Uğradığım iftira ve yaşadığım haksızlıklar yaşama sevincimi yitirdi , yaşamaya nasıl devam edebilirim?

Sürekli aynı şeyleri yazıp, çizip konuşmak istemiyorum. Ama içime attıkça psikolojik sorunlarım daha da artıyor. Yaşadığım kötü olayların hiçbirini hazmedemiyorum. Artık dayanamayacak seviyeye geldim. Özenilecek bir hayatım var ama beynimde ki düşünceler ile daha fazla baş edemiyorum.

Konu halam ve amcam tarafından İftiraya uğramam. Olmayan sevgilim ile evde buluşmuşum diye iftiraya uğradım. Attıkları iftirayı akraba içinde yaydılar. Size yemin ediyorum halamın dört kızının e*skorttan hiçbir farkı yoktu. Amcamın eşi de amcamı aldatıyor. Yani bu kadar namussuz olup , kirli bedenlerine bakmadan iftira ile beni karalayıp dillere düşürtmelerini daha fazla kaldıramıyorum. Onların yaptığı günahların, ayıpların çeyreğini yapmadım ama konuşulan ben oldum.

Kendimi savunuyorum, hepsinin günahını yüzüne vuruyorum. Ama yine de bu insanlara karşı galip gelemiyorum. Yaşama sevincimi yitirdim.

Uğradığım iftira ve yaşadığım haksızlıklar yaşama sevincimi yitirdi , yaşamaya nasıl devam edebilirim?