GİTTİĞİNİZ TATİLDE KIZA AŞIK OLMAK :( ?

Öncelikle herkese merhaba baştan söyliyim çok fazla saçmalayabilirim :( lafı hiç uzatmadan konuya gireyim ben 18 yaşındayım 3 günlük bayram tatilinde ailemle Balıkesir de bir otele gittik. Olacağı var ya otele girer girmez karşıma ilk o çıktı zaten ne oluyorsa sadece bir bakışta oluyor siz de biliyorsunuz otelde sürekli bakıyorum arada bakışlarını yakalıyorum bu şekilde 1-2 gün geçirdim son günüm diğer günlere nazaran biraz daha dolu geçti otele dayısı ile gelmişti babam dayısını daha önceden tanıyorumuş bende gittim yanlarına tanıştım vs evlerini öğrendim ama bir sorun var kızın dayısının evine yakın oturup oturmadığını hatta İstanbul'da oturup oturmadığını bile bilmiyorum tüm sosyal medya hesaplarından baktım bulamadım yüksek ihitmal sosyal medya kullanmıyor elimde ne telefonu ne başka bişeyi ona yakın tanıdığım tek kişi dayısı ne yapacağımı bilmiyorum aklımdan bir türlü atamıyorum 1-2 gün olmasına rağmen saplantı haline getirdim ailemden herkesi kırıyorum baştada söylediğim gibi çok saçmalamış olabilirim ama tek başıma düşünerek kafayı yiyeceğim belki paylaşıp fikir alabirsem rahatlarım diye düşündüm üşenmeyip okuyan arkadaşlara teşekkür ederim..
GİTTİĞİNİZ TATİLDE KIZA AŞIK OLMAK :( ?