Bıktım artık yaşamaktan yoruldum bu haksızlıklardan hayattan herkes beni küçümsüyor tek hayalim okumak, neden ben kime ne yaptım?

kimse sevmiyor beni ama bu umurumda bile değil sadece küçümsemesinler beni insan gibi konuşsunlar beni incitmesinler artık konuşacak kimsem yok annemle bile doğru dürüst konuşamıyorum kavga ediyor babamlada hep kavga ederdi oysa babam pırlanta gibi bir insandı kalni pırlanta gibiydi zekide bir adamdı dürüsttü hemde çok beni hiç incitmezdi şimdi konuşacak kimsem yok konuşmaya kalksam anlamazlarki soluğu hep babamın mezarında alıyordum eskiden yaşıtlarıma bakınca onlar mutlular herşeyleri var bazı özellikleri karakterleri olmamasına rağmen oysa benim ya Allaha şükürLER olsun bana herşeyi vermiş tek bir özelliğim vardı o da saf olmaktı ama aptal değilim kendimi biliyorum insanların ne düşündüğü umrumda değil ve isterse iftira atsınlar ahlaksız desinler herşeyi Allah bildiği sürece umrumda bile değil annem bana hep hakaret ediyor bana hiç güvenmiyor tek hayalim vardı mutlu olmam için o da istediğim o üniversiteyi kazanmak çok istiyorum ama beni göndermekten korkuyor oysa bu son fırsatım istediğim hiçbişeyi yapamıyorum çok güçlü bir kızım ben küçükkende öyleydim babamı küçük yaşta kaybettim evet kötü şeyler yaşadım ondan sonra ama hep güçlü oldum sadece insanlar acımasızdı sorun bende değildi bunu biliyorum ve zeki olduğumuda biliyorum lisede derslerim çok iyiydi geçen sene sınava giremedim bu senede istediğim puanı tam alamadım istediğim üniversite için yoksa bazı iyi bölümlere yetiyor ben hukuk okumak istiyorum annem okuyamazsın çünkü sen aptalsın diyor tanıdığım bir komşuda akrabalarım dersen onlar ikiyüzlü çoğu onların hakkımdaki düşüncelerinide biliyorum hissediyoum ve herkesin. herkesten nefret ediyorum incinmekten yoruldum artık komşumuz doktor olacak onu kazanacak halin yok ya diyor neden diyorum çünkü o kadar zeki değilsin akıllı değilsinde ondan diyor oysa bilmiyorlar hiçbişey lisedeyken derslerim çok iyiydi ben masum kalabilmek için herşeyi yaptım babamın o küçük masum kızı olmak öyle kalmak için ama onuda beceremedim
Güncellemeler
+1 yıl
eski çıktığım o piçin sözlerinin hiçbirinide ben haketmedim o davranışları ya insan alamaz mı bir erkek bunu kızın karakterini kim olduğunu neden ben artık safta değilim dikkatli olmayı öğreniyorum işte bu hayat neden bu kadar kötü acımasız insanlar ve erkekler zamanında bu kadar iyi olursan acı çekersin demişti ve senin gibi kızlar kalmadı başka biri, ben artık safta değilim dikkatli olmayı öğreniyorum işte bu hayat neden bu kadar kötü acımasız insanlar ve erkekler diğer kızlarla kıyaslıyor o
Güncellemeler
+1 yıl
diğer kızlarla ve kuzenimle kıyaslıyor annem beni tövbe ben onlar gibi olacağıma... oysa ben onlar gibi olacağıma tövbe ya onlar zeki erkeklerle gittiği için mi samimi olduğu için ya ben ben hayatımda tek kişiyle çıkmıştım oysa neyse seni başka yere yollarsam sana tecavüz ederler kötülük yaparlar diyor bir tane tanıdığım yaşlı ama çok iyi zeki bir insan bir amca o da bana güvendiğini söylerdi ve bir teyze güzel kız olduğumu neyse bunun önemi yok,
Bıktım artık yaşamaktan yoruldum bu haksızlıklardan hayattan herkes beni küçümsüyor tek hayalim okumak, neden ben kime ne yaptım?