Annemi niye kimseyi sevmiyor?

Annemin ablamdan başka kimseye verecek sevgisi yok. Ne babama, ne bana. Bana beslemeymişim gibi davranıyor. Ablan gelecek kalk yemek hazırla, ablanın odasını topla, ablan ne derse onu yap. Artık dayanamıyorum. Son 2 gündür hep kavga ediyoruz ve ben başlatıyorum. Canıma taketti artık. Bana diyo ki hayatını ablana borçlusun ben seni o yalnız kalmasın diye doğurdum. Yoksa maddi durumumuz 2 çocuğa bakacak kadar iyi değildi. Sırf o kardeş istiyor diye doğurdum seni diyor. Bundan sonra da hep o ne isterse onu yapıcaksın, o evlenince hem çalışacak. Çocuklarına sen bakıcaksın, evini sen temizliceksin diyor. Hizmetçiye para vermemek için doğurmuş resmen beni. Benim de evleniceğimi, gerçek bir ailem olucağını hiç düşünmüyor. Bana ettiği tek dua ne biliyo musunuz? Allah ablana iyi, zengin bir eş nasip etsin de sana da kalacak yer olsun evlerinde diyor. Bazen düşünüyorum da kısır falan mıyım acaba benim ailem olamicak mı diye böyle konuşuyor annem? Neyin psikolojisi bu ya? İlk başta istememiş falan ola bilir ama 20 yaşındayım artık. Psikolog falan yok mu burda? Kesin altında çocukluktan kalma falan bişey yatıyor
Annemi niye kimseyi sevmiyor?