AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
183Cevap
ben kendim dahil tüm insanlardan nefret ediyorum açıkçası
Tüm insanlardan degil (ailem haric) cogu insanlardan nefret ediyorum.. Herkes kötülügünü ister
@alemania herkes çıkarcı hatta kendimde çıkarcıyım. iğrenç iğrenç olaylar bir türlü ne kendimle ne insanalrla barışamadım. hatta hayallerimden biri ölmeden tüm akraba, arkadaş kim varsa Allah bealnı versin deyip bu dünyadan göçmek
Evet bazen en yakinlarin en düsmanlarin olur arkandan bicaklarlar.. Daha cok onlar zarar verir
Güvenmiceksin.. Ailenden bile süphe ediyorusun bazen
Birisine Güvenememek hic güzel bir duygu degil
Bu devir böyle malesef evet haklisin herkes cikarci.. Hele para konusu olunca
@alemania aynen bu sözüne katılıyorum. bu da insanları güvenilmez kılıyor zaten
Ama idare etmeye calisacaksin
hele para konusu zaten başlı başın ayrı bir olay olarak ders kitaplarında okutulmalı. insanlar paraya aşık. o yüzden para için her şeyi yaparlar.
Sen kendi hayatina odaklanmaya calis.. Baska insanlag yüzünden hayatini yasayamayacak misin?
Evet cok köt
Insanlik kalmadi merhamet yok namus yok
@alemania @alemania şu anda tam olarak 4 4lük değil ama kendi hayatımı en sade şekilde yaşamaya çalışıyorum. mesela kısa film, kına, nişan kurguları yapıp paramı kazanıyorum. insanlarla en çok irtibat içinde olduğum ortam bu. onun dışında çıkıyorum bazen bir cafede kitabımı okuyorum.. bazen vapurda martılara simit atıyorum. lunaparka gidip kendi kendme yaşamaya çalışyıorum. kmsenin hayatına dokunmuyorum ama
aynen zinanın adı aşk oldu. ben bu olayları sevmiyorum. cinsellik herkesin hayatında var. kadın erkek farketmek sizin bunu herkesin ortasında ve her önüne gelenle yapmaya gerek yok aslında
Aslinda senin mutlu eden insanlarla takilmaya calis.. Belki karsina cikar iyi bir dost.. Belki de vardir bilmiyorum.. Yani senin gibi insanlar cok nadir ama hala var bence.. Karsilamamissindir belki de..
Ben ailemle takilirim kardeslerimle.. Kuzenlerimlee
@alemania kuzenlerimi sevmiyorm varsa yoksa para sıkıntıya düştüklerinde para ver derler. babamı 30 bin lira zarara düşürdüler. ailemdeki tüm bireyler çalıştığı ve ya okula gttiği için akşamları bir kaç saat görüyorum bir de pzarları işim yoksa. hoş pazar kahvaltıları en sevdiğim zamanlar aslında. çok yaşlıymışım gibi duracak ama bir zamanlar vardı sevdiğim insanlar. kendi grubum vardı. okul bitince bikaçı hariç çoğu gitti. güvendiğim yerlerde kırdılar. onlarda çıkarcıymış bikaçı hariç. kız arkadaşım vardı sırtımdan bıçakladı gitti. insanlara ilişmiyorum o yüzden artık son 2 yıldır. gerektiği kadar konuşuyorum yetiyor.
@alemania teknolojiyi de pek sevmiyorum. çok gereksiz kullanıyorlar. benim hesaplarım var ama ayda bir girerim işim varsa. arkadaşımın biri beni nokia 3310a benzetmişti ama artık neslim tükenmiş öyle dmeişti
Ozaman hayata bakisini anliyorum.. Benim de cogu kuzenlerimle bir bagim yok cünkü onlar cikarci söyledigin gibi.. Bir iki kuzenim var onlarla takiliyorum.. Ama yinede 100% güvenin olmuyor o konuda ben kendi kendime karar veriyorum.. Neleri onlarla paylasabilirim diye.. Sen kac yasindasin? Bence sen de hak ettin mutlu olmayi , pesimist olmamaya calis hayatini güzel yasamaya calis.. Seni mutlu edecek seylerle ilgilen.. Teknolojiyi bende sevmiyorum daha cok yoruyor beni. Hesabim yok bu haric.. Bu nu da bugün actim ve kapatacagim yine
@alemania 22 yaşındayım. mutlu olmayı hakediyor muyum inan bilmiyorum? aslında mutluluk nedir onu da bilmiyorum. korkuyorum galiba. mutlu olmuş gibi olup hüzünlere boğulmaktan. şu ana kadar böyle oldu hep. mutlu olduğumu sandığım her anın akşamında göz yaşlarıyla yatağa girdiğim çok oldu. ege üniversitesinde okuyorum sırf kaynaşayım insanlarla diye ama fayda etmiyor.
Hm neden fayda etmiyor peki , yani sorun kimde veya neyde sence?
@alemania hangi insana yaklaşsam çıkarcı olduğunu görüyorum. mesela yolda gidiyordum birgün kızın biri canımlı cicimli kelimlere bana yaklaştı dedim kesin bişey isteyecek. istedi yaptım kzı bir daha görmedim. bile bile denemek için yapmıştım. mesajıma cevap bile vermiyordu. kötü bir niyetimde yoktu açıkçası. dün birine ödev için mesaj attım. kısa film çkeceğim yardım edersen not gönderirim dedi. ki 1 hafta derse gitmedim o sadece o haftanın notunu istedim. bence sorun insanalrın çıkarcı olması. ben kullanmak istemeleri.
Sende izin vermek seni kullanmalarina
Bende de var di ama ben izin vermedim beni kullanmalarina ve artik saygi gösteriyolar bana
Bence biraz kendine güvenmen lazim.. Yani herkese iyilik yapmak zorunda degilsin.. Hak etmeyenlere mesela.. Karsiligini vermeyenlere
@alemania @alemania ilk başlarda izin veriyordum. şimdi izin vermiyorum. yanıma gelen de yok denecek kadar azaldı zaten. o yüzden tek başıma yaşıyorum.4 karakterin olduğu kısa filmi tek çektim kimse olmasın diye. montajda ekledim neredeyse herşeyi. insanlarla kaynaşamıyorum yani. hatta sen uzun zamandan sonra en çok olduğum insan oldun.
Hem kendi ailen den dolayi güzel tercübeler yasamamissin.. Sen kesin tek oldugunu saniyorsun, yani bunlari yasayan tek kisi oldugunu saniyorsun ama bence daha kötülerini yasayanlar da var.. Sen kendi hayatina bak.. Hedeflerine ulasmaya bak kimseyi umursama bosver
Sorun sende yok bence
Kendini hic bir zaman suclama. Cevrendeki insanlar seni böyle kullandiysa onlarda sorun var.. Sen öyle cikarci olma.. Zaten bana sorarsan bu hayatta sadece kötü olmamaya calis onlardan farkin kalmaz.. Yani kötü insanlara iyilik yap demiyorum ama onlarin aynisini yapma
Sadece sen nasil dogru buluyorsan öyle yasa kendi düsüncelerin var hayallerin vardir
Birsey önericem sana.. Eger birileriyle tanismak istiyorsan cikarci olacaklarini düsünme hemen.. Herkes ayni degildir, ön yargili davranarak haksizlik yaparsin onlara ama hemen de güvenme
@alemania tek başıma olduğumu düşünmüyorum. ilk başlarda böyle düşünüyorudm ama sonra bir süre görmeyenler derneğinde vakit geçirdim kendi isteğimle. onlarla konuştm. benden daha kötüleri de var yani. hedef olarak zaten istediğim mesleği az çok yapıyorum sadece başka şirketler adına. gelecekte tek hedefim bu mesleği kendi şirketim adına yapmak sadece. bu durumun en sıkıntılı yanı aslında konuşacak insan olmayışı. onu da bir şekilde çözdüm.3,5 yıldır günlük yazıyorum.
@alemania herkes aynı değil ama %90 aynı.%10luk kısımda beni bulma olasılığı çok az.
Beni de ozaman ayni sekilde
Bu devirde iyi insan kalmadi cok nadir.. Ama moralini bozma neden bozacaksin.. Kendin icin yasiyorsun.. Insallah senin mutlu eden insanlarla karsilasirsin
@alemania amin inşallah. bu arada seni şu anda öyle görmüyorum çünkü yüz yüze konuşmadık. yüz yüze konuşsak zaten konuşamazdım bunları. derdimi dinlediğin için teşekür ederim. biraz olsun rahatlattın beni. seninle tanışmayı isterdim açıkçası. çok fazla çıkarcı bir insan gibi durmuyosun aslında.
Yüz yüze kimse konusamazdi böyle konulari bence
Benimde konusamadigim seyler var.. Hayir ben cikarci olmamaya calisiyorum degilim bana göre.. Ben böyle gördüm , böyle büyüdüm.. Seni birazcik da olsa rahatlattigim icin cok sevindim :)
Artik böyle üzgün olma toparla kendini hayata baska bak.. Kendini mutlu etmeye calis
@alemania hakılsın. yüzyüze konuşmazdı kimse. konuşmak istediğin konu varsa konuaşbiliriz. dinleyebilirim derdini
@alemania inşallah mutlu olmayı başarırım bir gün
Das
Yok sagol :) bence olursun basarirsin yani
Ilk önce kötü düsüncelerinden kurtulman lazim.. Her kötü düsündügünde kendi düsüncelerini degistirmeye calis yani yapabilirim de
@alemania inşallah
Her hangi bir konu da.. Iyi düsünmeye calis
@alemania nasıl bir konuda mesela
Mesela en basit konu.. Ben mutlu olamicam düsüncesine son ver
Neden olmicaksin ki? Evet bugüne kadar iyi insanlarla karsilasmadin ama daha 22 yasindasin hayat simdi basliyor, simdi olgunlasmaya basliyorsun
@alemania mutlu olmak için bir neden lazım. mesela şu oldu da çok mutlu oldum dersin. beni mutlu edecek bir mesele yok. ayrıca bundan sonra hayat başlıyor. sıkıntılardan biri de bu. bu zamana kadar gülüp eğlenmiş olmam lazımdı. bundan sonrası zaten stresli geçecek. mutlu olmak için bir dal lazım yani. son iki yılda çok fazla kitap bitirdim. mutlu olduğum dakikalardan biride kahvemi alıp kitap okumak ama dışarıdaki hayatta mutluluk şu an çok zor gibi.
Zor degil öyle düsünme
Kendin söylüyorsun uzun zamandir tek takilmaya tercih ettin.. Insanlarin cikarci oldugunu düsündügün icin.. Ama sans vermen lazim kendine
Belki disarda seni bekleyen insanlar var.. Bilemezsin
Belki hayatin stresli olacak benim ki de büyüdükce daha cok sinintin oluyor daha cok sorumluluk aliyorsun.. Ama mutsuz olacagin anlamina gelmiyor.. Belki sosyellesirsin dogru insanlarla karsilasirsin
Bunlari bilemezsin o yüzden kötü düsünme
Allah hayirlisini nasip etsin sana
@alemania umarım sana da hayırlısını nasip eder. çok güzel konuştun aslında. dışarıda koca bir dünya var. öncelikle herşeye en baştan başlamam gerekiyor. önce emeklemeye başlarsın ya öyle. neredeyse 2 yıldır kapattım kendimi. dediğini deneyeceğim. önce adım atmam gerekiyor ama. bir kere daha düşersem kalkmam daha zor olacak bunu da biliyorum.
Hayatin sartlari bu ama
Adin neydi?
Yani bence basarirsin.. Hersey istedigin gibi gitmez belki.. Ama hersey emek ister ve sen basarirsin artik kendinden at bu sikintiyi mutlu olmaya bak.. Zor bir adim degil aslinda eger inanirsan olur
@alemania dediğin gibi hayatın şartları bu. sonsuza kadar böyle yaşayamam. adım fazıl senin adın ne?
Ayse adim memnun oldum
Ozaman mutlu olmak icim emek harca ilk.. Yani düsüncelerini degistir gerisi gelir bence sen kendin engel oluyorsun kendine hersey sende bitiyor
@alemania bende memnun oldum. cidden çok aşırı memnun oldum hatta. tesadüfen çok sevdiğim bir insanın adını taşıyorsun
@alemania kendimi aşmam lazım. kurduğum o görünmez koca duvarları yıkmam lazım. umarım başarırım.
Bence basarirsin zor bakma herseye yaparsin
@alemania inşallah bakalım zaman gösterecek yapar mıyım yoksa yapamaz mıyım.
Yaparim demen lazim yanlis cevap
Ilk kendin inanman lazim yapacagin seye.. Inanirsan basarirsin
@alemania bazı şeyler kolay olmuyor ama yaparım. aşacağım bu durumu. sonra da senin sayende olduğunu herkese söyleyeceğim
Bunun önemi yok :) kendi sayende basaracaksin
Kolay degil tabi.. Zoru basaracaksin :)
@alemania kendi sayemde başaracağım ama o başarıda süper kahraman sensin. cidden çok uzun zaman sonra çok iyi geldin bana
Hayir bence abartma 😄 belki ilk kez baska birisiyle konustugun icin iyi geldi sana ☺️
Ama sevindim :) cok samimi söylüyorum. Tanimiyorum seni ama eger mutlu ettiysem sevindim
@alemania çok mutlu ettin. inan uzun zaman sonra hafif gülümsedim sayende bu ilk adım olabilir. uzun zamandır tebessüm bile etmiyordum.
🤗 sevindim
Bu dünyada birbirimize yardim etmek icin variz
@alemania eyvallah. bu iyiliğini cidden unutmayacağım.
Sende sagol 😊
Hayirli geceler, ve bol sans diliyorum sana
@alemania sanada hayırlı geceler. çok teşekkür ederim tekrar
Rica ederim
Kendini degil bu kadin gotunu seviyor butun resimlerde gotunu dikmis bu mu kendini sevmek.
Ben kendimi sevmiyorum. Öyle herkesin sevdiği sevilmez ki 😂
Ben hala ogrenemedim
Şey yapmak gibi olmasında herkes diyor yakısıklısın nasıl kız arkadasın falan olmaz
Ama ben hala kendimi begenemiyorum
Niye hiç bilmiyorum ama begenmiyorum
Hayatta mutlu olmanın önemli bir yolunun önce kendini sevmek olduğunu anlayarak
Nasıl öğrendim bilmiyorum ama çok seviyorum kendimi 😂😂
Aynaya bakip kendime guzel seyler søylemekle kendimi sevmeyi øgrendim☺️
onemsicek biseyin kalmadignda ne yapsan bos onu anladiginda
ufak dokunuşlarla..
ilk başta masum
zamanla şehvetli
Ben kendimi severek doğmuşum sjsjs
Hep kendimi sevdik
kendini sevmeyen insan yoktur bence hayat cekilmez olur
Kendimle ilgili hiç birşey yok hayalet gibiyim kendimi görmüyorum bile
Kendimi sevmek zorunda hissetmiyorum ama oldukça saygılıyım kendime karşı ;)
Valla brn krndimi o kadar cok seviyorum ki bana bişry olursa yaşayamam 😂 artistim 💋💗
baktım güzelim iyiyim temiz kalpliyim. dedim ki kendimi seveyim
kendimi sevmiyorum. Kendime zevk verici şeyleri seviyorum ve zevk almak için herşeyi yapıyorum...
bu kadına aşığım hastayım bitiyorum en sevdiğim tip olgun dolgun at gibi fanatik takipçisiyim yaa
hala ögrenemediğim şey bu kendini sevmek olayı lisede görüntümden dolayı dalga gecilen bir kızdım bu dediğin bana daha da zor geliyor oyüzden
kavga ede ede zıt düşe düşe barışmayı sevmeyı öğrendım
Ben kendimi sevmeyi bir adama aşık olduğum da öğrendim
"O" beni sevseydi. Bende kendimi sevebilirdim. Iyi geceler..
Ellerime baktım sonra ayaklarıma baktım sonra gökyüzüne baktım ve dedim ki; Şükürler olsun..
bazen kendimi beğensemde iltifat etsemde hiç sevmiyorum. yok olmayı isterdim
Yokluğumu hisseden sayısının çok olduğunu gördükçe...
Öğrenmedim, doğduğum andan beri kendimi seviyorum ki bu çok daha doğru
Kendimden başka kimsem olmadığını anladığımda.
bunu soyunmadanda yapabilirmiş :D
Kimsenin ne düşündüğünü Takmayarak
Mutlu olmayı hak ettiğimi düşündüğümde
beni sevecek başka kimsem olmadığı için
Ben hala kendimi sevmeyi ogrene medim
kendimi sevmezsem kimseyi sevemem
bir başkasini sevmeyi biraktigimdan beri
Kalbim kirildiginda...
Her hastalandigimda bu bir kat daha artti
Aynalara bakarak öğrendim.
😀 kendimle hep aram iyi oldu
Hep severdim sevmediğim özelliğim tembel olmam
Sevmiyorum kendimi ve dahi kimseyiiiii... !!!
özgüvenimi sağlayınca
Özguvenin tam mi
@mustafakemal7 evet
Helal kiz sana
insanları gözlemleye gözlemleye
kendimi hep sevdim benden değerli kimse yok :D
hiçbir zaman öğrenemedim.
Birilerini umursamayı bırakınca.
Ben kendimi sevmeye başlayalı çok oldu.
yakışıklı olup ta yanlız olanlarda var
Hep sevdim kendimi 😂 Canım kendim
Hala öğrenmeye çalışıyorum