Ben, sınıfta kaldım. O öyle biri değil' dediğim kim varsa, öyle biri çıktı. 'Yapmaz be!' dediğim ne varsa yaptı.

Ben, sınıfta kaldım. O öyle biri değil' dediğim kim varsa, öyle biri çıktı. 'Yapmaz be!' dediğim ne varsa yaptı.

Yani bazen insan bir insanı tanıdığı zaman onun doğru insan olup olmadığını ya da ne karakterinin ne olduğunu az çok tahmin edebiliyor, ancak şöyle bir gerçek var ki bazı zaman tanıdığım dediğin insanın biri bambaşka bir karaktere sahip olduğunu görebiliyorsun yani insanları tanımak konusundaki kimse başarılı olamaz bazı hisleri bazı düşünceleri kuvvetli olduğu için doğru çıkma olasılığı ve koyu yüksek olabilir ama her zaman bu doğru çıkacak diye bir Garanti yoktur.
Beni de çok kandırıyorlar saftiriğin önde gideniyim ben
Saf olmak kötü mü? Bunu gerçekten ciddi ciddi soruyorum
Onlar düzeltsin kendilerini.. ben guvendim, inandim diye neden suçlu ben oluyorum ki.
Rica rica
Başarısızım, 3 yılda bile tanıyamadığım insanlar oldu
O daha kötü.. en yakınım dedigin kişinin aslında tanıdığın gibi biri değilmiş
Teşekkür ederim...
Ben teşekkür ederim 🌸
Tanıyamazsın, kimse tanıyamaz. En azından yüzde yüz tanıma şansın yok. Ne kadar verirse o kadar alırsın, o kadarını öğrenirsin. Senin detayda yazdığın en berbat yanılgı biliyor musun? O öyle bir şey yapmaz dediğin insanların tam da yapmaz dediğin şeyleri yapması.. Allah öylelerinden korusun. İstemem yanımda yöremde.
Güveniyorsun ve hayal kırıklığı bundan sonrası yok
Birilerine inanmak ne kadar zor dimi
Evet, onu diyorum zaten tabularım var onlari yıkıp güveniyorum ve aldığım gördüğüm muamele 😒
Sonra neden bana inanmıyorsun/güvenmiyorsun diyorlar :D
Cevap
15Cevap
Ben insanları tanımak konusunda oldukça başarılıyım zaten insanların çoğu ben tanımama gerek kalmadan kendi gerçek yüzünü belli ediyor. bunun haricinde de kimseye güvenmiyorum zaten az çok çünkü hepsi aynı insanların. güvendiğim ya da iyi bulduğum az insan oluyor çevremde...
Çok başarılı olduğum söylenemez
Hayatım boyunca bir sürü insan tanıdım bir sürü tecrübe edindim bu tecrübeler sayesinde. Artık insanları çok daha kolay tanıyabiliyorum.
Bence de, adam sandık fos çıktı vıttırıvızzık adamlar 🤷♂️
😃😃
İnsanlar hakkında yanılmadığım tek bir şey var; herkes her şeyi yapabilecek potansiyele sahip..
Gözlem yapmaya çalışırım lakin dünyaya fazla hayalperest bakıyorum. Pembe gözlüklerle değil, iyi niyet kokulu beyaz gözlüklerle... Bu sebeple bende pek çok kez yanıldım, kırıldım.
İnsanları tanıma konusunda iyi olduğumu düşünüyorum. Çoğunlukla o kişi hakkında ne düşünüyorsam çıkıyor
Genelde hata yapmadım iç güdelirim kuvvetlidir
Bu zamanda babana bile güvenmiycen kaldı ki arkadaş güven sorunu hepimizde var sanırım
Yıllardır ticaretin içindeyim almanyada geldim kendi işimi kurdum a deseler anlarım ama ticarette
Çok iyiyim. Benden iyisi şamda kayısı asjkldf
Kadinlar zaten sevgili secimimde hep hata yapiyprlar. Siradan kisiler yerine farkli olan kisileri sectikleri icin
çok başarısız biriyim safın önde gideni benimdir.))
Estağfurullah sürekli tetikde olmak lazım.. oysa insanlar olduklari gibi görünse sorun olmayacak
Çok kötüyüm bu konuda.
Oldukları gibi görünmüyorlarsa sorun bizde olmamali dimi?
Onlar iyi olsa? Ben niye suçluyum.. kötüyü seçmiyoruz ki onlar kendilerini iyi sakliyorlar bir plan var. ortada
Başarılı sayılırım
Bende tam şey edemiyorum 🫣
Atasözü derki; her kazık bir tecrübedir ne kazık biter ne tecrübe
Bakıp görelim beraber
Tek görüşte anlarım
Sıfır başarı...
Başarılı değilim
Ben de sınıfta kaldım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?