üşüyen sevgilinize ceketinizi verecek kadar delikanlı mısınız? 🥹Sana gitme demeyeceğim Üşüyorsun ceketimi al Günün en güzel saatleri bunlar Yanımda kal Sana gitme demeyeceğim Yine de sen bilirsin Yalanlar istiyorsan yalanlar söyleyeyim İncinirsin. Sana gitme demeyeceğim Ama gitme, Lavinia Adını gizleyeceğim Sen de bilme, Lavinia
Ay bir erkek gördüm böyle çok hoşuma gitti o davranışı. <3 - Bir otele konaklamaya gitmiştim. Yanında ki kız arkadaşı titremeye başlayınca ceketini çıkardı kıza giydirdi ve iki omuzunda sıkıca kendine çekip yürümeye başladılar.
- Ay ne tatlıydı o an ya. Kıza dedim içimden ''Ne harika birini bulmuşsun''
Yok ben "üşürsün, ceketini de al" diye düşünecek kadar ön görüsü yüksek bir insanım 😄 Romantizm yapacağız diye sağlığımızdan olmayalım yani. O kadar da 18. yy romantizmine sahip değilim 😄
Yani centilmenlik değilde😃 ben veririm ceketimi hem alıştım zaten -12 ye kadar pek üşümüyorum isterse alsın soğuğu çok hissediyorsa beni etkilemiyor zaten
Öyleyimdir. Centilmenliğimizi kimse sorgulamasın ama bunu da her konuştuğum kıza yapmam. Gerçekten sevdiğim ve duygularıma ciddi anlamda karşılık veren birine yaparım. :)
Üşüyorsam ceketimi vermem. 😃 Hasta olunca sanki çok bakan olacak. Hava soğuksa çıkarken üzerine sıkı bir şey giyinsinler. 🤣🤣🤣 Centilmen olacağım diye neyse. 😃
Dert etme gel yahu Canımı o kadar yaktın ki. Isınırsın Bunu da bir şair söylemiş Ve evet sevdiğim kadın için üst sınır yok bende ceket neymiş aklımı da yanında promosyon veririm ben
Çok kez yapmışlığım vardır, yağışlı havalar dahil. Kadını kaldırımın iç tarafından yürütmek, arabaya binerken kapısını açmak, sevdiği şeyden tabakta kalan sonuncuyu ona bırakmak gibi...
Ben bir kere öyle bir centilmenlik yaptım soğuktan havale geçirip 3 gün hastanede kalmıştım 🤣
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Biliyorum desem yalan olur. Gerçekten bu soru karşısında kararsız kaldım. Gsj Benden cevap çıkmadı. Başkalarına sormak daha iyi olur. Hatta cevap bulursan bana da yaz merak ettim 😄😄