Amerikalı kızlar güzel
Türk kızları güzel değil
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Sen türk kizlarin kiymetini bilmiyorsun.. Amerikaya hic gittinmi? Öyle filmlerde gördüügün gibi degil emin ol... ayyrica dünyanin en sisman insanlari orda yasior nereye gitsen sisko insanlar tabi güzelleride var ama hepsi birbirine benzior.
Amerikada yaşıyor ben
aynen tüm ülke erkeklerine göre Türk kızları en çok çeşitli görünüme sahip en seksi kızlar. önce erkeklere bakar mısın et yemekten göbekleri çıkmış hepsi kıllı ve sapık :)
Taabii..
Dünya istatistiklerine bakabilirsin yani ;) ha bu arada yabancı arkadaşlarım şikayet ediyor türk erkekleri beni taciz ediyor size acıyorum diye :D
@goodbyemylover evet siz kıllı ve çirkin ben Türk ama yakışıklı kaslı
erkekleri kastettim. sokağa çıkınca kusura bakma da en fazla kendine özen gösteren kadınlar yani 1 -2 tane yakışıklı var diye tüm erkekler yakışıklı tüm kızlar çirkin diyemezsin. yakışıklı erkekler de böyle züppe ve havalı oluyor maalesef :D dediğim gibi senin değil dünyanın düşündüğü önemli şekerim ;) türkler hariç herkes bizi seviyor zaten nankörler :D
@goodbyemylover Ben sevmiyor Türk kızı ben istiyor Nataşha, Angelina
@goodbyemylover benim cevabim soran kisiyeydi :D sana katiliyorum.
manyaga bak sanki kendisi türk degil türk erkekeri maymun Kadar kili oluyorken bize laf atiyor saksjakd
Ben Türk ama kıl yok ben kaslı yakışıklı
bizde yedük.
Ne yediniz afiyet olsun biz burda pizza yiyor et yiyor kendine bakıyor
iyi al nataşa bize ne sevmiyorsan çok da fifi biz de züppe sevmiyoz :D ne olur bizi al almazsan sırada bekleyen var hade :D
@goodbyemylover seni almayacak ben
Türkleri kötülemek icin yapmadiiniz halt kalmadi bunu da bir nevi vatan hainligi sayabilirsiniz. Sizin kardesiniz anneniz olan Türk kadınları bu kadar seref yoksunu olmayin
Resimde görünen bey amcamız ne kadar abd deki emsallerine göre ÖLÜ'ye benziyorsa bundan anlaşılıyorki TÜRKİYE'deki insanların yarısından çoğu batıya göre çirkin :)))
Türk kızları daha güzel. Tvye aldanma, çoğu obez oradakilerin.. Temizlik konusunda bile sıkıntıları vardır
aynen bir programda gördüm ölüyolar pislikten
Cevap
13Cevap
Rus sorusu soran arkadaşın boşluğunu dolduran Amerika sevdalısı koca yürekli adam 😆
Amerikalı erkekler güzel Türk erkekleri niye güzel değil? Sorusunun yanıtı ile aynı yanıttır.
Şahsen Türk erkeklerinin bir marifeti olduğunu düşünmüyorum hatta hatta diğer ülkelerin yanında baya düşük kalıyorlar
Biz çok yakışıklıyızz yaaa kızlarımıza çirkin diyoruzzzz
Kendi adına konus tipsiz
içlerinde tek tük çirkin kızlar olduğu için genelleme yapıyosunuz bence öyle değil
Amerikalı diye birşey mi var? Hepsinin kökeni ayrı.
Amerikali kizlar götümüzü yesin
ya sanki erkekler mukemmel ha, her konuda kadınları aşağılamayın. dışarı çıkınca 1 tane bile kendine bakan yakışıklı görmüyorum ama maşallah kızlar bakkala bile bakımlı gidiyor. ha bikaç yakışıklı da zaten havalı pisliğin teki joni bravo saçıyla instaya foto atan tipler :D
Sen aynaya hic bakmıyor galiba elvide
Öldüm yaaa
Bu kız cok komik ya :D
dünya erkekleri türk kızı diye ölüyor beğenilen kızlar arasında türk kızları çeşitliliği ile dikkat çekiyor hiçbirimiz birbirimize benzemiyoruz diye. 2 ay spora gidip havalara giriyolar. erkekler bizi kalıba sokmasa kıro gibi her şeyi yasaklamasa taciz etmese biz de güzel giyiniriz spora da gideriz her şeyi yaparız. kendi yarattıkları şeye kendileri laf ediyorlar. kız en azından resmini koymuş makyajsız sade gülen bir yüz ona laf eden kendi fotosunu koysun o zaman görelim
Sen beni gorecek ama ruyada
Siz biscolata erkegisiniz cunku
Ne yapıcaksın Amerikanı , rusu Türk kızı varken
ne alakası var anlayamadım
Ağzımdan aldın bro. :)
Sen Türk kızı görmemişsin dostum.
Türk kızları çirkin..
Verdim oyumu gidiyom :)
amerikalı erkekler gelişmiş sen niye cahilsin?
Boş konuşma lan güzel kardeşim
Heh şimdi de amerikalı çıktı başımıza😃😄
Yorumu Türk erkeklerimize bırakıyorum.
Ankete bak kizlar bile kabullenmiş
İngiliz ve beyaz amerikalılar çok güzel
idare edecik başa gelen çekilir bilader
Evet obez seviyorsaniz güzel Amerikalı kızlar
ölekmi yani napak
@Recepbrunette
Efendim :D
Güzel değil Amerikalılar zaten çoğu kaşar.
Seçenekler güzel 😂
ikiside tirt.
Türk kızları güzel
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar