Anneme karsi nasil davransam?

Arkadaslar dun annemle fena kavga ettim. Biz esimle kirada kaliyoruz 2 aydir. Annem de yanimda cunki kendisi hasta yanimda kalsin istedim. Bu 2 ayda esimle bazi kavgalarimiz oldu. Ondan sonra annem esimle konusmuyor. Buna karisamam kendisi bilir ama Allahin her gunu annem evde esimin arkasindan konusuyor, hem sövüyor, her seyine karisiyor. Ustelik 7 yasli oglumun yaninda yapiyor. Esimin her yaptigina bir laf. Yerli yersiz hep esimin konusunu acip agzina geleni soyluyor. O kadar ki ben esimle gece disariya ciksam hep ariyor nerdesin, niye gec geldin falan. Sanki sevgilimle disariya ciktim. Gunlerdir sesimi hic cikarmadim. Nihayet dun patladim. Dunden onceki gun de tartistik zaten ama dun daha fenaydi. Ben sinir hastasiyim nerdeyse gozum kimseyi gormuyor. Agzima geleni soyledim. Cunki soyledikleri cok agirima gitdi. Birde yine kendisini hakli gordu, alindi. Bu sabah ozur diledim ama gitti annem affetmiyor. Kendim kirik olsamda yine ozur diledim ama olmadi. Sizce haksizmiyim ben? Ne yapmam gerekir?

Anneme karsi nasil davransam?