Anneme nasıl davranmalıyım?

Merhaba arkadaşlar başlıktan da anlaşılacağı üzere annemle anlaşamıyorum. 27 yaşındayım 2 senedir evliyim bekarken de hiç anlaşamazdım simdi de anlaşamıyorum. Ben ne yaparsam tersini yapar ben istersem tersini söylee ben neyi beğenirsem başka bisey beğenir. Beni çok iyi kullanır ihtiyacı olduğunda mutlaka arar gel temizliğimi yap gel hastayım yapamıyorum. Bekarken evin işi yemek temizlik çamaşır ütü aklınıza gelecek hersey bendeydi. Hatta ve hatta evin erkeği de bendim faturaları dahi ben yatırırım sorumsuz bir babam vardı ne borçtan haberi vardı ne faturalardan. Evlendim yuvami kurdum yine aynı davranıyor ben annemdir hakkidir diyorum ses etmiyorum ama ben ne kadar susarsam o kadar tepeme biniyor. Bisey desem çocuk gibi alınır trip atar surat asar. Ya evlendikten sonra gereksiz harcama yapmayım diyorum birikim yapayım diyorum ona bile laf sokuyor burada niye yapmiyodun kocaya gidince birikim yapmaya kalktın diyo. Bekarken asla gereksiz alışveriş yapmazdım verdikleri harcliklarla çeyiz yaptım onu diyo bana. Belki anlattıklarım size basit geliyor ama inanın dayanılacak gibi değil çok mutsuzum evliligime bile karışıyor demediği laf kalmadı eşime de aynı ben ne yapayım siz olsanız ne yaparsınız fikir verin Allah aşkına :(
Anneme nasıl davranmalıyım?