hakkım oluyor mu onda? Ertesi günü terk etti. Defalarca konuştum olmadı.
Cevabın nedir?
Allaha havale et, ah et mutlaka bedelini bulur. Kendini çok mu kötü hissediyorsun ailesine ulaş ve konuş. Bana vaadlerde bulundu kandırdı de, bunu mahkemeye de taşıyabilirsin. Kendini ezdirme ona da çok laf yapma, ikinizin suçu ama oda sonuçları göze almamış. Bencil mahlukat.
35 Yorumla
Soran+1 yılailesiyle konuşsam oğlumuz seni istemiyor dese ne yapacağım?
Soran+1 yılbedelini bulsa da bulmasa da ben kaldım boyle anlamadı dedim bırakma boyle kalırım diye beni teselli edip bırakmaya çalıştı sonra engelledi napayım ailesine anlatsam ne olur bir ailesi nasıl tepki verir beni bilmiyorum hayattan soğudum okulum uzadı hiçbir şeyden keyif almıyorum defalarca anına gittim görüşmek istemedi görünce bile gitti konuşmadı
Soran+1 yılhiçbir türk ailesi buna göz yummaz ama değil mi?
En İyi Cevaplar
Eğer gerçekten temiz kalpliysen allaha havale et ama bu durumda bir tek onu suçlayamazsın bunuda unutma
616 Yorumla
Soranben tek onu suçlamıyorum ikimiz de bu hatanın bedeli olarak evlenmeliydik
Soran+1 yılevlenelim dedim ortada kalırım bekaretim yok dedim istemedi bir erkek beni çok severse yine yuvam olabilirmiş
Soran+1 yılkonuşmuyoruz engelledi her yerden asla seninle olmam dedi beni sevmedin madem neden dokunuyorsun diyorum sen yapmasaydın diyor
Soran+1 yılben 20 o 28
Soran+1 yılailesiyle konuşmam fayda eder mi?
Soran+1 yılailesiyle konuştuktan sonra neden nefret etsin?
Soran+1 yılsonucunda nefret mi edecek?
Soran+1 yılzaten iletişimi kesti benimle tamamen en son çarem bu kaldı
Soran+1 yıl1 sene olacak
Böyle birinden ne Allah ne de kulları özünü almadıkça gün yüzü göremeyecektir ve sen affetmedikçe de cehennem hak ve müstehak olur. Allah dünya ve ahirette de mafu kahır eylesin, lanet olsun ona...
62 Yorumla
Soran+1 yılonun bunlar umrunda değil ki ona göre birlikte olundu ve bitti
- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yıltecavüz etmediyse sorun yok.. Allah göstermesin böyle bir durumu tabii.. bence rızan doğrultusunda olan ilişkide bakire olsan da olmasan da fark etmez.. g. olsun
110 Yorumla
Soran+1 yılsenin sevgilin var ve seninle evlenmek istiyor bu durumu anlatsa evlenir misin? beni tesellilerle kendinden uzaklaştırmaya çalıştı napayım
- +1 yıl
ben bakirelige önem veriyordum ama yaşım ilerledikce önemsiz hale geldi.. daha olgun düşünür oldum.. bazen öyle birine aşık olursun ki tüm geçmişi oldu bittiye gelir.. hayatına katarsın.. kadını erkegi hiç fark etmiyor bence beden başkasına aitken yaşanmış hatalar geçicidir.. kızlık zarı dedigin zar herşey ifade etmiyor benim için.. heee bazı kızlar var açık kapı denilen tipten artık legen olmuş bedeni onun bunun altından kalkmıyor onlar benden uzak olsun
Soran+1 yılsonuçta temiz olduğunun kimseyle birlikte olmadığını gösterir ve birinin ilki olmak çok özel bunun eşinle olması daha iyi ben boyle duşunuyorum o da ilki olduğumu yalnızla onunla beraber olduğumu biliyor bile bile terk ediyor
- +1 yıl
çok takılma ilki olmak falan bu tarz sözlere kim kimin ilki ki.. keşke yapmasaydın ama yapcak bişe yyok 1 kere birlikte olduysan kızlık zarı kendini onarabilen bir şey.. düzelir.. ve unutma cogu kızın kanaması oluyorsada bazılarının olmuyor.. evlenince dersin kan gelmedi yapcak bişey yok.. ve emin ol evlendiginde 1 kere olduysan bu şahısla %100 kan gelir.
Soran+1 yılanne babasına anlatsam bu durumu ne olur sizce?
- +1 yıl
kendini yıpratırsın.. olaylar uzar
Soran+1 yılbaşka durumu nasıl kurtaracağım ben olayı kabul etmiyorum
- +1 yıl
ya ailende duyarsa?
Soran+1 yılonlar duydu zaten
- +1 yıl
ozaman elini arkana koyma git konus
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
14
Cevap
42Cevap
+1 yılNeden inandın ki erkek bu onun yarım saatlik zevki için günaha girmeye değer mi ebedi hayat olan ahiretini berbat ediyorsun Allah kuranı kerim de zinaya yaklaşmayın buyuruyor affeder Allah ama samimi bir kalple pişman bir şekilde tövbe edersen bir daha yapmamak şartıyla inşallah insan da evlenir seninle
10 YorumlaGünahını, hakkını sorana kadar nerdeydin ki? Tövbe kardeşim Allah a yönel Allah yar ve yardımcın olsun
21 Yorumla
Soran+1 yılkonuşmaya çalıştım anlamadı anlamıyor evilikten kaçmak için ayrıldı üstüne hayatını karartırmışım oyle dedı
Aşk İlişkileri konusunda 845 cevap paylaştı. Se de de suç var onda da
Yapmaman gerektiğini bilmene rağmen zina yaptın o da aynı şekilde vr o üstüne seni terk etti yani sen 1 o 2 günah işledi o kadar00 YorumlaEvlenmeden beraber olurken aklına günah olduğu gelmedi şimdi mi günahı soruyorsun
52 Yorumla- +1 yıl
👍👍😂👏👏
Aşk İlişkileri konusunda 554 cevap paylaştı. Günahı bilmem de açık net şerefsizdir.
414 Yorumla
Soran+1 yılben nasıl evleneyim daha 20 yaşındayım çok gencim bıraktı çekti gitti psikolojim mahvoldu
Soran+1 yılailesne olanı anlatsam bir aile bunun sorumluluğunu alır mı?
Soran+1 yılailesi konuşmaz mı kızla evlen diye?
Soran+1 yılya sevmek için bile şans vermedi kendine o kadar ani oldu
Soran+1 yılkardeşi biliyor da anne babası bilmiyor
Soran+1 yıloğlan istemiyor diyip tepki verirler mi?
Soran+1 yılbir aile bunu duysa genç bir kızı ortada bırakmak istemez değil mi?
Soran+1 yılbenim korkum şu o istemiyor diye ailesinin de umursamaması
Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı. İmam in da hakkını verirsen günah olmaz 😃😃🌷🌷🌹🌹🌺🌺
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 44,6b cevap paylaştı.
+1 yılOluyor ve mahşer gününde yüzleşeceksin. Sana yalvaracak affet diye
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı.
+1 yılGünah diye bir şey yok, sen seninle evlensin diye mi yattın adamla?
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılOnu bunu bilmem de bildiğin bacım çocuğu ile yatmışsın yazık olmuş geçmiş olsun önüne bak
01 Yorumla- +1 yıl
Küfür çıkmamış anladın sen
Kimbilir ne yaşadınız. Dinin açık emridir, nikahsız yapılan hrrswy zinadır, kandırıldım deyip insanları kandırabılırsın ama Allah’ ı değil. Bunu yrrgı yemeden düşünecektiniz.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGüçlü dur. Korkma. Ona da yalvarma evlenelim diye. Yasadiklarindan ders al. Elbet biri sever ve evlenirsiniz
10 Yorumlasen kendi isteğinle onunla bunu yasadıysan tek günahı zina onun dısında bir günahı yok
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTecavüz mü etti?
Evleneceğiz diye mi kandırdı?
yoksa sevgili iken kendi rızan ile ilişkiye girip sonrasında mı ayrıldınız?11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılyazdıklarımı anlamaktan aciz 2 ezik ve cahil - vermiş :D cidden yazık :D
+1 yılneden iyice tanıyıp güvenmeden yaptın ki? yazık oldu sana bak.
01 Yorumla
Soran+1 yılbana oldu zaten olan da nasıl içi rahat anlamıyorum
Allah onun belasınu verir korkma sen yaptıysan o da yaprı. yanına kar kalmaz. sünürnür
419 Yorumla- +1 yıl
Sürünsün
- +1 yıl
Aynen köşeyi dönersin
- +1 yıl
Yok ebenin donu kız reşit amma sallamışsın
- +1 yıl
@Maliimüsavir sen kadınsın sanırım
- +1 yıl
@ankahmetank alakası yok reşit likle. evlenicem vadi ile kandırmak bir suç (şeref zedeleyici) bir suç. bu nedenle türk anayasası 23455 fıkra 2347997 maddesi: kandırmak, kandırarak bir söz senet beyan etmek , ve bu şekilde namus şeref zedeleyici olaylara yol açmak bir tazminat şuçudur. isyanını türk anayasasına yap. ben pazarcı bana baktı diye şehvetli bakıştan daba açıp 10 bin kazandım. bilgiliyim. bir kadına lan diye hitap ettiler 20 bin aldı hakaretten 🤩 araştır
- +1 yıl
Ablamsın...
- +1 yıl
şöyle mesele biri sana diyor ki gel iş yapalım ama cayıyor. senet yok seni kandırıyor. dava aç sende anasını ağlatırısın ve artık türk anayasası kadın haklarını çoğalttı şimdi bir kadın kocam beni dövdü dese adam dövmes2 bile şahit istenmeden içeri alıyorlar bak bir oku bence googleden
- +1 yıl
Baba büyüksün 😊
- +1 yıl
@ankahmetank şimdi burada sadece erkek mi suçlu ben onu anlamadım 😂
- +1 yıl
@KılıcArslantug islam hukukunda günahı var birincisi zina yapmak ikisinin günah evey. amma velakin islam hukukunda zina ya taşlamayarak ölmek ya da evlenmek le kapanır. amma velakin kız adım atıyor oğlan istemiyor uymamdan bir günah daha çoçuğa sözden döbütro ve birini kandırıyor birini kandırmak konusunda allah adam öldürmekle bir tütüyor bu günahı bence araştır:) zina suçunda ortaklar ama dönmek ve uymamak konusunda adam 2 kayı suçlu islam hukuku oku kardeşim kız günah boyutunu soruyor
- +1 yıl
@KılıcArslantug başkan burda bilgili avratlar götümüze iş almayalım 200 bin lira diyorlar 😅😅
- +1 yıl
Hukuktan nefret ederim
- +1 yıl
@Maliimüsavir sen niye erkek profiliyle takılıyorsun şekerim
- +1 yıl
Bela okumakta İslam hukukunda yok ama bu olayı savunan biri bela okuyor.
- +1 yıl
Kasma be sende takılıyoruz dimi
Soran+1 yılnasıl yani benimle evlenmedi diye şikayet mi edeceğim?
+1 yılAmac oymus gunahi takan var mı snada gunah ama kuranda bildigim kadariyla bekarati alan haram iliski cennetin koksunu 500 km alamaz ama duyum okumadim kadinda taslanarak oldurulur
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılVermeseydin evlenmeden. Sen yatmışssın. O da yatmış ikinizde zina yapmışsınız ikiniz de günahkarsınız.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 300 cevap paylaştı. Günahı yok sana günah var ona verdim diye kaynak ahaber ve akit tv 😂😂
00 YorumlaAğzının ortasına bir tane çarpmadığı için günahı yok sevabı var
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGünahı yok niye olsun. Beraber keyif aldınız (umarım). Kimse bir şey almadı vermedi.
27 Yorumla- +1 yıl
islam hukukunda günahı var :) birincisi zina yapmak ikisinin günah evey. amma velakin islam hukukunda zina ya taşlamayarak ölmek ya da evlenmek le kapanır. amma velakin kız adım atıyor oğlan istemiyor uymamdan bir günah daha çoçuğa sözden döbütro ve birini kandırıyor birini kandırmak konusunda allah adam öldürmekle bir tütüyor bu günahı bence araştır:)
Cevap sahibi+1 yıl@zahidee67 Si*tir git Arabistan'a taşlan o zaman çok istiyorsan.
- +1 yıl
hakkında şuandan itibaren kadına hakatretn suç duyurusunda bulunucam bana tazminat ödendiğinde görürsün. asılce kendini savunamayıp direk küfüre sığınan terbiye yoksunu olan islami arap türk diye ayıran bir adam. ama bilmyğr ki karşında bir öğretmen var hakkında suç duyurusu yapicam en yüksek meblayı istiycem şimdi den toplamaya başla
- +1 yıl
@kızlarsorıyor üyenin bana adres ve iletişim bilgilerine vereceğinizi ilettiniz ona da iletin.
Cevap sahibi+1 yılkadınlara hakaret eden sensin
Cevap sahibi+1 yıl@zahidee67 s... et dava olmuyo yalnız onu söyleyeyim ne dediği belirsiz sen ne anlarsan. başka yerde trolluk yap lütfen
+1 yılciddimisn ya diyecek kelime bulamdim. nasil yapiyor bu adligi ya sebep. ne ya gizlinolasmn isterdim sormk kinusmk
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAllah akıl verir kaderimizde yönümüzü bulmak için sen kendi rızan ike birşey yaptıysan kusura bakma karşı tarafın suçu yok
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkusura bakmada senin salaklığın o zaten oöşerefsz pezenk ona sözüm bile yok
10 Yorumla
+1 yılbu ihtimali dusunup yapmamaliydin ama onune bak artik
10 Yorumla
+1 yılYo olmuyor canım resmen zina oluyor veren memun yapan memundu ozamanda şimdi sorun ciincami gunahi sevabıni dusunuyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılIkinizde gunahtan korksaydnz o is olmazdi simdimi anladn gunahi
00 Yorumla
+1 yılBana mesaj atabilir misin seninle konuşmak istiyorum bire bir aynı şeyi yaşadım
00 YorumlaBoyleleride var iste. Iyice tanisaydin keske
30 Yorumla
+1 yılBüyük bir vebal sahibi olmuş elbette.
30 Yorumla
+1 yılSeveni dikerler dikeni severler helal olsun çocuğa
10 Yorumla
+1 yılcehennem de vip almıs o kendine
10 Yorumla
1 yılNe hakkı mesela bi daire parası mı vermeli?
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 498 cevap paylaştı. isen vermesen alamazdı. tecavüze girerd,
10 Yorumla
+1 yılEvlilik dışı ilişki yaşamış kişiyle aynıdır.
20 Yorumla
+1 yıls*kilmiş a*mın davası olmaz.
20 Yorumla
+1 yılVerene kadarmış demek ki
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 9b cevap paylaştı. Evlenicem dedi mi?
Zorla bişey yaptı mı011 Yorumla
Soran+1 yılzorla olmadı ki oyle olsa tecavuz etti derdim
Soran+1 yılevlenmeyip terk etti diyorum ileride sevgilin gelse be bakire deilim dese evlenir misin?
Soran+1 yılbenim psikolojimi düşünebiliyor musun ne halde olduğumu
Soran+1 yılben o an kendimde değildim fazla olay olduktan sonra çırpındım olmadı
Soran+1 yıl@Erhan1717 alkolluydum biraz da zorlama olmadı ama
+1 yılBuyuk gunah. Zina oluyorm
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSendeki salakliktaki gunah neyse o
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılSende hemen vermeseydin
04 Yorumla
Soran+1 yılyaptım bir saflık sonucunu düşünemedim
- +1 yıl
Olsun sikinti etme
Soran+1 yılnasıl sıkıntı etmeyeyim evlenmiyor ileride evlenmek istediğim insana ne derim nasıl yuzune bakarım?
- +1 yıl
Bisiy olmaz korkmaaa
Gizli Üye(30-35)+1 yılZina yapmanın günahı nedir bir onu cevapla
11 Yorumla
Soran+1 yılben zaten o günahın kapanması ve benim bu halde kalmamam için evlilikten bahsediyorum
günahınızı almış bulunmakta
00 YorumlaGunahi yok yatmasaydin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yıldiyoruz size, verirseniz gider
00 Yorumla yaptığınız zina oluyor ikinizede günah oluyor
09 Yorumla- +1 yıl
@zahidee67 dönmek başka bir şey derken
- +1 yıl
@zahidee67 sağ ol verdiğin bilgi için
- +1 yıl
@zahidee67 iyi günler
- +1 yıl
@zahidee67 Zina başka bir şey bu başka. Hala zinanın ne olduğunu bilmiyor büyük çoğunluk. Burada zina yok. Burada aldatma, vaadde bulunma, yalan var, iki yüzlülük, şerefsizlik, onursuzluk ve zulüm var. Bunlar fazlası ile onu sonsuza dek cehennemde bırakır...
- +1 yıl
Zinanın hiç bir boyutu yok bu olayda. Zina çıkar amaçlı, para ve menfaat elde etmek için yapılmış bildiğimiz fuuş ticareti ve olayıdır aslında. Yani bir yerde zinadan bahsedilebilmesi için bir kadın bir erkek ve onların ilişkisinden mal, para ve menfaat sağlayan üçüncü kişinin olması gerekir. Bu ilişkide yalan ve aldatma var, kullanma ve zulüm var. Bunlar farklı şeyler...
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılYapmasaydın inanmasaydın
00 Yorumla
+1 yılSonucunu düşünmen gerekirdi
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOzaman cok leş bir kizdin kaçdi
20 YorumlaHayır.
10 Yorumla
+1 yılSon durum ne evlendin mi o kişiyle
00 Yorumla
+1 yılgünahınız eşit..
00 Yorumla
+1 yılKeşke yatmasaydın
00 YorumlaMalın tekiymiş
00 Yorumla
+1 yılOha cidden mi
05 Yorumla
Soranbeni reddetti defalarca ve asla seninle olmam dedi benim suçum ne dedim yok senin suçun diyor benden etkilenmemiş
- +1 yıl
Ne zamandır birl8kteydiniz peki
Soran+1 yılya garip hoşlanmadığın birine dokunmak bile istemezsin insan tiksinir haklı değil miyim
Soran+1 yılyaklaşık 1 sene olacak neredeyse yeni de yıllardır beraberliğimiz olmadı
- +1 yıl
Demekki senden sıkılmış böyle bir yola başvurmuş ama obur tarafta günahı büyük bunun
+1 yılGünaha ortaksınız
124 Yorumla- +1 yıl
değiller değiller aaa böyle bilmeden difetva bedir. islam hukukunda günahı var birincisi zina yapmak ikisinin günah evey. amma velakin islam hukukunda zina ya taşlamayarak ölmek ya da evlenmek le kapanır. amma velakin kız adım atıyor oğlan istemiyor uymamdan bir günah daha çoçuğa sözden döbütro ve birini kandırıyor birini kandırmak konusunda allah adam öldürmekle bir tütüyor bu günahı bence araştır:)
- +1 yıl
Yok gelsin gitsin önemli değil Allah kadın erkek ilişkisinde nikahı şart koşmuş
- +1 yıl
Öteki tarafta ozaman şeytan bizi kandırdı diyelim günahlardan sıyrılalım
- +1 yıl
Sen akp limisin fetö kandırdı kk kandırdı aldandık falan filan
- +1 yıl
Bilip bilmeden konuşma sen ne biliyon asıl fetva veriyon
- +1 yıl
şeytan kandırmadı adam kandırdı. şimdi kanak insanlae var diye herkesi kandırmak doğru mu? peygamber saf görünen insanları kandırıp namusuna girene lanet ediyor. ben diyorum git islam hukuku konuş. kadın inanmış sevmiş. tamam hata ama o adamın ki gibi artık allahın ayetlerini inkar eder olmuşsunuz iyi günler sizin fikriniz size benim ki bana..
- +1 yıl
Lan kandırılan saf diilki tamam o dediğin doğru
- +1 yıl
ben din kültürü öğretmeniyim. kendşne gel benimle düzgün konuş. ben sana kuranda ayetlerle geldim. peygamber den hadis le eğer isyanın varsa allaha et de ki sen ne biliyosun da bu ayeti çıkardın? yazdığım cümle bir ayetti. ama ayete saygısı olmayanın insana mi olur iyi günler kapatıyorum bildirimi kendi kendine konuşur sun bb
- +1 yıl
Git ya ne ayeti
- +1 yıl
Seni okutan hocanın ben nediyim
- +1 yıl
Ya tamam sen haklısın uydurduğunuz yeni dinle mutluluklar
- +1 yıl
İkiside suçlu
- +1 yıl
Zinadan erkek ayriyetten aldatmak yalandan suclanır
- +1 yıl
Ama sen kandırıldın geç denmez
- +1 yıl
Hadi ya kadını akladın çıktın hiç sucu yokmus gibi göstermeye çalışıyon
- +1 yıl
Üfff tamam hocam ya dini bildiğin gibi yaşa sen
- +1 yıl
Sensin cahil ya hükümet sayesinde olmuşsun hoca bana cahil diyon ben de öğretmenim konuşma senide cebimden cıkarırım
- +1 yıl
Cahilmişş
Gizli Üye(30-35)+1 yılNeden hakkin oluyor ki soncuta isteyerek yaptin?
113 Yorumla
Soran+1 yılevlenmeyerek ortada bıraktığı için bakire bir genç kızla o yüzden
Cevap sahibi+1 yılSenin kendi istegine ne oldu? Sende istedin sonucta sana ver diyen kimdi
Soran+1 yılne demek istiyorsunuz?
Cevap sahibi+1 yılYani diyorum allah c c insana nefs vermis ozgur irade vermis sen hic dusunmedin mi yarin bir gun ayrilacagini? En buyuk gunahi zina yaparak isledin sen hala kul hakkindan bahsediyorsun hak falan yok ortada
Soran+1 yılnasıl yok ya yapmayın bir kızı bekaretini alıp terk ediyorsun evlenmiyorsun yarın bir gün ileride insanlar bunu benim yüzüme vuracak anladınız mı kendi üstüne almayıp bahanelerle ayrıldığı bir insana nasıl hakkım olmasın
Cevap sahibi+1 yılNeyse sana bir sey demiyorum
Soran+1 yıldiyebilirsiniz benim çekincem yok
Cevap sahibi+1 yılYok bosver
Soran+1 yıldevam edebilirsiniz gerçekten
Cevap sahibi+1 yılGerek duymuyorum yorumlarda herkez dedigini demis allah gunahlarinizi affetsin herseyi gonlunuze gore versin ins
Soran+1 yılsizin dediklerinize gore onun da düşünüp sorumluluk alması gerekirdi
Cevap sahibi+1 yılBir sey diyemem demeye de hakkim yok hakkinizda hayirlisi olsun yasayimiz zaman ahir zaman hersey oluyor
Cevap sahibi+1 yılGözünü seveyim iyi bak kendine
Hasretle selam ederim
Devamını Gör(41)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği