Bu deyişi hepimiz duymuşuzdur lakin ne kadar doğru olduğu önemli. Görünüş insanları bazen yanılta biliyor içini bilmek mesele boşuna dememiş büyüklerimiz insan koynunda yattığı kişiyi bile tanıyamıyor kaç seneler geçse bile.Anneler, babalar evlatlarını bile tanıyamıyor yaptıklarına şaşırıyor bu benim evladım mı diyor. Peki gerçekten bir insanı nasıl iyi tanıya biliriz?
Birini tanımak istiyorsan onla yola çık demişler. Doğru demişler. Doslar tartışırlar arkadaşlar abi kardeş hatta anne ve Papa'larla bile tartışmalar olabiliyor. Bu kimseyi tanımak icin yeterli olduğunu sanmıyorum.
bende onu diyorum ya 😄 birini tanımanın en iyi yolu onla yola cıkmakmiş. şahsen tastik ettim onayladım. Gerçekte kim olduklarını gösteriyorlar. UZun zamandır tanındığını sandığındaki biri bile olsa.
Her yönüyle deneyebilirsin yegenim ama; benim tecrübem biraz farkli. Sinirlendiginde kendini durduramadi; yolculukta stresli olabilir. Gercek yüzünü kamufle edecek bahane cok yani. Hani derler ya : iyi gün dostu: bir kisiyi muhtac oldugunda anlarsin bence. Esin ; sevgilin mi? Sensiz yasayamam de Dostunmu? Yardimina ihtiyacim var de Iste o zaman gercek yüzünü görürsün. Sanirim biraz sert yaklasim oldu ama; benim tecrübem bu inan. Karsidakini durduracak tek sey seni kaybetmek korkusudur. yoksa klavye kahramanligi yapmak kendini dürüst göstermek iki yüzlüler icin sandigimiz kadar zor degildir. Umarim öylemesine sormussundur. Iyi geceler dilerim sana yegenim benim
Onu izleyerek iyi tanıyabilirsin yaptığı hareketleri bişey söylediğinde nasıl tepki veriyor iyi veya kötü bir haber verdiğinde ya da bişey söylediğinde nasıl tepki veriyor ya da nasıl sinirleniyor kızıyor filan bunları bildikten sonra ya da izledikten sonra her hareketini kestirirsin söylediği sözün aslında ne anlamda söylediğini bile anlayabilirsin ( ama ne kadar tanırsan tanı sana gösterdiği kadar tanırsın )
Bizzat başıma geldii için biliyorum 5 senelik sevgilimi söylediği sözden nedemek istediğini yaptığı hareketten ne anlatmk istediği bakışından gülüşünden sözünden herşeyi anlardım ama 5 sene sonra daha bilmediğim özellikleri çıktı be ayrıldık yani bana gösterdiği kadar tanımışım
Zaman değil gerçekten insan sarrafı olmak gerekiyor buda bir sanattır ben artık alıştım kimin ne bok olduğunu konuşmasından hareketinden çözüyorum konuşmayı kesiyorum hemen
aaa içinden canavar çıktı dermişim😂😂😂😂😂 yooo hiç şok olmam mesela.. direk anlamaya çalışırım patlamanın sebebini biriktirdiğin bikaç sıkıntı mutlaka vardır diye 😉😉
yanii bizde insaniz dahaa cagridayken hic unutmam gece vardiyasinda ben iyi gunler falan diye karsiladim abone diyoki iyi aksamlar olmasin o ben guldum duzelttim 😂 adam diyoki anaa guluyomus bunlar gulebiliyomus valla cok sasrdim hep ciddi hep ciddi diyo. d
Bir insani tanımak istiyorsan onu sinirlendir. Sinir agzinda zaten agzindan cikanlar onun karakteridir. Sakinligini koruyamazsa zaten o insani hayatinda kabullenme, bide soruda foto gerçekten guzelmis.
Tam olarak öyle olur şahsi fikrim bir insanla tanıştığınız anda tanıştığınız kişi genelde gözünüzü boyamak için olmadığı biri gibi davranır, ya da olmadığı biri gibi davranmasa bile var olan özelliklerini abartarak karşıdakine aktarır iyi bir izlenim bırakmak için uğraşır vs. ama samimiyet oluştuktan sonra herhangi bir tartışma ortamında asıl karakterini kişiliğini analiz etmek yani onu tanımak daha kolaylaşır psikoloji eğitimi aldım daha önceden buna dayanarak bu çıkarımı yapıyorum.
Bir insani iyi taniya bilmen icin zaman gecircen zaten nasil biri olduğu cikar mesala biz erkeklerde kendimde görmüşüm bir hali saha macinda insanin nasil bir karekter oldugu oynarken cikarta bilirsin
Tamamen doğru. Asıl karakteri ve bütün iğrençliklerini tartışırken görebilirsiniz insanların.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Evet o zaman çıkar Sinirlenince bütün gerçekleri ortaya dökerler Sonra sinirliydim derler yanlışlıkla dedim derler ama inanma sakın Gerçek yüzleri o söyledikleridir çünkü