.
Hıhımmm 😘
Değer verdiğim insanlara karşı yanlış anlaşılmaktan korkarım, bu durumu düzeltmeye de, çalışırım o beni doğru anlayana kadar. Eğer anlamamakta inat ediyorsa da daha da bir şey yapmam, ben anlattım o anlasaydı.
"Ne kadar anlatırsan anlat anlattıkların karşındakinin anladığı kadardır."
Hiç umurum dışı. Anlamak isteyen öğle güzel anlıyorki. herkesin işine nasıl geliyorsa öğle anlıyor o yüzden kendi çizgimi özümü koruyarak tavrımı koyuyorum ortaya afallıyan oluyor sonunda öğle güzel anlıyorki. Önemli olan kendimizi bilmek kendinize güvenmek asıl mesele bu
yazışırken çok oluyor bu çünkü harflerin kelimelerin tonu ya da duygusu yok bu başıma çok gelir özen gösteririm ikilem çıkarabilecek cümleler kurmamaya gayret ederim
Evet doğru. Mesajlaşırken gerçekten büyük sorun.
onun haricinde kişi karşındakinin anladığı kadar anlatırmış derim takılmam :)
Öyle daha bir kere anlatırsın zaten değer verdiğim biridir ki, anlatıyorsun. İnatla anlamamaya şartladıysa kendini hiç uğraşmayacaksın
kesinlikle anlama kıtlığı olan insan çok maalesef
Deger verdigim ve ifade seklimden dolayi beni yanlis anladiysa evet anlatmaya calisirim. aksi halde ugrasmam
Değmez. Ne yani sen değer veriyorsun karşındaki de değer versin biraz o sabit fikrini, kibrini kenara bırakıp anlamaya çalışsın.
Ama hani bazen bisey anlatmaya calisirizda aslinda öyle demek istemeyiz ya öyle dusun neticede hatalı olan benim onu kastediyorum.
En azından anlatmaya çalışıyorsun işte, yanlış anlamaya çokta müsait olmasın bence karşı taraf. Bu konularda acayip tahammülsüz oldum 😃
Öküz altında buzagi arayanlar hariç tabi
Ben tamamen soru işareti bırakmamak adına yaparim deger verdigim biriyse eğer
😌🎈 anlaşıldı
🌸
Ben karşı cinsle iletişim kurarken yanlış anlaşılmaktan çok korkuyorum. Ona ilgim varmış gibi algılarsa, bir davranışımı yanlış yorumlarsa, güldü benden hoşlanıyor mantığına bürünürse falan diye çok çekiniyorum. Onun dışında yanlış anlaşılmak çok sıkıntı değil.
Ben 😅
😎
Yok be niye korkayım? Ben anlattığım gibi anlatırım, anlamıyorsa karşı tarafın derdi… 😃
Korkuyorum aslına bakarsan ama herkes istediği gibi anlıyor. O yüzden çok da tın yani. 😂
Evet işte “herkes istediği gibi anlıyor” o sebepten çokta fifi 😃
Kendileri bilir güzellik. 😂
💁♀️ Aynen öyle
Açıklıyorum ama anlayan yok, bende yoruldum artık😒
Bende..
Yani evet o yüzden davranışlarımı konuşmalarımı cımbızla seçer akıl süzgecinden geçirir mantık çerçevesinde tartar söyleyip söylemiyeceğime ona göre karar veririm ki sonunda pişman olmayayım utanmayayım öyle 😄
Değer verdiğim bir insan tarafından olursa tabi ki sorun ederim. Düzeltmeye çalışırım.
Çalışma :D salla gitsin
Eskiden her türlü konu hakkında yanlış anlaşılmaktan endişe duyardım. Ama artık saldım. Endişe duymuyorum fakat yine de rahatsız ettiği konusunu da inkar edemem.
Kendimi açıklamıyorum son zamanlarda çünkü karşımdaki anlamak istediğini işine geleni zaten anlamıştır benim söylediklerim onun anlamak hoşuna gidecek şeyler değildir
Korkmuyorum cunku bazen kiciinida yirtsan bazi insanlar yanlis anlamak icin yer ariyor o yuzden korkmaya gerek yok seni taniyan ztn yanlis anlamaz
çoğu zaman evet. cümlelerimi genelde 2 3 sefer düşünüp kuruyorum insanlara karşı yanlış anlaşılmamak için.
Kimseye derdimi uzun uzun anlatacak kadar enayi değilim. Kim nasıl anlamak istiyorsa öyle anlasın. Umrumda olmaz.
Çöm afedersiniz s.. kimde olmaz.. isteyen herkes beni g.. tunden de anlayabilir. Önemli olan benim doğrum.
denginiz değilim efendim dengesizim güzel bak 😂😂😂 sadece değer verdiğim kişilerin beni yanlış anlamasından korkarım diğerleri çokta fifim ya
korkmuyorum. zaten her türlü yanlış anlaşılan biriyim ben, o yüzden no problem.
Korkuyorum tabii ki en çok korkuyor olduğu bir şeyler arasında yer alır
Artık korkmuyorum. Kim hakkımda ne düşünürse düşünsün umrumda değil
max 2 kişi hariç kimseye kendimi açıklamıyorum
asla korkmam yanlış anlıyorsa işine geliyordur
Kendimi ifade edebilecek kadar anlatıyorum yanlış anlar ise onun kötü niyeti
Çok korkuyorum.
Almış başını giden bir önyargı var.
Olmama ihtimalim var mı bilmiyorum.
Açıklayınca iyice anlaşılmaz oluyor en iyisi boşvermek 😂
Korkmak değil de alışkanlık olmuş.
Ama son bir kaç yıldır pek önemsememeye çalışıyorum.
Korkmuyorum.. “ Ben söylediklerimden sorumluyum, anladıklarınızdan değil”
Sessiz kalıyorum. Kim nasıl anlamak isterse öyle anlasın kimseye kendimi açıklamak zorunda değilim
Yanlış anlaşılıyorsam doğrusunu anlatırım. Korkum yok fakat olması gereken bu, doğru iletişim.
yanlış anlaşılma korkum yok. Yanlış anlaşılırsam doğrusunu anlatırım.
Yanlış anlaşılmak en çekindiğim iki şeyden biridir.
Kğöşn içi fesatsa o yanlış anlar ben kimseye yanlış birşry anlatmam
Yanlış anlaşılmaktan korkmuyorum, yanlış anlaşılırsam düzeltirim
Benim açıklamamdan kaynaklı bi yanlış anlaşılma olmadığına kanaat getirirsem , kendimi açıklamam. İstediğini düşünebilir konu benle ilgili değildir
Umurumda bile değil hayatımı başkalarının istediği gibi değil kendi istediğim gibi yaşıyorum
Önemsediğim insanlara karşı evet
evet kapımı kapatınca anneöler yanlis anlicak diye korkuyom
Anlaşılmayacak bir şeyim de yok ki.
Verdiğim değere bağlı 😜
Korkmuyorum nasıl istiyorsa öyle anlasın
Korkmuyorum herkes istediğini anlasın
Evet sürekli korktuğum ve sinir olduğum bir durum
Korkmuyorum çünkü kendimi anlatabiliyorum
İnsana göre değişiyor bu durum ☺️
Kişi ve konuya bağlı. Gerekirse açıklarım
Sinir oluyorum yaw sorma.
Hemde çok kez.