Moda & Stil Tarz için üşümeye katlanır mısın? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Soğukta kısa giyer, sıcakta kalın giyer misin Güncellemeler+1 yıl Güncel Tarz için üşümeye katlanır mısın? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 31,7b cevap paylaştı. Biraz katlanırım 0 0 Yorumla
ExtraBigCockk Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Katlanırım diyecem de kış aylarında hiç üşümüyorum ki. Ne atlet giyerim ne boxer. Bu yaşıma geldim iç çamaşır hiç giymedim. O yüzden mevsim etkilemiyor beni pek 😁 0 0 Yorumla
aimira Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl canım mıyım ben? Niye öyle bişey yapayım iki ucu oklu dernek.Kışın hipotermi yazın hypertermi mi geçiriyim? Bence aptallık. 0 0 Yorumla
cheekystaff Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Moda & Stil konusunda 456 cevap paylaştı. soğukta ince giyerim de, sıcakta kalın asla giymem. ben hep ince giyinirim zaten. sıcaktan nefret ederim. 0 0 Yorumla
__Icârus Takip Et Bilge Yaş: 109 , eic 99% +1 yıl Lahana gibi kat kat giyinirim gerekirse ama asla üşümeye gelemem 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Tabikide ASLA.. Gidipte bi tarz icin hastalanamamm.. Hangi slk yapiyosa deli dir valla 0 0 Yorumla
Gothroc Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Üşümeden de gayet güzel tarz oluşturulabilir yani. 0 0 Yorumla
Lobellia Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 400 cevap paylaştı. Hiç katlanamam. 0 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Moda & Stil konusunda 3,7b cevap paylaştı. Yok. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Biraz katlanırım
Katlanırım diyecem de kış aylarında hiç üşümüyorum ki. Ne atlet giyerim ne boxer. Bu yaşıma geldim iç çamaşır hiç giymedim. O yüzden mevsim etkilemiyor beni pek 😁
canım mıyım ben? Niye öyle bişey yapayım iki ucu oklu dernek.
Kışın hipotermi yazın hypertermi mi geçiriyim? Bence aptallık.
soğukta ince giyerim de, sıcakta kalın asla giymem. ben hep ince giyinirim zaten. sıcaktan nefret ederim.
Lahana gibi kat kat giyinirim gerekirse ama asla üşümeye gelemem
Tabikide ASLA.. Gidipte bi tarz icin hastalanamamm.. Hangi slk yapiyosa deli dir valla
Üşümeden de gayet güzel tarz oluşturulabilir yani.
katlanmam
Hayır.
Bazen evet 😂
hayır
Hiç gelemem
Aklımı o kadar kaçırmadım
Hayır.
Hiç katlanamam.
Yok.
katlanmam
Dayanamam
sen misin bu