Babaanneme karşı nasıl davranabilirim?

Arkadaşlar babaannem annem gelin geldiğinden beri bizde kalıyor ve 92 yaşında. Zamanında anneme çok çektirmiş, bizi de döverdi, yediklerimizi sayardı. Neyse şimdi yaşandı tabii biz Allah rızası için bakıyoruz. Yürüyemiyor bile ve babam dışındaki çocukları ayda yılda bir uğrayıp bir şeyler alıyorlar sadece. Son zamanlarda unutkanlık başladı babaannemde yemek yiyor, yarım saat geçmeden yine istiyor. 1 saat içinde 3 ekmek yedi yani düşünün, sağlığından korkuyoruz vermiyoruz çok yedikten sonra. Bu kez de bana bakmıyorsunuz diyor, zaten her şeyi de yemiyor ya et olacak ya da eski yemeklerden. Özellikle son birkaç haftadır bana taktı kafayı, ben seni büyüttüm sen bana bakmıyorsun diyor. Halbuki annem anlatıyor ben bebekken bile ağlatırmış beni. Bu arada benim 3 kardeşim daha var, evde en çok ben zaman geçiriyorum doğal olarak en çok ben bakıyorum, annem ve babam da akşam geliyorlar eve. Ama bana düşman oldu, su istiyor ben verince tek kelime yok, başka biri verince dualar ediyor. Bir de sürekli söyleniyor "üff, püff, emeklerimi yediniz" küfür, hakaret yani akınıza ne gelirse. Az önce yine başladı gücüm olsa seni sandelyeye bağlar etlerini lime lime ederim dedi. Ben de dayanamadım artık ben olmasam akşama kadar suyunu verecek insan yok, nankörsün dedim. Sonra sustu, amcanı ara beni alsın götürsün dedi halbuki istemiyorlar onu, bizden başka bakan yok. Nasıl davranacağımı şaşırdım artık eskisi kadar sabırlı olamıyorum.
Babaanneme karşı nasıl davranabilirim?