+1 yılYapmışlığım var, hastaydı ateşi vardı zaten. Arkadaşımdı normal. İnsanlık bu.
i.pinimg.com/.../...c80455899ae5acd7429a65a5f6.jpg00 Yorumla
En İyi Cevaplar
battaniye bile veririz de klası sarsılır hani kısa giyinmiş ya leke falan gelir diye kalın giyseydin birader derler adama...
02 Yorumla
Üşüyorsan düzgün giyinseydin, diyecek kadar delikanlıyim.
22 Yorumla
+1 yıl- +1 yıl
Ayfon deyip geçme 3500 TL deyip geç insanın yüreğine iniyor akskfkl
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
117Cevap
+1 yılSen ne kadar sey biliyorsan bil soylediklerin karsindakinin anlayabilecegi kadardir. Ben insanlara tum iyilikleri yapayim ama karsimdaki anlayissizsa ne fayda. Tabiki usuyen birine ceketimi veririm taniyim tanimiyim farketmez o insan bir Allah razi olsun dese milyonlardan iyidir.
00 YorumlaBen şimdiye kadar hep sordum ama şu naz yapma muhabbetine kızlar ilkinde almadığından, bende ikinciyi sormadığımdan daha hiç ceketimi bir bayana veremedim 😄
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 774 cevap paylaştı. Montumu vermisligim vardır insanın sevdiceginin tebessüm etmesi zaten delikanlı adamın içini ısıtır #Aşk bel altı değil bel üstü olur gönülde yatırmak gerek yatakta değil.!!
00 Yorumla
+1 yılSevgilim üşüyünce ben
https://i.hizliresim.com/mkQYWP.jpg00 YorumlaEvet o kadar delikanlıyım. Özdemir Asaf bu dizeleri söyledikten sonra terk edilmiştir, güzel seven herkesin yaşadığı bu buhranı siz yaşatmadan durabilir misiniz?
00 Yorumla
+1 yılBunun delikanlılıkla ilgisi yok.
Yani sadece sen değil bir erkek bile görsem çok üşüdügünü çeketimi verirdim. Ama her insanada verilmez çeket orası ayrı😄00 YorumlaHadi ama bu sicak havada da üşütecek ne var kalk bir bardak su içte kendine gel
Kafandaki deli soruları da bir kenara at ondandir ondan başka ne olacak00 Yorumla
+1 yılkalın giyinseydi kadın erkek eşitliği denilen bir şey var ben üşüyorum dedim mi hiç bir kız bana mont vermedi bende onlara vemrem banane
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kadının üstüne ceket atsan hamile kalıyor gibi deyimini olduğu ülkede üşüyene ceket verirken de çok dikkatli olunmalı bence :)
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 4,5b cevap paylaştı. 10 YorumlaT-shirtle yürüyüp montumuzu da astık omuzlarına zamanında. O omuzlarda başka elletirin dolaştığını öğrendiğimden beri hiçbir ilişkimde hiçbr kadına böyle şeyler yapmadım, yapmam da.
02 Yorumla
+1 yılceket vermek ne zaman delikanlılık oldu? çok üşüyorsa kalın giyinecek
233 Yorumla- +1 yıl
@perseid78 karşında ki insanı tanımadan idrak olayına girme aslında bunu bilecek yaştasın ama bazı şeyler bazı insanlarda sonradan oluşuyor işte. senin üşüyecek dediğin kadının atası çocuğuna örttüğü battaniyeyi silahların mermilern üstüne örttü delikanlılık o işte. kimse centilmen olmak zorunda değil ayrıca cimriliğin ne olduğunu da bilmiyorsun heralde
- +1 yıl
Sevdiği insanı önemseyen insan olayı centilmenlik olarak gorulmez düşünceli olmak yeterli. Ya sevmemissin ya da sevmenin ne demek olduğunu bilmiyorsun kimseyi tanımadan idrak olayına girmem ama az çok bir izlenim verir. Tavrin ve düşüncelerin de az çok belli ediyor gecmisteki şartlarla kiyaslamak doğru değil olayı ordaki çoğu şeyi yapmayan adamlar var sen kendini kiyasliyrmusun hayır ozaman geçeceksin o işleri ;)
- +1 yıl
@perseid78 dostum kullandığın kelimlerin anlamlarını bilmiyorsun o yüzden öğren sonra kullan çünkü hem bilmeyip hem fikri olan adam çok bayıcı oluyor. sanki beni senelerdir tanıyorsun sevip sevmediğimi öğrenmişsin gibi yapma :) izlenim dediğin iki cümleden çıkmaz ki bu izlenim olmaz megalomanlık olur senin yaptığın gibi. kıyaslamadığımı nerden biliyorsun? beynin o kadar açıksa arada ki bağlantıyı kurarsın diye düşündüm o zamandan günümüze diye ama marş yemedi :) sıkma canını olur öyle.
- +1 yıl
@perseid78 la baba sen ne anlatıyorsun delikanlıların hepsi toprağın altında yatıyor :) bilgisayar başında delikanlılık dersi verme gerek yok böyle büyük cümlelere. karşı tarafla bir alakası yok ayrıca ordaki konu bütünlük tarih bilgilerinde yanlış galiba neyse sen haklısın söylediğin herşeyde diyip konuyu traşlıyorum haklısın paşa sende haklısın :)
- +1 yıl
@perseid78 tepki küstahlığından oluştu terbiyesizlikle mesaj arasında ki şeyi aynı sanıyorsan sana ailenden hiç birşey geçmemiş demektir. yok ailen yoksa ve yurt çocuğuysan gel ben seni eğiteyim. bir insanın hakkında doğru düzgün birşey bilmeden konuşmak kişiliği hakkında konuşmak küstahlıktır birde üstüne kullandığı kelimelerin ne olduğundan haberi olmaması mevzuyu 3 e 5 e katlar
- +1 yıl
@perseid78 sen kitabı kapatmışsın o halde tebrik ederim aynen kaldığın yerden devam :)
- +1 yıl
@perseid78 üşüyorsa kalın giyecek cümlesi küstahlık öyle mi :) ben senin kişiliğin hakkında birşey söylemiyorum çünkü seni tanımıyorum tanımak da istemiyorum konu burda kapansın her cümlen birbirinden saçma ve sürekli kişisel birşey söylemen beni benden alıyor o yüzden seninle konuşmak isteyeceğim herhangi bir konu yok. kardeşim bak sana son kez söylüyorum kimse kimseye fedakarlık yapmak zorunda değil öyle olsaydı adı zorunluluk olurdu. ayrıca sen ceket verecek kadar düşünürsün ben o soğukta onu dışarı çıkarmamayı düşünürüm bunu örnek olarak söylüyorum kırk yıllık arkadaşım benim nerde ne yaptığımı bilmez sen kimsin ya hüküm verip duruyorsun azıcık ahlaklı olmaya çalış bu insanın kişiseline dil uzatmaktır idrakım var mıymış :)
- +1 yıl
Ben başından beri tek bir konuya bağlı kalırken farklı yerlere çekip alt etmeye çalışıyorsun benim dediğim şey incelik sen delikanlılık dan dem vurup eskiden yaşanılan şartlarda yapılan büyük fedakarlilikla kıyaslayarak yaptın yanlısı zaten tamam uzatmicam senin dogrun sana benim dogrun bana iyi geceler
- +1 yıl
@perseid78 yaşadığım yerlerin iklimlerini bilirim bunun için müneccim olmaya gerek yok birşey 2 kez oluyorsa öğreniyorsun sen gerideysen birşeye diyemeyeceğim :) sevgili benim, ceket benim bende diyorum ki vermiyorum seni burda bağlayan nedir?
- +1 yıl
Sen delikanliligi sadece o savaşta yapılan büyük fedakarlık olarak görüyorsun tek bir yerden bakmak olaylara doğru bakmani önler hata payını çok fazla olur bunu hayatın her alanında iyicr bir degerlendir sana göre delikanlılık sadece çok büyük fedakarlıklar cümleden o anlayisiliyor ve yorumlarında ki ısrarlarından da küçük incelikler de büyük incelikler kadar değerlidir benim nezdimde
- +1 yıl
@perseid78 konun başlığı delikanlılık farkında mısın? seni alt etsem ne etmesem ne sen kimsin değerin ne ederin ne bu bana niye haz versin? bir insana idrak vardır sanırım demen karşında ki insanı sinirlendirir mevzu bu yani kapiş?
- +1 yıl
@perseid78 iyice bir değelendir diyor hala tamam dostum değerlendiririm :)
- +1 yıl
@perseid78 helal sana diyorum ya sen kapatmışsın kitabı kaldığın yerden devam :)
- +1 yıl
@perseid78 tartışmak değil ki bu sen giydirdin ben sustum bunu kabul edelebilir birşey olarak gösterme şu konuşman reel de yüz yüze olsaydı 3. cümlenden sonra konuşuyor olmazdık o yüzden kendi bayramını da kendin kutla :)
- +1 yıl
Siyahın içinde tüm renklerin olduğunu unutma siyah sadece siyahtır dersen o siyahın anlamını basitlestirirsin :) benim dgerimi fikrimi hafife aldın oda sağlık olsun diyelim kimse kimseden üstün değil o konuda zaten bir skntim yok ama sen daha bir sert yazıyorsun neyse kırgınlık olmaz bu mübarek günde tatlı kapatalım
- +1 yıl
@perseid78 bak ya bak ya :) sana kırılmam için benim kalbimde veya aklımda birşey ifade ediyor olman gerekir böyle bir durum olmadığı için sıkıntı yok. senin değerin düşüncelerin beni hiç ilgilendirmedi ki hafife alayım kız soru sormuş bende cevap verdim atlayan sensin hala laf eden gene sensin. Allah seni hayatında bulunduranlara sabır versin :)
- +1 yıl
@perseid78 evet ahlaklı olmaya çalış dedim ama anlamadığın net
- +1 yıl
@perseid78 sus artık ya baydın
Kim olursa olsun düşünmeden verirdim. :) :)
00 Yorumla
+1 yılbence soru tinerci pıçağı çektiğinde gövdeni siper edecek kadar delikanlımısınız olmalı.
yoksa barış baba nın dediği gibi
kul ahmetin çeketi10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 361 cevap paylaştı.
+1 yılBir çok kez yapmışlığım vardır. Faydalı olabilmek huzur verir.
00 Yorumla Güzel testtir o ceket veriyosa delikanlı sadık insan eğer ısıtmak icin sarılıyosa kardeşim bise 😂
00 Yorumla
+1 yılCeketimi al derse yemin ederim titremeye başlar havale bile geçirebilirim yeter ki versin😂😂😂
00 YorumlaKonu așksa benden Daha delinkanlisi yok belkide Ben rastlamadim oyle bir adama
00 Yorumla
+1 yılÜşüyeceğini bildiği halde yanına ceket tarzı bir şey almayan türe kadın denir
00 YorumlaDegilim hazirlikli gelin banane la esit degilmiyiz 😂
00 YorumlaHediye diye geri vermedi sonra eski sevgilisinin üstünde gördüm bu kadar aç misiniz
00 Yorumla
+1 yılŞair ruhlu adamlar da güzel şiirler gibi geçmişte kaldı.
00 YorumlaCeketini verecek adamlar, ceketini erkeğine veren delikanlı kadınların yanındalar..
00 Yorumla
+1 yılistediğin ceket olsun ama dilersen farklı yöntemlerde var ısınmanın onlarıda uygulayabiliriz ;-)
00 Yorumla
+1 yılDelikanlılığı kadınların ölçmesi kadar saçma bişey yok ilk önce siz kadınlığınızın hakkını verin sonra konuşun. Kimse size bakmak zorunda değil.
00 Yorumla
+1 yılArkadaşıma bile diyorum, sevgilime mi demiyecem. :D
00 Yorumlahiç ceketim olmadığını fark ettim şaka bir yana kapıda asılı hırka var onu al :l
00 YorumlaSiz varya cogu centilmenligi hak etmiyosunuz... lafini ettiginiz centilmenlik sizde sifir...
00 Yorumla
+1 yılYok öyle biri hep yalan onlar herkes kendi g*tünü düşünür olmuş
00 YorumlaOnu hakkedecek bir kız lazım ki delikanliligimizi gosterelim
00 Yorumladelkanliyim ulen...🔪🔪🚬🚬
gel ben ceketimi veririm.😂😂00 Yorumlaüşüyorsan ceketimin ondan tarafını kaldırıp gel sokul diyecek kadar delikanlı yım
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Diyebılırım. De tek bir hareketle delikanlıgı olduguna nasıl karar verdın.
00 Yorumla
+1 yılŞüphen olmasın insanlar çok profesyonel dağlar değerler ama delikanlı değiller ceket felan çizgisi olamaz 😏
00 YorumlaÜşüyorsan söyle sevgili bir kat daha fazla severim seni
00 Yorumla
+1 yılNe ceketinden bahsediyon ya 6 tane polarim gitti 😢😢
00 YorumlaUsuyorsa gitsin kendine mont alsin Allahim her yer fakir kayniyor ya.
00 Yorumla
+1 yılHayır üşüdüysen canımı yakabilirsin diyecek kadar delikanlıyım
10 YorumlaDelikanlı degil, düsünceliyim ama tabii deger verdiklerime karsı.
00 Yorumla
+1 yılÜşüyorsan üstünü sıkı kalın giyinseydim derim dedim ceketimi de verirdim ama lafta carpardim
00 Yorumla
+1 yılGit yatağına yat çek yorganı üstüne çeketimide rahat bırak benim 😂😂
00 Yorumlaburada ceket zamanı gelmesi için en az 3 ay var, lazımsa al
00 Yorumla
+1 yılCeketini veren biri olsa üşürdüm. :D
01 Yorumla"Ömrümü yak ısın." diyecek kadar delikanliydik. Yaktı...
00 Yorumlanerdesin geleyim ceket getiririm istemezsen battaniye bile yani
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 26,3b cevap paylaştı.
+1 yılBelki. Kanım bozuk benim deli mi değil mi belli değil
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılZaten genelde üstümde tişört bile olmuyor, cıbıldak geziyorum. Ceketi bulabilirsen al giy 😄
00 Yorumla
+1 yılUlan ben bir kere verdim ceketi dondum ya , ama buna deydi o beni bakışlarıyla ısıttı
00 Yorumlaceket fabrikasını satın alacak kadar ormanları sırf ısın diye yakacak kadar yeterli mi
00 YorumlaÇok şukür ama onu hicbir zaman soylecek layık bir kadin bulamadim
00 Yorumlag. tümdeki donu bile veirrim sevdiğim insana :D
10 Yorumlaonun kralını yapacak adamlar da vardır
00 Yorumla
+1 yılBen kendi ceketimi yanımda taşıyorum :)
00 YorumlaÜşüdüysen canımı yakabilirsin
00 Yorumla
+1 yılSenin ceketin bana küçük gelir delikanlı. 😂
00 YorumlaHerkeze vermem ben ceketimi...
00 Yorumla
+1 yılbende üşüyorum. vermem..
00 Yorumla
+1 yılceketle delikanlılık olsa herkes delikanlı olurdu
00 YorumlaÇekerim yoksa bile sarılır ısıtırım.
00 YorumlaÜşüyorsan demem direk ceketi giydiririm sen düşün
00 Yorumla- Devamını Gör (92)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne