Kızlığımı kaybettim, evlensem günahım affediliyor mu?

mrh arkadaslar benim yasim 25 ve ben daha once hic evlenmedim. hayatimda cok travmalar yasadim hep ayakta durdum ve yenilmedim.

bundan bir kac yil ønce asikk oldum ve kara sevdaya tutuldum sankii onu ølucek kadar sevdim fakat ayrildik olmadi cok ugrastim ama olmadi. bende bunu unutmak icin arkadaslar zorunluguyla benden hoslanan baska biriyle tanismak istedim. fakat bunu hic sevmiyorum 3 ay konustum ve aramizda cok kotu bir sey oldu. oda tabiki hic evlenmemis bekar. kizligimi bekaretligimi kaybettim. o anda ikimizde istedik birden oldu. ve isin en kotu yanida onu sevmiyorum. sadece iki arkadas gibiydik seytan aramiza girdi ben cok dindar bir insandim bu duruma geldime inanamiyorum.ve en buyuk sorunumda ilk askimi unutamiyorum. 100 yil gecsede o hep benim icimde yuregimde olucak . hergun agliyorum onun icin fakatt imkansiz.. suanda ne yapayim bana yardim edin cok caresiz durumdayim. bu erkekle illa evlenmemmi gerekiyor. eger evlensem gunahim affediliyor mu? hayatima devam edemiyorum ailemde bu kizligimi bozan erkegi istemiyor. ben ne yapacagimi bilmiyorum kendimi cok kirli ve pis hissediyorum. bana akil verin.. bir yanimda sevmedigim adam kizligimi aldiii benimle evlenmek istiyor. bir yanda olurcesine sevdim adam ama imkansiz ask.. ne yapiyimm allah icin yardiminiz bekliyorumm.
Güncellemeler
+1 yıl
bunuda soylemek istiyorum ben yurt disinda yasiyorum keske guzelim turkiyede yasasaydim eminim bunlar gelmezdi basima. burdaki hayattt berbatt...
Güncellemeler
+1 yıl
bazilariniz yazmis neden sevmedin adamla yattin diye ben ondan hoslaniyordum biraz ama yattiktan sonra ondan cok tiksindim. icim bulandii ondan sorun burda ama bilmiyorum evleniyimmi onunla kendisi cok iyi bir insan evlenmek istiyor benle seni boyle birakmam diyor. ama ben istemiyorum ve hayatimada nasil devam edecegim bilmiyorum.
Kızlığımı kaybettim, evlensem günahım affediliyor mu?