İŞ YERİNDE TACİZE UĞRADIM!! PATRONUM COK KÖTÜ DAVRANIYOR?

Arkadaşlar Merhaba, ben diş hekim asistanı olarak çalışıyorum çalıştığım yerde tek asistan benim ve bir de doktor..Çoğu zaman akşamları en son ben çıkıyorum işten, doktorlar gitmiş oluyor. 2hafta önce is yerini de doktorun arkadaşı aradı, o da dişçi.. Patron da o hafta hastaydı, telefonlara bakmak için ben kalmak zorunda kaldım iş yerinde.. Neyse aradı açtım bir Alet lazımmış onu almak istediğını söyledi doktoru sordu bende burda olmadığını hasta olduğunu söyledim o da peki tamam ben ararım onu dedi kapattı.Çıkmama 10dk kala sonra tekrar aradı gelebilirmiyim aleti almaya diye.. bende art niyet aramadım peki dedim. Girer girmez bakışları rahatsız etti zaten beni.. şöyle bir bakındı sonra evli misin diye sordu bende tuhaf bir şekilde hayır dedim. Sonra bana dokunmaya çalıştı omuzumu elledi yanağıma dokunacakken geri çekıldım sinirlendim. o da anladi sinirlendigimi giderken de arabayla birakayim mi seni diye sordu sert bir sekilde hayir dedim. Cok kötü oldum Is yerinde yapa yalnizdim kimse yoktu. cikar cikmaz patronu aradim tutamadim kendimi agladim. Ertesi gün detayli bir sekilde herseyi anlattim. O serefsiz adamda patronun 25 senelik arkadasi. Bana inanmaz diye daha da kötü oldum. Adam zaten kadinlarla yatip kalkiyo öyle bir karakter. artik arayip sormicaz onu falan dediler fakat hergün bisey olmamis gibi görüsüyorlar. Bende istifa ettim is yerinden 4 hafta sonra cikiyorum ordan. 2 sene sonra emekli oluyor doktor. Cok israr etti 2 sene daha kalmam icin, parani yükseltirim gibi seyler söyledi hic birini kabul etmedim. Simdide kötü davraniyorlar bana. Yalan konustugumu abarttigimi düsünüyorlar kendisi alman ve müslümanlara karsi. arkadaslar 4 haftam kaldi sonra cikiyorum fakat psikolojim cok bozuldu. Sucluymusum gibi davraniyorlar. Ne yapsam nasil davransam? Akil verin
İŞ YERİNDE TACİZE UĞRADIM!! PATRONUM COK KÖTÜ DAVRANIYOR?