Tanıştığın, sohbet ettiğin insanları gerçek anlamda tanıyabiliyor musun?

#mutlugünler
Tanıştığın, sohbet ettiğin insanları gerçek anlamda tanıyabiliyor musun?

#mutlugünler
Bir insanı tanımak artık tam anlamıyla kumar gibi oldu. İyi davranıp kalbinden kötülük akanları mı yoksa ciddi ve soğuk kanlı bakıp içinde kelebekler uçuşandan mı bahsedeyim. O yüzden kimsenin duruşu sizi yanıltmasın. İnsanlar doğduğu günden itibaren gördükleri, yaşadıkları aile, arkadaş ortamı ve kendini tanıma sürecinde yoğuruluyor. Bilinç geldikten sonra herkes kendi yolunu kendi seçiyor. Doğru yolu idrak edebilen insan sayısı çok az dünyamızda, bu sebepten dolayı kendinizi analitik bakabilen biri olarak görüp ani kararlar vermeyin. Boşanmak için evlenen, menfaat için yaşayan bu kadar kötü zihniyete sahip insan varken iyi insanların sayısı bence çok fazla düşüktür. Umarım iyi insanlar çıkar karşınıza…
Genel olarak evet.
Bunu nasıl başarıyorsunuz derseniz.
Mesleğim gereği sürekli insanlarla sohbet ediyorum.
Günde belki 200 belki 300 kişiye kadar dayanıyor.
Dinlemesini öğrendim.
Sabır etmesini biliyorum.
Tahammül etmek de cabası fakat bir yere kadar.
Bunların hepsi bir arada olunca da bazı şeyleri fark etmek , görmek zor olmasa gerek.
Evet ben her zaman için tanıyorum yani ilk başta gerçek yüzlerini görmek çok zor olsa da genel olarak zaman geçtikçe tanıyorum herkesi. çünkü bazıları öyle güzel rol yapıyor ki çıkar için mi yoksa değer verdiği için mi yanımda anlıyorum ben. bu yüzden de bu tür insanlardan direk uzak duruyorum ya da hayatımdan çıkartıyorum
Bana göre çok güzel insan analiz yapabiliyorum yüz yüze geldim insanlarla yaptım sohbetler sonrası az çok kişiler hakkında bir kanıya varabiliyorum.
Cevap
21Cevap
Kimsenin içini bilemem.. Herkesi kendim gibi bilirim..
Bana verdiği donelerden tahminde bulunabilirim.. Fikirleri, davranışları, üslubu..
Ama %100 tanıma şansım yok..
Onun için ya birlikte yolculuk yapmalı ya da birlikte yaşamalı..
zamanla anlayabiliyorsun kimsenin kullanma kılavuzu yok maalesef..
İnsanlar sinirlendiklerinde, alkollüyken gerçek yüzlerini çıkartırlar. Siz ne diyordunuz, kızdır, damarına bas. Asilse zaten ısırmaz.
Köpek mi bu 😒
Detaydaki görsele katılıyorum. Özellikle bu sitedeki insanlar beni o kadar çok yanılttı ki...%90 ı hayal kırıklığı...
O kadar çok tanıştın yani
Klasik kadın cevabı 😂😂
"Adam kadına bir şey anlatır, uzun uzun... Anlattığı şeyin içinde bir kadın ismi geçer. Kadın adamın anlattığına yönelik bir şey demesi beklenirken kadın ne söyler?
İsmi geçen kadın kim" der?
Bunun fıkrasını aradım ama bulamadım. Burada takılman gereken şey, sohbet ettiğim insanların %90 nın yalanci olduğudur : ))
Benim takıldığım çokluğu 😃
Yanlış şeye takılıyorsun 😂
Yazılımı böyle yüklemişler bize
Format atmak gerek size 😂
Hıı aynen 😏
Her zaman yanılma payı var.. Kimseye "tanıdım" diyip güzelleme yapılmamalı bana göre..
Açıklamada kendimi gördüm 😞 Site için konuşayım. Sohbet ettiğim, konuştuğum insanları tanıyorum. Hepsini diyemem ama en azından bir 4-5 tanesini biliyorum. Ve iyi ki dediğim güzel insanlardan hepsi de 🌱
Tanırım çünkü küçük yaşlarda öyle ezikdik ki insanların öyle yüzlerine şahit olduk ki her kişiye karşı tarafın hissedemeyecegi bir şüphe ve araştırma ile başlarım kim olursa olsun bu ailedeki insanlar olsa da dahil
Herkesin bi vitrini var bu sezonda 😊 dukkanın icinde ne var ne yok cok uzun sure sonra kesfediyor insan.. o da yeterince sabirliysa..
Ben 3 dakikalık sohbette insanın kalitesini anlayabiliyorum. Tabi göz göze konuşmam lazım bunun için.
Değişime, dönüşüme açık bir varlık.
Konuşarak anlamak veya tanımak mümkün değil. Zira ağzı olan konuşuyor.
Hepsi birer sahtekar oldukları için tanımak zor olmuyor.
tanımak gibi bir niyetim yok çoğunu.
gerektiği kadar konuşuyorum ve bitiyor gidiyor
Muhabbet etmeme gerek bile yok. Daha önce cevapladıgi sorulardan bile kim olduğunu çıkarırım
Çoğunluk anlayabiliyorum ama bazı insanlar vardır çok iyi rol yaparlar.
Her zaman bu konu yüzünden yarı yolda bırakıldım ben anlayamıyorum şahsen karşımdaki insan bana iyi ve sıcak davrandığında hep öyle kalıcakmıs olarak düşünüyorum ama her seferinde yanılıyorum tabiki
KS sağolsun öğrendik evelallah shshshshhsjs
Kimse kimseyi tanıyamaz
Zamanla sohbet ettikce anlarsın
Görsel tıpkı ben 😄😄😄
Yüzüne bakmam ve sohbet etmem yeterli oluyor
İnsanları zamanla tanırız.
insan en iyi sekste belli olur.
Herkesin sahte yüzü var ya tanıyamıyorsun
Beni yanıltan insan çok oldu
Ruhunu bile okurum ayıpsın
Hayır maalesef bu pek mümkün değil.
Tam anlamı ile tanımak pek mümkün değil