"Kusur arıyorsan, tüm aynalar senin" demiş #Mevlana Sizin kendinizde kusur olarak gördüğünüz ama başkaları tarafından bir kusur denilemeyecek kadar gözünüzde büyüttüğünüz kusurlarınız var mı? Peki siz kusurlarınızı seviyor musunuz? #BirTutamAşkk #Kusurlar
Kimse 4/4'lük değildir! Kusurlarınızı seviyor musunuz?
Herkes bilir, kalpten önce kusurlara bakıldığını... kusursuz insan yoktur yeterki kusur bulmak istesin karşımızdakiler bulur çıkarırlar en ücra yerlerden... insanlar ne zaman kusurlarını kabul ederse işte ozaman kusursuz olmaya başlar... Keşke insanlar güzellikte kusur bulacaklarına kusurda güzellik bulsa bak ozaman herşey çok daha güzel olabilir :)
Kusur olarak görmüyorum, daha doğrusu bu konu üstüne kafa yormuyorum. Toplumun geçmişten günümüze süregelen aralıkta bazı genellemeleri sonucu oluşan nüanslar bunlar. Tıpkı sözlükleri oluşturan kadim çağların bilgelerinin, bu kelime bu anlama geliyor deyişi gibi.
bacağımda örümcek sokması izi var ben bunu kusur olarak görüyorken kimse öyle düşünmüyor. bide bir ara fotoma shop yaptım sahte insana benzedim insanın kusurlarıyla güzel olduğunu anladım
Baştan aşağı kusurum zaten kuzum , Allah'ın lütfedip yarattığına sözüm yok haşa , özüm için diyorum. herkes kendi kusuruna baksa karşıyı göremez bile bitanem :-) <3
""Keşke insanlar güzellikte kusur bulacaklarına kusurda güzellik bulsa bak o zaman herşey çok daha güzel olabilir" demiş arkadaşlardan biri... Bu soruya verilecek en güzel cevaplardan biri de bul olsa gerek kuzum 😊
Kusurları algılamak onları kabullenmeyide gerektirir. Kusurun kabulu özneyi kusuruyla arzulamayı öğretir. Kusuru arzulayabilmek saf mutluluğu, tatmini getirmeye yardımcı olur. Kusurları sevin, onlar sizi eşsiz yapar.
Seviyorum tabi benden daha önemli bir kişi var mı bu hayatta. Hem kusurlarım benim farklılıklarımdır. Önemli olan kusurum var diyerek hiçbir nen yapmamak değil. Düzeltilebiliyorsa düzeltmektir
En İyi Cevaplar