İlk gördüğüm tanıdığım insana güvenmiyorum tabii ki. Çünkü çeşit çeşit insanlar var. Kadın olsun erkek olsun ilk defa tanıdığın bir insanla bir yere gitmeyi de çekilir mi yalnız başıma. Her an insanoğlu ne olacağı belli değil. Yarın arkandan farklı bir şeyler konuşuyor çünkü olmayan şeyleri söylemek çoğu değişik insanın özelliği çünkü. Her şekilde dikkatli olmak lazım.
Kimseye ilk bakışta güvenmem gerekiyor. Ancak biraz zamanı birlikte geçirince kimin ne mal olduğu az çok belli oluyor. Bazısı birileriyle dalga geçen cıvık tipler, bazısı kendi halinde sessiz sakin takılan, kimisinin tek derdi beğenilmek bazısının tek derdi beğenilmek...
Biraz zaman geçirmem lazım fikir sahibi olmam için fakat yine de insanları tanimakta iyi olmadığımı düşünüyorum iyi olduğunu düşündüğüm bir kaç insan maalesef son zamanlarda beni hayal kırıklığına uğrattı o yüzden tanıma konusunda iyi değilim
İnsanları ortamda tanımak, dışarıdan gözlemlerle başlar, ancak gerçek tanıma, iletişim ve paylaşılan deneyimlerle olur. İlk izlenimler yüzeysel olabilir, ancak derin bir ilişki kurarak kişilerin düşüncelerini ve değerlerini anlayabiliriz.
Çok iyi tanıyorum Bilmiyorum ya bir insanı ya severim ya da sevmem bende ortası diye bir şey yoktur ya siyahtır ya da beyaz gri olan şeyleri hemen tanırım ama altıncı hissim çok kuvvetlidir kolay kolay yanılmam.