Kızlar Bir Adım Öne Gencim ama hayattan çok sıkıldım, durağanlıktan kurtulmak için ne yapmalıyım? (Sayfa 2) Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Gencim ama hayattan çok sıkıldım, durağanlıktan kurtulmak için ne yapmalıyım? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
KimMiyim Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Göbek at:) 0 7 Yorumla Reine +1 yıl Muzik oner :-) Yorumla KimMiyim +1 yıl Derste telefondan giriyorum valla öneremem;)) Yorumla Reine +1 yıl Kacak seni :) Yorumla KimMiyim +1 yıl bir ara verse de sigara içsek;)) off öldüm Yorumla Reine +1 yıl Bizim dersler haftaya blok ders olcak 80 dakka okulu kim cikartmis arkadas ya. d. d Yorumla KimMiyim +1 yıl Offf yeter diye bağırcam şimdi :)) Yorumla Reine +1 yıl Haha bagir gitsin :) bir ara biz yapmistik hocayi sinir ettik bayandi bize trip atip gitti :) Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl mast yap hem zevkli hemde rahatlarsın :) 0 2 Yorumla Reine +1 yıl Yok sagol Yorumla Cevap sahibi +1 yıl hiç yapmıyomusun peki? Yorumla
1ankakuşu Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl film izleeee 0 3 Yorumla Reine +1 yıl Oneri var mı :) Yorumla 1ankakuşu +1 yıl uzun hikaye Yorumla Reine +1 yıl Tesekkurler Yorumla
Angeliciousz Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Gevşet. :D 0 1 Yorumla Umursamaz-gnc +1 yıl Neyi gevsetsin yağmur 😂😂😂 Yorumla
Milann Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Kendinle konuş 0 3 Yorumla Reine +1 yıl Onu hep yapiyorum :) bir gun hastaneye goturcekler. d Yorumla Milann +1 yıl Sende çareler tükendi. d Yorumla Reine +1 yıl Peki madem Yorumla
eastandbuul Takip Et Guru Yaş: 36 +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,6b cevap paylaştı. film izle 2 0 Yorumla
Bebegimcokadisin Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,6b cevap paylaştı. Cay demle 0 7 Yorumla Reine +1 yıl Kar etmedi :) Yorumla Bebegimcokadisin +1 yıl Bime gidip puding al :-D Yorumla Reine +1 yıl Haha :) gel beraber alalim. d Yorumla Bebegimcokadisin +1 yıl Tatli sevmiyom:) Yorumla Reine +1 yıl Acı bir turk kahvesi :) fallar benden. dd. d Yorumla Bebegimcokadisin +1 yıl Wuu supper :-D Yorumla Reine +1 yıl Tabi ya :-) Yorumla
_BaTMaN_ Takip Et Xper 6 Yaş: 41 +1 yıl Çık bir dolaş 0 3 Yorumla Reine +1 yıl Herkesin isi var sansima :) Yorumla _BaTMaN_ +1 yıl Bizim gibi takıl buraya bugun böyle ozaman Yorumla Reine +1 yıl Peki tesekkurler Yorumla
meinschicksal Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 4,8b cevap paylaştı. kitap oku 0 0 Yorumla
meyvelikek Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl pc oyunu oyna 0 1 Yorumla Reine +1 yıl Tesekkurler :) Yorumla
myd1oez Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 17,4b cevap paylaştı. Bence öl sen 0 5 Yorumla Reine +1 yıl Yok be. d. d. d daha uzun uzun yillar var Yorumla myd1oez +1 yıl Ölmek istediğin de bana söyle Yorumla Reine +1 yıl Niye Yorumla myd1oez +1 yıl Bildiğim var Yorumla Reine +1 yıl Neymis Yorumla
LeeSins Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Sana şiir yazam :D 0 3 Yorumla Reine +1 yıl Olur :) Yorumla LeeSins +1 yıl Varmış reineyokmuş reinecamdan ötermiş cik cikle sins varmışsapanı çekmişvurmuş öten kuşuS:DF Yorumla Reine +1 yıl Alkis sana :) Yorumla
MetinKaan1 Takip Et Xper 6 Yaş: 34 +1 yıl Müzik dinle. 0 1 Yorumla Reine +1 yıl Dinlemekteyim Yorumla
fado55 Takip Et Guru Yaş: 44 +1 yıl hayallere dal. 0 1 Yorumla Reine +1 yıl Her zmn oldugu gibi Yorumla
__SLayeRS__ Takip Et Xper 5 Yaş: 36 +1 yıl Uyusan 0 1 Yorumla Reine +1 yıl 3 saatlik uykuyla duruyom :) Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
76Cevap
Gazoz iç
Göbek at:)
Muzik oner :-)
Derste telefondan giriyorum valla öneremem;))
Kacak seni :)
bir ara verse de sigara içsek;)) off öldüm
Bizim dersler haftaya blok ders olcak 80 dakka okulu kim cikartmis arkadas ya. d. d
Offf yeter diye bağırcam şimdi :))
Haha bagir gitsin :) bir ara biz yapmistik hocayi sinir ettik bayandi bize trip atip gitti :)
Uyu bence
mast yap hem zevkli hemde rahatlarsın :)
Yok sagol
hiç yapmıyomusun peki?
film izleeee
Oneri var mı :)
uzun hikaye
Tesekkurler
Alt+F4 yapsana bir
Gevşet. :D
Neyi gevsetsin yağmur 😂😂😂
Kendinle konuş
Onu hep yapiyorum :) bir gun hastaneye goturcekler. d
Sende çareler tükendi. d