hayata biraz gec kalıyorsun . ama yapacak birsey yoksa üniversiteyı okurken yogun iş deneyımı edinmeye calış ki. bir de iş ararken zaman kaybnetme.. calışmaya baslıorsun düzeninin kuruyorsun .. ee biriyle tanışayım onun la ewleneyım derken anasını satım ben ne zamn aanne olcam :D hesabına dönüşebilir
10 Yorumla
+1 yıl23'ünde bitirip, 24'ünde tekrar üniversite okuyan bir teyzem var. Şu an 28 ve üçüncü üniversiteye hazırlanıyor.
Okuma aşkıyla yanıp tutuşuyor hatun.
Bence bitirmenin yaşı yok ama başlamanın var.30 Yorumla
+1 yılnormaldir, iş bulup düzen oturtuncaya kadar yaş olur 30 ondan sonra birikim mirikim cart curt falan feşmakan derken yaş olur 35 , normal yani 25,26 yaşında bitirmek :)
10 Yorumla
+1 yıldoktorluk okuyosan normal!
11 Yorumla- +1 yıl
35-40 yasında bıtıren bıle war hayat senın hayatın ıstersen 70 yasında bıtır bosver haytına bız yon verecek degılız, anı yaşa kim ne demiş bosver.. ben askere gıdecem lıse bıtecek 1 yıl hazırlık 23 de üni 1 basla 4 yıl 27-28 yasnda bıtecek ALLAH nasıp ederse :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
istersen 35 ol sen bittirmek ve okumak iste 3 - 4 tane üniversitede bitiren var.
10 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 361 cevap paylaştı. 19 üniv giriş + 1 yıl hazırlık + 6 yıl = 26 yaş. Normalmiş :D
10 YorumlaNormal sınıf arkadaşlarının çoğundan büyük olursun sadece ama problem edilecek bişey değil.
10 Yorumla
+1 yıl2003 te dpu kayıt olduk amcaoğluyla ben mezun oldum yıl 2013 bizimki hala öğrenci :-)))))galiba son senesi :-)))))))))))
10 Yorumla
+1 yılNormal, üstelik askerlik gibi bir şeyin de yok senin. Sıkıntı etme.
20 Yorumlayaşım 25 bu sene tekrar sınava girdim kazandım Allahın izniyle okuyacağım..
11 Yorumla
+1 yılBende açıklise bitiriyorum bu sene kısmetse üniye gireceğim bitirme yaşı 26 27 olacak napalım ölelim mi şimdi :)
10 Yorumla
+1 yılokumanın yaşı olmaz 40 yaşında üniversite okuyanlar var :O
20 Yorumla
+1 yılGayet normal benimle aynı sınıfta 35 yaşında abimiz var.(1.sınıfım)
10 Yorumla
+1 yılÇok normal sayılmaz. ama anormal sınıfına girdiğinide düşünmüyorum. normal zamandan 2 sene gecikmelidir. burda inormal olur anca :))
10 Yorumla
+1 yıl45 de bitirenleri göz önüne alırsak erken bile sayabilirsin ama 22-23 de bitmesi lazım normal okullarda ve üniversitede okunduysa:))
10 Yorumla
+1 yılNormalllllllll... bizim ülkede 21 yaşında üniversite bitiriyorlar. 2 yıl magistratura (yani lisansüstü), oldu 23 yaş :)
12 Yorumla- +1 yıl
Bir şey demedim ki ben :D aynı olduğumuzu biliyorum zaten, 4 yıl üni, 2 yıl lisansüstü :D
Eeee normal tabi ben de en az o yaşlarda biti...
Olaya galiba biraz subjektif baktım:D10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkemal sunal 40 yaşında bitirdi ünv gerisini sen düşün :D
10 Yorumla
+1 yılsen şuraya üniyi kkaç sene okuduğunu yazsan daha iyiydi..
10 Yorumla
+1 yılNormal tabi. Ben üniversiteyi 26 yaşında bitirdim.
13 Yorumla
Soran+1 yılne okudun ?
- +1 yıl
Yıldız Teknik Üniversitesi. Elektrik Mühendisliği..Siz ne okuyorsunuz?
- +1 yıl
Bende 21 yaşındayım ön lisans sağlık mezunuyum ama sevemedim mekatronik mühendisliği istiyorum girersem 22 de başlayıp 26da bitirmiş olacam onun harici aöf işletme ve 2. Üni kapsamında önlisans web okuyup dgs ile uzaktan pc mühendisliği bitirmek hedefim yani 3 lisans mezuniyeti bitirmek acaba nasıl olur die düşünüyorum
normal 30 unda 50 sinde bitiren kişiler tanıyorum bende 25 inde bitirdim.eğitimin yaşı olmaz
00 Yorumla
+1 yıl25 - 26 yaşında üniversiteye başlamak bile normal.
40 Yorumlanormal tabi :))) biz ne üniversteliler gördük abla abi diyordukk
00 Yorumla
+1 yıl30 yaşında bitiren var.
20 Yorumlaben lise 1i 19 yaşımda bitirdim yani normal
12 Yorumla
Soran+1 yıllise 1i mi :/
normal kanka (: 35 yasinda bitiren tanidigim var
11 Yorumla
Soran+1 yıloda çok fazla be :)
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılokumanın yaşı yoktur.
10 Yorumla
+1 yılAnormal, çok ayıp etmişsin kırçiçeem.
00 Yorumla1 sene uzatıp 21 de bitirdim . 25-26 ne laağn :/
00 Yorumla
+1 yılçok normal
20 Yorumla
+1 yılTıp okuyosan evet
10 Yorumla
+1 yılen güzel yaştır ;)
20 Yorumla
+1 yıltabiki normal
10 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 41,2b cevap paylaştı. Normal
10 Yorumla
Detaylı bilgi